adından da anlaşılacağı gibi, oldukça excantric bir 6.nesil, taze yazar.excantriclik ruhunda her daim olduğu için, millet gider mersin'e, o gider tersine olayını hep yansıtmıştır.excantirc yorumlarıyla itusözlüğe katılıp, kendisinden bir şeyler paylaşmaktan mutlu olan insan modeli.
ilk gördüğüm anda aklıma "egzantirik mili" nin gelmesine sebep olan yazar. n harfini çözmem 3 dakika mı aldı. matmazel i de görünce kız olduğunu anladım. sonra da aha buraya bunu yazdım. belki bi umut...
yamulmuyorsam kimya mühendisi, izmirli, yay burcu, hayvansever ve öğrenciliği ailesinin yanında kısmen mutlu mesut geçen, çalışkanından bir altıncı nesil arı. takipteyiz efenim.
edit:
yamulmuşum, kimya mühendisi değilmiş. teknikermiş.
deli deliyi çeker hesabıyla tanışmış bulunduk kendisiyle ve nedense birden bire kanımız pek kaynaştı. yay burcu bir izmirli deli olarak yay burcu bir izmirli deli daha bulmak benim için tutma ihtimali çok az bir şans oyunu gibiydi ama tam 12den vurdum. kısacası birbirimizi bulduk, mutluyuz, huzurluyuz. hazirana nikahımız var bekleriz.yok o lan kadar da değil.
yaşasın pasta yiyeceğiz mini zirvesinin kronkanlı pastadan sonraki en tatli sürprizi olan sevimli yazar. iyi ki tanişmişiz diyorum kendisiyle. ayrica ekliyorum ki sen kisa değilsin bebeğim ben çok uzunum*...
tam bir complex machine. tam bir c'mon çekidaut. tam bir kariakatür, tam bir komedya. tam bir tehdit uzmanlarının son halkası. tam bir ki üç dört hoba.
ahh ahh tam bir sabır insanı. kaba şahıslarla başetmeye çalışıyor zavallım. gaçmıyorrrr!!! hem sözlükten hem de msn den cebelleşiyor. bence kıymeti bilinmeli bu matmazelin. nankörlük edenlere sabrı tükeniyor. diyi mi sayın uçan insanlar....(sözüm sana uçan çocuk) *
sözlükte şahsımı karşılayan ilk yazardır.bu eylem için her ne kadar cyranodebergerac başlığı yerine cyrano de bergeracbaşlığını seçmiş olsa da mutlu etmiştir.sağolsundur.
yaşasın pasta yiyeceğiz mini zirvesinde tanıdığım harika insan. cıvıl cıvıl herdaim neşeli. bi de güzel, bi de alımlı sormayın.
ayrıca, fotoğraf çekme konusunda ilk dersimi aldığım insandır.
ilk dersimiz şuydu;
"kapalı mekânlarda fotoğraf çekerken flaş açık olmalı abii"
benden 2-3 yaş büyük olması dışında nerdeyse her bir özelliğimiz ortak, delilik desen var, burç desen tamam, memleket zaten izmir.. hoş aramızdaki yaş farkı da gözle görülemeyenlerden.. o zaman cevap veriyorum b seçeneği *
çaylak olma olasılığı olduğu için, bir dost un (amuda kalkan imam) tavsiyesi üzerine girisini silmiştir. ama yeniden yazacaktır...
bu matmazel e sessiz diyenler bir de cır cır konuşurken görmeliler. yaş kompleksi henüz yoktur, oluşmamıştır. 30 dan sonra oluşabilme olasılığı yüksektir. o zamana kadar da mutlu mesut yaşayacaktır. (her yaşın ayrı güzelliği var bilir)
fotoğraf konusunda hassastır, gece flaş açar, tavsiye eder*
yanlış yazdığı girileri farkedince düzeltir.(biraz zaman alabilir)
boyu kısa değildir, ondan uzunlar vardır.
veee "belanın böylesine can gurbannnn be!" der bela olduğunu söyleyenlere.
kendisini uykusuz bıraktığını söyleyenlere cevaben de "bırak şimdi yeaaaa!" der genellikle.
bir de meşgul olduğundan yakınan kişilere de "ne alaka yeaa" der.
vefalı olduğunu bilenlere, söyleyenlere de teşekkür eder.
not: çaylak olmamak için bu kadar kastım, formata uydurmaya çalışarak yazdım. mesajların gerekli kişilere ulaştığını düşünmek istiyorum *
değişik bir tür, latince adını filan bilmiyorum tam olarak. neyse konumuz da o değil zaten.
çenesiyle aynı anda 1271359 kişiyi öldürebilme yeteneğine sahip. hayır hayır tonlarca basmıyor çenesi. sadece çok konuşuyor. bu arada sadece kelimesi de ne kadar ironik oldu orada değil mi? ehe ehe. durmuyor, durunamıyor, başladı mı durdurmak mümkün değil. adeta bir ölüm makinesi!
ben pes ettim mesela, canımı sokakta bulmadım zira.