belki ilginizi çeker
  1. · estravanza
  2. · alternatif stv programı isimleri
  3. · tövbekarlar yarışıyor
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · ugg
  3. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · aşk ı memnu
  7. · aşk
  8. · 25 mayıs 2005 liverpool milan final maçı
  9. · ayar

namazdayız  

1. muhafazakar kanallarda ramazan ayında iftardayız programının ardından yayınlanması olası program..

fatih (imam), yasin (müezzin), elif ve kevser teravih namazını eda ettikten sonra kameralar karşısında birbirlerinin arkasından atıp tutmalar başlar..

fatih hakkında
    -------------------
    yasin: bence namazı çok hızlı kıldırdı..yetişmekte zorlandım..allah bildiği gibi yapsın.puanım 3
    elif: duaları çok güzel okudu..sesi çok deruniydi..namazın hakkını verdi diyebilirim.puanım 5
    kevser: iftarda ağır yediği için rükularda çok geğirdi..bir de ettahiyatü yü tam bilmiyordu gibi geldi bana..geçiştirdi sanki.puanım 2

yasin hakkında
    ------------------
    fatih: kameti içten getirmedi..zaten iftarda da çok yemedi..bence oruç da tutmuyordu..günahı boynuna.puanım 3
    kevser: iftar olmadan mutfakta su içerken yakaladım.."ayy yanlışlıkla içtim!" ayağına yattı..allahından bulsun!puanım 1
    elif: iftarda elime dokunmak için muhtelif bahaneler yarattı..bence müslüman diil.kameti öğrenip gelmiş..allah belasını versin.puanım 1

elif hakkında
    ----------------
    fatih: namazda yüzünü göremedik..ama iftarda saçı açıktı..müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyoruz..puanım 2
    yasin: süt gibi hatun ama fazla nazlı..puanım 4
    kevser: namaz da yeterince konsantre değildi..o mümin coşkusunu göremedim..puanım 2

kevser hakkında
    ---------------------
    fatih: mümine bir hanım kardeşimiz..dest i izdivacına talibim.puanım 5
    yasin: idare eder ama çok suratsız..din iman da bir yere kadar..insan biraz güleryüz bekliyor.puanım 2
    elif: bence oynuyor..imam efendiye yaranmak için yalandan cezbeye kapılmalar, coşmalar, "allaaaah!!" diye bağırmalar falan..münafık bence.puanım 1

veeee alına puanlara göre fatih bey cennette naçizane bir köşe, yasin bey ise cehennemde kütük olma hakkı kazanıyor..fatih beye allah müstehakınızı, yasin beye ise allah belanızı versin diyoruz..

ukteci: estravanza..zaten yolu güzelce çizmiş ipuçlarıyla, saolsun
    (füçır, 08.02.2009 01:29 ~ 03.05.2009 13:49)
  2. (diazepam, 08.02.2009 01:32)
  3. - murtaza hocanın önümde eğilirken osurması tam bir skandaldı. ayrıca ayakları da kokuyordu. hiç beğenmedim. namaz tadıma hiç uygun değildi. hiç yoktan günaha girdik. o yüzden puanım.... 3.
    (misuf, 08.02.2009 01:35)
  4. (wildchild, 08.02.2009 01:39)
  5. - bu tesbihatı heç beğenmedim
    - seccade çok demodeydi
    - cemaat de hiç uyumlu değildi, secdeden kalkarlarken. bir sentez olmadı. kimi yerdeyken kimi yukardaydı
    - aman fatihadan sonra aminleri çok uzattı
    - duaları okurken çok sesliydi ne okuduysa duydum
    - selam verirken kapıya gözü kaçtı

gibi çemkirmelerin olabilitesi vardır.
    (leyl, 08.02.2009 01:46 ~ 01:47)
  6. - kadriye'nin abdest aldıktan sonra çoraplarını giymemesi muhtemelen hayrullah ve muttalip'i azdırmış olmalı. ayrıca tespih çekerken 33 yerine 27 kere supanalla diyerek geçiştirivermesi gözümden kaçmadı. bir de kitaplıktaki risalelerin arasına karışan allahsız müslümanlık kitabı kafamı karıştırdı, beni derin düşüncelere sevketti, felak nas'ı şaşırdım, bence bu kasti yapılmış bir dalavereydi. kadriye'yi allaha havale ediyorum.. puanım 2.
    (denizin dengesiz rengi, 08.02.2009 01:47)
  7. tvde rte'ye yalakalık yapan yerel yönetim personelinin günler öncesinde isimsiz tesis ettikleri program.

komik olan adamlar puan toplayacağız diye 100 rekat kıldırlar resmen.

birbirlerini kritik ederken de şöyle dediler:

"nereden geldiğini anlamadığım bir sure. sevmedim, puanım 4!"
    (stellar wind, 08.02.2009 02:50 ~ 02:50)
  8. ahmet : imamın telefonunun kapalı olması gerekirdi hasanı kınıyorum huşu muşu kalmadı kardeşim bende
    mehmet: hasanın kıraatını beğenmedim. sesi anormal kötüydü namazı yarım bırakmamak için zor tuttum kendimi
    veli : namazdayız başlarken söylemiştim benim için en önemli nokta tecvittir hayatımda böyle iğrenç tecvit görmedim
    hasan : efendim arkadaşlar böyle ulu orta bol keseden atıyorlar ama onlarıda imam mahlinde görmek isteriz öyle miberden atarak olmuyor bu işler
    (mukemwell, 08.02.2009 12:14)
  9. recep tayyip erdoğan, abdullah gül, fethullah gülen ve necmettin erbakan dörtlüsünün özel konuk olduğu ilk haftada, deniz feneri vakfı yardımlarından büyük ödül olarak umre ve hac ziyareti konulan muhtemelen samanyolu tv' de yayınlanacak olan yarışmadır. herbiri ayrı ayrı bir cemaati temsil etmek üzere bir hafta boyunca namaz vesilesiyle konukları evlerinde ağırlayan özel konuklar kazandıkları takdirde temsil ettikleri cemaati hac ve umreye gönderecekler.
    (aglayankekin kankasının komsusu, 21.04.2009 20:16)
  10. (eden, 21.04.2009 20:20)
  11. - hüsnü bey secdede uyuyakalmasaydı mükemmel bir gece olacaktı.
    (dedirten başlık, 28.04.2009 20:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil