belki ilginizi çeker
  1. · msn kasıyor bize gelsene
  2. · melankolik
  3. · silencieuse
  4. · yay burcu sözlük yazarları
  5. · duyurular kısmını hıyarca kullanmak
  6. · one of us
  7. · sözlükteki izmirliler
  8. · güzellik yarışması
  9. · sinirliyim ezelden in gençlik partisi
  10. · itü sözlük radyosu djleri
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · banu güven
  3. · alex hagi den daha iyidir
  4. · yılmaz özdil
  5. · boylumlama
  6. · yaran diyaloglar
  7. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  8. · the game
  9. · apokrif

n excantric matmazel  

sayfa  / 3
  1. ne egzantrik bi seçim. 6.nesil arı, hoş gelmiş.
    (aksamustune dogru kis vakti, 06.01.2009 19:59)
  2. adından da anlaşılacağı gibi, oldukça excantric bir 6.nesil, taze yazar.excantriclik ruhunda her daim olduğu için, millet gider mersin'e, o gider tersine olayını hep yansıtmıştır.excantirc yorumlarıyla itusözlüğe katılıp, kendisinden bir şeyler paylaşmaktan mutlu olan insan modeli.
    (n excantric matmazel, 06.01.2009 22:32)
  3. böyle bir kullanıcı adı seçiminin nedenini merak ettiğim yazardır kendileri.
    (bkz: gizemli şahsiyetler)
    (mrok, 11.01.2009 13:17)
  4. 6. nesil izmir sevengillerden matmazel arı.

(bkz: büyüyoruz sözlük kork bizden)

edit: an itibariyle beni üzen, bir izmirlinin hassas noktalarına parmak basan yazardır.
    (pakanajuhla of boreat, 25.01.2009 19:40 ~ 23:20)
  5. altıncı nesil hoşgelmiş yay burcu yazar. sanırım bir daha bir velede peynirli börek alırken iki kere düşünür *
    (nokturnal mania, 27.01.2009 07:02 ~ 07:03)
  6. ilk gördüğüm anda aklıma "egzantirik mili" nin gelmesine sebep olan yazar. n harfini çözmem 3 dakika mı aldı. matmazel i de görünce kız olduğunu anladım. sonra da aha buraya bunu yazdım. belki bi umut...
    (kutsal palamut, 02.02.2009 14:56)
  7. yamulmuyorsam kimya mühendisi, izmirli, yay burcu, hayvansever ve öğrenciliği ailesinin yanında kısmen mutlu mesut geçen, çalışkanından bir altıncı nesil arı. takipteyiz efenim.

edit:

yamulmuşum, kimya mühendisi değilmiş. teknikermiş.
    (ya arkadaşım bi dinle önce, 03.02.2009 01:14 ~ 01:39)
  8. nesildaş yazar. inş hep birlikte,kalıcı,yaratıcı ve yararlı oluruz. hoş gelmiş.
    (wildchild, 08.02.2009 13:12 ~ 13:14)
  9. duyduğuma göre cidden egzantirik biriymiş. ayrıca sanırım hayal gücü de bayağı geniş bir arkadaş.
    (usako, 12.02.2009 03:03 ~ 03:03)
  10. deli deliyi çeker hesabıyla tanışmış bulunduk kendisiyle ve nedense birden bire kanımız pek kaynaştı. yay burcu bir izmirli deli olarak yay burcu bir izmirli deli daha bulmak benim için tutma ihtimali çok az bir şans oyunu gibiydi ama tam 12den vurdum. kısacası birbirimizi bulduk, mutluyuz, huzurluyuz. hazirana nikahımız var bekleriz.yok o lan kadar da değil.
    (hı hı evet, 13.02.2009 17:42 ~ 17:46)
  11. yay burcu izmirli arıymış kendileri. pakanajuhla of boreat gibi, hı hı evet gibi... tek ortak noktamız bu da değil.

