belki ilginizi çeker
  1. · paleface
  2. · yaran yanlış okumalar
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · thierry henry
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · yaran diyaloglar
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · yılmaz özdil
  8. · metafaz
  9. · tezgahtarla girilen diyaloglar

nargileyi dumanlıyoruz zirvesi  

1. arkadaşlar şimdi düşündüm taşındım benimle çıkmana karar verdim. yok lan yok öyle değil. şimdi olay şu. baktık ki bu rafting olayı şu an için bize lüküs kaçıyor. tuzlu yani. öyleyse bizde güzel bir mekanda oturalım nargile içelim, ne bileyim efenime söyliyim bira mira içelim. sohbet edelim. tanışmayanlar tanışsın kaynaşsın. daha önceden tanışıp kaynaşanlarda kafa göz birbirine dalsın filan. bu güzide mekanda beyzade olacak. sofsotik ben ve dicus'un en sevdiği mekanlardan biri. umarım sizinde sevdiğiniz bir mekandır. ayrıcana da bilitis arkadaşımızın dooom gününü kutluyacağız. şimdi itiraz etmeden güzel güzel takılın bize. hani eskilerden bir şarkı vardı? bye bye happiness, bye bye loneliness...şimdi beni takip edin. happiness!!!!!!

kayıt yaptırmak isteyenler için geliyor:

http://www.itusozluk.com/...

edit: başlık karakter sınırından ötürü öyle oldu. orijinali ''nargileyi dumanlıyoruz bir de utanmadan içiyoruz zirvesi'' olacak. benden ötürü mü? senden ötürü mü? heaaa??????
    (bay sıtkı sıyrıl, 29.07.2009 10:18 ~ 04.08.2009 20:39)
  2. tüm antalya'lı yazarları beklediğim zirvedir. gelmeyen antalya'lı yazarlar bu şehri terk-i diyar eylesin ülen.
    (bay sıtkı sıyrıl, 04.08.2009 14:47)
  3. rafting etkinliği ile başlayan...pardon o en başlardaydı...
    antalya'lı yazarları bir kez daha buluşturan, parasızlıktan tek bir nargilenin dumanlandığı zirve.
    ilgisi olmayanlara verdiğimiz geçici başlık kaybından dolayı özür dileriz. adettendir, zirveye katılan yazarlar tek tek ele alınır.
    başlayalım.
    amele mektebi:tanırım iyi çocuktur, ama nasıl olduysa bu zirveyi ekmiştir.
    bay sıtkı sıyrıl:orgi gücüyle bizlerin tekrar buluşmasını sağlamış, sohbete ara ara dahil olmuş yazarımız. en keyif aldığım zirveye vesile olduğu için teşekkürü borç bilirim.
    bilitis ve artı 2: doğum günü çocuğumuz zirvenin en karlı elemanı olarak evine dönmüştür. kitap,kıyafet,dvd... korkumuz iki haftada bir zirvenin tekrarını isteyecek olması. öyle böyle değil batarız. iyi ki doğmuş.
    dicus carica:önceki zirveden yan komşum. yine hoş sohbeti ve sakin tavrıyla bizlerle olmuştur.
    kahnesty:haber alınamıyor kendisinden.
    miyagi san:ben daha önce de ekildiğimizi hatırlıyorum.
    paleface: bu arımız aramıza katılmadan önce zirvelerdeki ilk sessizliği yaşıyorduk. geldi ve konuştu. sohbetinden büyük keyif aldık. herşeyi bilen adam olarak zirvetördeki yerini aldı. hatta şöyle izah edeyim "tarih, siyaset,beşiktaş" . korktum bu arıdan. ayrıca eve dönüş yolunda bana eşlik ettiği ve nezaketinden ötürü kendisine teşekkür ediyorum.
    üniversite terk: o değil de siz gittiniz sigaramız bitti. oturduk , sohbetimize devam ettik baş ağrılarıyla. ortam sakinleşince daha yakından tanıma fırsatı buldum bu arımızı. kendisiyle tanışmak büyük zevkti. ulaşım konusundaki yardımları ve nazik tavrı için bir teşekkürde kendisine.

gelmeyenleri tahtaya mı yazdım ne?
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 16.08.2009 23:00 ~ 23:06)
  4. şahsım olarak baya kazançlı çıktığım zirve. şaka bir yana değişik geçen bir zirveydi (ağırlık beşiktaş ve siyaset olunca). sohbete pek katılamasak da arada konu açılınca kafa sallayıp, tebessüm ederek eşlik ettiğimiz, dahil olduğumuz zirve.

teşekkür notu: kazançlı çıkmama sebep olan yazarlarımız; basima trajik bir olay gelsin istiyorum, dicus carica ve bay sıtkı sıyrıl a teşekkür ederim, ince düşünceleri için.

gözden kaçmayan not : paleface isimli yazarımızı çok taktir ettim, bilgileriyle beni baya şaşırttı.
    gözden kaçmayan not 2: sıtkıcımın sessiz olduğu bir zirveydi, atlamadan geçemeyeceğim.
    (bilitis, 17.08.2009 21:09)
  5. zirvenin ismi "nargileyi dumanlıyoruz zirvesi" olmasına rağmen tek nargileyi benim içtiğim zirve. onun dışında muhabbeti bol, zevk alınan bir zirve olmuştur.
    (dicus carica, 17.08.2009 21:29)
  6. beni hayal kırıklıklarına gark etmiş zirvedir. oysaki ne hayallerim varıdı. ama hepsi yıkıldı. bir baktım ki zirveye gelen herkes etten, kemikten... hımm, hömmm... inanılmaz. gerçekten inanılmaz. böyle kulakları, gözleri, burunları filan vardı. pekte hoş, şükela insanlardı yani. sohbetleri filan güzel, zeki, sonra böyle gözleri neyin çakmak çakmaktı lan böyle bakıyorlardı. neyse sözlük neyse. bundan sonra olacak zirveleri daha dikkatli organize etmem gerekecek. hatta bir sonraki zirve ismi bile geldi aklıma. ''tüm elyınlar tek bir çatı altında zirvesi''. evet evet kesinlikle budur. bu olmalıdır. elyın da olsa insan insandır sonuçta ajan. yoksa böyle normal, güzel insanlarla olacak gibi değil. tırstım lan. *
    (bay sıtkı sıyrıl, 17.08.2009 23:29 ~ 23:30)
  7. beddualarımın tuttuğunu gösteren zirve olmuştur anladığım kadarıyla.
    (iset, 17.08.2009 23:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil