belki ilginizi çeker
  1. · türkçe101 dersini tekrar alacağım
  2. · sözlük yazarlarının ilk kankaları
  3. · rainbow
  4. · pes oynayan kız modeli
  5. · derse girdiği halde imza atmayan öğrenci
  6. · en beğenilen yazar nickleri
  7. · şatilli
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · ezel
  3. · onur öymen
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · banu güven
  7. · dersim katliamı
  8. · han
  9. · bi siktir git dedirten giriler

napalm yutmuş kedi  

sayfa  / 2
  1. 6. nesil yazar.
    (benbirtekahmetisevdim, 13.10.2009 13:57)
  2. 2. dünya savaşı sırasında harvard üniversitesine girerek, louis fieser'in kimya grubunun geliştirdiği "napalm bombasını" yutmuş, her an patlamaya hazır kedidir. ayrıca sözlükte yaptığı yazım yanlışlarıyla kendisine kızmaktadır.

(bkz: ne olacak benim bu hali a dostlar?)
    (bkz: türkçe101 dersini tekrar alacağım)
    (bkz: kendi başlığına giri girmek garip bir his)
    (napalm yutmuş kedi, 13.10.2009 14:02)
  3. (bkz: @4148080 )
    (napalm yutmuş kedi, 13.10.2009 21:03 ~ 05.11.2009 03:37)
  4. çok yardımsever bir insandır. yardım edeyim derken yaptığı yazım yanlışını alay konusu haline getirip dalga geçmek de şerefsizliktir. *
    (ford ka, 13.10.2009 21:14)
  5. el nickiyle * gerdeğe giren kuzeninin girdiği giri sayesinde(!) ayar almış ancak sallamamış yazar. ardından giriyi kendi elleriyle imha etmiştir.

(bkz: geçmiş olsun napalm, herkesin başına gelir)
    (napalm yutmuş kedi, 15.10.2009 20:44)
  6. bu kedi türkiyenin batı kısmında yani ege bölgesinde kaz dağlarında yaşar. şişman ve saldırgandır. bacak boyu 4cm olmakla birlikte uzunluğu 50cm e yaklaşmaktadır. national geographic çalışanları aylarca kaz dağlarında kamp kurup bu kedinin yaşantısını belgesel yapmaya kalkışmışlar ancak bir gece uğradıkları saldırıda hayatlarını hazin bir şekilde kaybetmişlerdir.
    (nidasın kulakları, 16.10.2009 23:28)
  7. fanatik authorcu kuzeninin girdiği author kampanyası girileri yüzünden, "götüne author kaçsın kuzen" diyen, zamanında sözlükten uçurulmuş sırf egosundan dolayı yeni hesap açmayan ancak dengesiz ve ironik bir şekilde nyk'nin nickinden giren bir kuzene sahip yazar. an itibariyle şifresini değiştirerek rahata ermiştir.