(bkz: izmirli arılar)
    (pakanajuhla of boreat, 09.03.2009 16:06)
  12. yaşasın pasta yiyeceğiz mini zirvesinin kronkanlı pastadan sonraki en tatli sürprizi olan sevimli yazar. iyi ki tanişmişiz diyorum kendisiyle. ayrica ekliyorum ki sen kisa değilsin bebeğim ben çok uzunum*...
    (şirret olmayan görümce, 22.03.2009 18:04)
  13. an itibariyle içmeden, sanalda, karşilikli sarhoş olduğumuz yazar. hıck*
    (şirret olmayan görümce, 22.03.2009 23:21)
  14. tam bir complex machine. tam bir c'mon çekidaut. tam bir kariakatür, tam bir komedya. tam bir tehdit uzmanlarının son halkası. tam bir ki üç dört hoba.
    (amuda kalkan imam, 22.03.2009 23:35)
  15. ahh ahh tam bir sabır insanı. kaba şahıslarla başetmeye çalışıyor zavallım. gaçmıyorrrr!!! hem sözlükten hem de msn den cebelleşiyor. bence kıymeti bilinmeli bu matmazelin. nankörlük edenlere sabrı tükeniyor. diyi mi sayın uçan insanlar....(sözüm sana uçan çocuk) *
    (n excantric matmazel, 25.03.2009 01:46)
  16. yaşasın pasta yiyeceğiz mini zirvesinin silencieuse mademoiselle'i.
    (van den budenmayer, 28.03.2009 01:50 ~ 01:51)
  17. başımın tatlı belası, günlük burcum, uykusuz gecelerimin sebebi yazar. "bırak şimdi yeeaa"
    (amuda kalkan imam, 28.03.2009 01:54)
  18. sözlükte şahsımı karşılayan ilk yazardır.bu eylem için her ne kadar cyranodebergerac başlığı yerine cyrano de bergeracbaşlığını seçmiş olsa da mutlu etmiştir.sağolsundur.
    (cyranodebergerac, 28.03.2009 02:02)
  19. yaşasın pasta yiyeceğiz mini zirvesinde tanıdığım harika insan. cıvıl cıvıl herdaim neşeli. bi de güzel, bi de alımlı sormayın.
    ayrıca, fotoğraf çekme konusunda ilk dersimi aldığım insandır.
    ilk dersimiz şuydu;
    "kapalı mekânlarda fotoğraf çekerken flaş açık olmalı abii"

morluk bana yakışıyor evet.
    (sinirliyim ezelden, 28.03.2009 02:04 ~ 02:07)
  20. benden 2-3 yaş büyük olması dışında nerdeyse her bir özelliğimiz ortak, delilik desen var, burç desen tamam, memleket zaten izmir.. hoş aramızdaki yaş farkı da gözle görülemeyenlerden.. o zaman cevap veriyorum b seçeneği *
    (hı hı evet, 28.03.2009 02:07)
  21. çaylak olma olasılığı olduğu için, bir dost un (amuda kalkan imam) tavsiyesi üzerine girisini silmiştir. ama yeniden yazacaktır...

bu matmazel e sessiz diyenler bir de cır cır konuşurken görmeliler. yaş kompleksi henüz yoktur, oluşmamıştır. 30 dan sonra oluşabilme olasılığı yüksektir. o zamana kadar da mutlu mesut yaşayacaktır. (her yaşın ayrı güzelliği var bilir)

fotoğraf konusunda hassastır, gece flaş açar, tavsiye eder*

yanlış yazdığı girileri farkedince düzeltir.(biraz zaman alabilir)

boyu kısa değildir, ondan uzunlar vardır.

veee "belanın böylesine can gurbannnn be!" der bela olduğunu söyleyenlere.

kendisini uykusuz bıraktığını söyleyenlere cevaben de "bırak şimdi yeaaaa!" der genellikle.

bir de meşgul olduğundan yakınan kişilere de "ne alaka yeaa" der.

vefalı olduğunu bilenlere, söyleyenlere de teşekkür eder.

not: çaylak olmamak için bu kadar kastım, formata uydurmaya çalışarak yazdım. mesajların gerekli kişilere ulaştığını düşünmek istiyorum *
    (n excantric matmazel, 28.03.2009 02:58 ~ 03:35)
  22. şekerlikte üzerine tanımadığım kuzum canım 6. nesil arı yazarım benim matmazelim
    (inwe tiwele, 14.05.2009 19:41 ~ 19:42)
  23. an itibariyle hemen pastamı yapmasını rica ediyorum.doğum günümü kutladığı için ayrıca çok çok teşekkür ediyorum. duygulandım yahu
    (iron fist, 15.05.2009 01:07 ~ 01:07)
  24. bana prenseslik sözü olan; pek tatlı, pek sevimli, pek içten sözlük yazarı. vaktizamanında, bana gelen ayarı yemişliği de vardır fark etmeden.
    (r el mayer, 18.05.2009 00:55)
  25. değişik bir tür, latince adını filan bilmiyorum tam olarak. neyse konumuz da o değil zaten.

çenesiyle aynı anda 1271359 kişiyi öldürebilme yeteneğine sahip. hayır hayır tonlarca basmıyor çenesi. sadece çok konuşuyor. bu arada sadece kelimesi de ne kadar ironik oldu orada değil mi? ehe ehe. durmuyor, durunamıyor, başladı mı durdurmak mümkün değil. adeta bir ölüm makinesi!

ben pes ettim mesela, canımı sokakta bulmadım zira.
    (oehh, 19.05.2009 17:54)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil