belki ilginizi çeker
  1. · mastürbasyon yaparken sevgiliye yakalanmak
  2. · aynaya bakınca gördüğüm ilgiden memnunum
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · 100 opera
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · yılmaz özdil
  6. · galatasaray
  7. · boylumlama
  8. · güldünya
  9. · tough

narsist kişiliğin dışa vurumları  

1. kişi narsistse her ortamda yaşanabilecek durumlar bütünüdür.

-imge benim en çok neyimi, neremi, nasılımı seviyorsun?
    -??????
    -yani anlıyorum zor bir soru çünkü cevabı çok fazla biliyorum ama ilk aklına gelenleri söyle geri kalan çıkarımları ben yaparım
    -!!!!!!!!
    -anlıyorum seni, çok haklısın pat diye yüz şey say demek gibi oldu bu peki şöyle yapalım, beğenmediklerini çıkaralım daha kısa sürer
    -&&&&&&
    -mesela benim kulak mememin altındaki şu nokta, bak görüyor musun şu! o kötüdür çıkaralım ama kulak komple şaheser
    -??????
    -bi de burnumun içindeki nasal konka dıştan görünmüyor ama biraz fazla açılı gibi onun dışında burun estetik cerrahi dersinde slayt yapılacak cinsten valla
    -!!!!!!!
    -yüzümde başkaca bir kusur ben bilmiyorum, bileni de tanımıyorum. sence??
    -###!!??
    -kişiliğim de ise bir sorunum yok, mükemmele yakınım. olması gereken insan diye beni koysalar platon bile şapka çıkarırdı yemin ederim o derece yani kuşum.
    -#!???????
    -ama sen hep susuyorsun şekerim, biliyorum çok çok zor bir soruydu aşkısı ama ben cevapladım işte kasma artık..
    -allah kurduğun şu cümlelerdeki uzunluğun onda birini ön tarafına verseydi şimdi evde başka şeylerin üzerinde tepişiyor olurduk! biliyosun dimi?
    -ama önemli olan boyu diil işl.......
    -güzelim sende işlev de yok ki, sağdan sıfıra yaklaşıyorsun habire...
    -bunu kabul etmiyorum..
    -ben edemiyorum....
    (diazepam, 22.11.2007 01:17)
  2. (bkz: kendini fotoğrafını çeken insan modeli)
    (comex, 20.01.2009 12:49)
  3. ya hep ben konuşuyorum, biraz da sen anlatsana, deyip gene de fırsat vermeyen, yüksek tepelerden çoşarak gelen taylar gibi dur durak bilmeden, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım tadıyla kendinden bahseden, kendini anlata anlata bitiremeyen, yeter be kardeşim, altı üstü galakside bir parça pinçik bişeysin dedirtmekle; amaann boşver, hiçbirşey sonsuza kadar sürmez, birazdan diner nasılsa, efendiliğimi bozmayayım ben gene de, arasında gidip gelmenize sebep olan, çoğunlukla konuşması klasik bir konferans süresi kadar sürdüğünden, tam olarak dinlenilmeyen ama hı hı' larla senfonik bir şekilde eşlik edilen kimsedir.
    yaw ne çok yazdım, ciğerim yanmış böylelerinden demek ki.
    (dirent, 20.01.2009 13:23)
  4. insanların sempati duymadıkları belki de tek hastalığa sahip olan bir insanın kısaca yazıklanabilecek davranışlarıdır
    (girişyıkımtelaş, 20.07.2009 14:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil