gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · ugg
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · cehennemin girişinde yazan söz
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · öğretmenler günü
  7. · mutluluk veren küçük şeyler
  8. · karizmatik ve çekici bir erkek olma sorunu
  9. · istanbul karadeniz feribot seferleri

namazda selam verirken safta cihan ünal ı görmek  

1. bir an için fatih sultan mehmet'in namaza geldiğini sanmak gibidir.
    (aragones, 29.12.2008 17:01)
  2. (perfectlynothing, 29.12.2008 17:23)
  3. cihan ünal'ı anlamak değildir.

cihan ünal'ı sevmem, takdir de etmem. saygı duyarım ama, en azından onu yaparım bak. fakat tepkimin bireysel olduğunu düşünmüyorum. muhtemelen anne-babası da sevmiyordu cihan ünal'ı. baba tarafından akrabalarının da pek sempatiyle yaklaştığına inanmıyorum. bir dayısı vardır, o da dayılığın şanından diye, el mahkum, ergenliğe giresiye kadar idare etmiş diye biliyorum.

selam vermek konusuna da hep mesafeli olmuşumdur. ilk selamı karşımdaki versin isterim hep. rükusunda değilim de, secde biraz meşakkatli.

yine de bir seferinde atlara su verirken görmüştüm cihan ünal'ı. yağmur'a veriyordu galiba. efsane bi at bence. ırmak o kadar değil, yağmur fena.
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 29.12.2008 17:46)
  4. cihan ünal'ın ensesini görmeye eşdeğerdir.
    (tremonti, 29.12.2008 18:37)
  5. melik duyar da görülürse cihan ünal'ın yanında o zaman daha güzel olur. teravih kılındıktan sonra imamın sesli okuduğu sureler falan sorulur melik duyar'a, ezberden okutulur. bakalım hafızası harbiden iyi mi o kadar. kesmezse islamın şartları, namazın şartları falan sorulabilir, necasetten taharet falan. bilemezse, hatırlamazsa ayıplarım yalnız.
    (ronn, 29.12.2008 18:57 ~ 18:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil