muhafazakar kanallarda ramazan ayında iftardayız programının ardından yayınlanması olası program..
fatih (imam), yasin (müezzin), elif ve kevser teravih namazını eda ettikten sonra kameralar karşısında birbirlerinin arkasından atıp tutmalar başlar..
fatih hakkında
-------------------
yasin: bence namazı çok hızlı kıldırdı..yetişmekte zorlandım..allah bildiği gibi yapsın.puanım 3
elif: duaları çok güzel okudu..sesi çok deruniydi..namazın hakkını verdi diyebilirim.puanım 5
kevser: iftarda ağır yediği için rükularda çok geğirdi..bir de ettahiyatü yü tam bilmiyordu gibi geldi bana..geçiştirdi sanki.puanım 2
yasin hakkında
------------------
fatih: kameti içten getirmedi..zaten iftarda da çok yemedi..bence oruç da tutmuyordu..günahı boynuna.puanım 3
kevser: iftar olmadan mutfakta su içerken yakaladım.."ayy yanlışlıkla içtim!" ayağına yattı..allahından bulsun!puanım 1
elif: iftarda elime dokunmak için muhtelif bahaneler yarattı..bence müslüman diil.kameti öğrenip gelmiş..allah belasını versin.puanım 1
elif hakkında
----------------
fatih: namazda yüzünü göremedik..ama iftarda saçı açıktı..müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyoruz..puanım 2
yasin: süt gibi hatun ama fazla nazlı..puanım 4
kevser: namaz da yeterince konsantre değildi..o mümin coşkusunu göremedim..puanım 2
kevser hakkında
---------------------
fatih: mümine bir hanım kardeşimiz..dest i izdivacına talibim.puanım 5
yasin: idare eder ama çok suratsız..din iman da bir yere kadar..insan biraz güleryüz bekliyor.puanım 2
elif: bence oynuyor..imam efendiye yaranmak için yalandan cezbeye kapılmalar, coşmalar, "allaaaah!!" diye bağırmalar falan..münafık bence.puanım 1
veeee alına puanlara göre fatih bey cennette naçizane bir köşe, yasin bey ise cehennemde kütük olma hakkı kazanıyor..fatih beye allah müstehakınızı, yasin beye ise allah belanızı versin diyoruz..
ukteci:
estravanza..zaten yolu güzelce çizmiş ipuçlarıyla, saolsun