(bkz: siktir git)
    (bkz: iyi olmuş)
    (bkz: almayın bu adamı sözlüğe)
    (bkz: kuzene linç girişimi)
    (bkz: aile içi şiddet)
    (napalm yutmuş kedi, 17.10.2009 13:28 ~ 18.10.2009 16:59)
  8. kafa dengi, hoş sohbet yazar .
    (thenoose, 18.10.2009 23:36)
  9. gerçekten, çok değerli bir arkadaş.
    geçenlerde de napalım yutmuş kedi diye bir başlık açılmıştı.
    ne yapalım canım yutmuş kedi.
    (demre, 23.10.2009 21:49)
  10. napalm'ı yutmuş patlamaya hazır kedidir. *
    (napalm yutmuş kedi, 23.10.2009 21:59)
  11. nickini "napalım yutmuş kedi" şeklinde okuduğum ve o an evdeki bebeğin oyuncağını yutmuş kedinin başında bir aile ve eli kedinin ağzında evin 12 yaşındaki çocuğunun söylediği cümle şeklinde hemen gözümünü önüne gelmişti.. bir harfle favori nicklerimden olma fırsatını kaçırdı!
    (raem, 26.10.2009 12:00)
  12. hakkında bildiğim tek şey, hakkında bir şey bilmeyenlerin de sorbonne felsefede oku(ya)madığıdır. belki de okuyorlardır bak, ondan bile emin değilim. okumakla adam olmuyor gerçi ya, neyse.
    (yaz öyküsü, 27.10.2009 14:23)
  13. nickini "napalım yutmuş kedi" şeklinde okuduğum ve böylece umursamaz bir kediyi gözlerimin önüne getirmeme sebep olan yazar. bir değil, iki değil. her gördüğümde yapıyorum bunu.
    (peyniraltısuyutozu, 28.10.2009 10:55 ~ 10:56)
  14. nickini gördüğüm andan itibaren sevimli ve mangal yapılırken balıkları aşırdıktan sonra pişman olmuş bir (benim minik bir kedim vardı yıllar öncede ordan biliyorum gerçi o da değil yanındakiler yapmıştı) kedi suratını aklıma getiren güzel nickli yazar.
    (en kötü ihtimalle, 28.10.2009 11:32)
  15. az önce kendisine başka bir yazarın yazdığı bir giriyi benim yanlış hatırlamam sonucu çemkirdim. ama büyük bir sempatiyle durumu düzeltmeme yardımcı oldu. gerçi o beni affetti ama ben kendimi ölünceye kadar effetmeyeceğim. çünkü ne yazık ki kendisini limasollu hagi isimli yazarla karıştırdım. ben bu acıyla yaşayamam. sanırım akşam intihar edicem.*
    (çıtırpaneharcı, 28.10.2009 11:57)
  16. kendisini keşke, okuduğu okul, okuması muhtemel okul gibi etiketler üzerinden tanımlamasa. gerçi en gözde tanımlama şekli bu değil mi, o napsın.
    (aglaures, 28.10.2009 12:16)
  17. ortalıktan kaybolmuş yazardır şahsım adına.
    nerdedir napıyodur bi ses versindir.
    (thenoose, 31.10.2009 15:00)
  18. kedisever kedisevdirir biricik yazardır. sevgimi takdirimi kazanmıştır. gayet de canayakındır(yaklaşmasını bilene). velhasıl çok sevdim be sözlük!
    (ben büyüyünce plankton olucam, 04.11.2009 18:38)
  19. kalbini zar zor fethettiğim hatundur. kompleks bir kişiliği vardır 1 yıldır tanımaya çalışıyorum ben bu yazarı duygularını kolay kolay belli etmediğinden anlaşılması zorlaşıyor. öğrenecek çok şeyim var kendisi hakkında. öte yandan inatçıdır, sinir bozucu derecede detaycıdır - ayrıntılarda boğularak konudan uzaklaşabilitesi çok yüksektir- vesselam gerçekcidir, mantıklıdır dengesiz değildir, egosuna fazla düşkündür ama alçak gönüllülüğünü korumayı bilir (anlamadığım bir şekilde). tam bir başak kadınıdır. fazla anaçtır. son olarak, fazla sabırlıdır ancak bu kadar sabırı egosu kaldıramamaktadır, patladığı anda kıyamet kopar.

(bkz: başak burcu kadını)
    (nidasın kulakları, 04.11.2009 18:59)
  20. abazanlara savaş açmış yazar. bence gayet başarılı *
    (kalihora, 04.11.2009 19:01)
  21. ısrarla takip ettiğim bir kaç yazardan biri,
    acayip güzel yazıyor bu insan, beğenerek izliyoruz, başarılarının devamını dileriz
    edit; aa hemcinsimmiş daha da kanım kaynadı
    (türkfilmlerindekiplatinsaçlıkötükadın, 04.11.2009 19:02 ~ 19:02)
  22. gerçekten yaratıcı ve yetenekli yazarlardan biri. kutluyoruz!
    (yazdığımı yeniden yazamam, 04.11.2009 19:27)
  23. nickini ısrarla napalım yutmuş kedi olarak okuduğum yazar.
    napalm yutmasıda çok ilginç gerçi kedinin süper yaratıcı bir nick çift anlam taşıyor bence napalım yutmuş kedide var içinde kriptosunu çözmek lazım hoşgedin dememişim daha önceden, hoş gelen yazar kendisi.

yazarın yardımıyla çözülen kriptodan sonra edit : çift anlam taşıyan yaratıcılıkta sınır tanımayan nick. napalım yutmuş kedi bir yanlış okuma hadisesi değil. nick sahibinin planladığı, iki espirili nicki harmanladığı, zekice kurgulanmış bir şey.
    tebriklerimizi sunuyoruz buradan.
    (calico jack rackham, 04.11.2009 19:35 ~ 22:12)
  24. ne yapalım yerine napalım hatta napalm diyen insanın kuracağı cümle.
    hatta buna diyalog kurup örnek vermek isteyen yazarlar bile vardır ama kendisinden önce bunu farkedenlerin olmasından dolayı yazmaz diyalog felan
    (final donemi sozluge takilan mal, 04.11.2009 22:10)
  25. bilgisayarındaki cbr webjini yüzünden kafayı yiyecek olan yazar. an itibariyle okkalı bir küfür savurmuştur bu programa.
    (napalm yutmuş kedi, 05.11.2009 02:46)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil