|
|
- 5. nesil hoşgelmiş yazar. evet lan evet güzel yazmışsın helal sana.
- sözlükle ilgili ilk yardımımı, - sadece sabırlı ol dedim, aman allahım ne büyük yardım - yaptığım, ilk mutluluk gözyaşımı döktüğüm, nesildaşım yazardır. hoşgelmiştir.
- allah her daim mutlu etsin denilen yazardır.
- 37 yaşında olan yazardır.
- ki anlatamıyorum o derece süper adlı yazar ile süper ikili olabileceklerini düşündüğüm yazar.
- -nası yazmışım ama süper di mi?
+ya newton bi siktir git allasen. philosophiae naturalis principia mathematica diye kitap mı olur?
-1' er adetten 3. baskıyı piyasaya sürdük. hamdolsun satışlar süper.
+lan olm siktir git ya.
-şu an sabitim. bi f kuvveti lazım. f=ma.
- özel hayatını ilgiyle takip ettiğim yazar. cidden "şimdi ne olucak lan acaba?" diye beklemekteyim.
edit: üst taraf kısa bir süreliğine dutluktu. şimdi baktım da beynime kayser sozer başlığı yesem bu kadar alakasız durmazdı.(bohemian, 28.04.2008 01:33 ~ 03.06.2008 13:44)
- aynen sözlükte böyle bir magazinsellik görmediğimden dolayı şaşkınlıklarıma şaşkınlıklar katmış yazar kişi... 5. nesilmiş, e hoşgelmiş (bkz: swh)
mecburi edit: burada çok şey kaçırdınız. vay anasını dedik sayın seyirciler.
- hayatında, böyle rezillik görmemiş, bu çirkin durum için tüm sözlükten özür dileyen yazar. kurunun yanında yanıp yanmayacağını da merak ediyor.
- aşık olduğu adamın çok şanslı olduğunu bana düşündürten nesildaşım yazar. onun gibi aşık olmak, onun kadar fedakar olmak, onun kadar beklemek istiyorum bende böyle duygular uyandırdığı için kendisini esefle kınıyorum(!)
edit: buraya birgün bir edit gelecek evet onu gibi oldum diyeceğim hissediyorum ama bakalım ne zaman?..
- ezik yazarların, güzel olduğunu düşündükleri girilerin numaralarını kanka, arkadaş ya da *takipçilerine gönderip, hemen arkasından onay beklercesine kurdukları söz öbeği.
- giriden sonra okunduğunda giri her ne kadar eksiyi haketse bile (bkz: mesela yani) "ulen adamın nick güzel amua goyim" deyip yüzünüzde gülücükler oluşmasına neden olan kullanıcı adı.
edit: adam burda cinsiyet belirtmek maksadıyla kullanılmamıştır.
|