belki ilginizi çeker
  1. · ihl sözlük
  2. · gecede 5 posta atarım diyen kolpa türk erkeği
  3. · nerede o eski bilgisayar oyunları
  4. · commodore64 e inanmak
  5. · system 3
  6. · commodore 64
  7. · erkek fantezisi
gündem
  1. · geniş aile
  2. · alex hagi den daha iyidir
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  7. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  8. · swat 4
  9. · ampul

myth  

1. söylence,mit,efsane,masal anlamına gelen ingilizce sözlük.
    c 64 zamanında bilgisayar dünyasına kazandırılan, arkasından amiga 500 zamanında da amiga da boy gösteren efsanelere dayalı çok zevkli ve gizemli bir oyun. hadesten, medusaya kadar birçok öğeyi içinde barındıran bir tür platform, adventure oyunu. emulatorler indirilip hala amiga oynanılmasını sağlayan oyun.
    (darkelf, 01.04.2004 02:07)
  2. oynadığım en güzel strateji oyunlarından biri. güzelliklerini anlat anlat bitmez. müthiş grafikler, zekice taktik kullanmanızı gerektiren görevler, kan, vahşet, dallanıp budaklanan gizemli hikaye, bir sürü farklı özelliği olan ünite vb... strateji seviyorum deyip de oynamayan varsa intihar etsin.
    (bkz. myth 2: soulblighter)
    (bkz. myth 3: the wolf age)
    (soulforged, 01.04.2004 02:13 ~ 02:14)
  3. müzikleri tek kelime ile aşmış ötesi commodore 64 , amiga 500 oyunu.bir system 3 klasiğidir.her bir levelda bambaşka diyarlara , mitolojilere gidilir.oyunun sonunda , stonehengede garip bir demo var idi.platform oyunlarının fordudur.
    (skuba, 21.11.2004 19:26)
  4. bir elemanınız öldüğü zaman oyunun iç gıcıklatıcı bir ses ile "casualty" demesi oyuncuyu irrite ederdi..insan bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyor..
    (zeus, 17.11.2006 11:54)
  5. system 3 ün commodore hayranlarına kazandırdığı muhteşem oyunun adıdır. unutulmaz müziği maniacs of noise imzasını taşır.
    (thermal, 20.04.2007 16:11)
  6. (bkz: san wa)
    (chixculub, 12.06.2008 02:57)
  7. gece gece çeviri yaparken kelimeyi tekrar tekrar görmem üzerine aklıma gelen oyun. ilk oyunu oynarken hala hatırlarım elemanları geride bırakıp huysuz cüceyle haritayı dolaşmıştım. daha sonra garabet ordusuyla karşılaşmış cücemi elemanların üstüne tıklatmıştım. napacağı hakkında hiç bir fikrim yokken bizim deli molotof kokteyli çıkartıp bunların üstüne militan gibi fırlatmıştı. daha ne olabilir ki derken grubun kucağına düşen kokteyl patlamış ve yaratıklardan geriye sadece 5-10 metre öteye uçmuş et parçaları ve galon galon kan kalmıştı.
    sonra oynamaya devam ettim o kadar çok detay vardı ki her karakterin bir isminin olması, öbür bölümde de eğer ölmemişlerse birlikte maceraya devam etmeleri, yağmurlu havalarda molotof kokteylin patlamaması ve alevli okların sönmesi, berserkerlerin 3 kişiye bedel olmaları ve elemanlar öldüğünde dış sesin casualty eğer birden fazla adam ölmüşse neredeyse ayıplayan bir tonla cık cık cık casualties demesi ve akabinde yaşanan vicdan azabı.
    vay be 12 yıl geçmiş ve artık aktif bir oyuncu olmayan ben bu oyunu hala dün oynamışım gibi hatırlıyorsam gerçekten kral bir oyun yapmış demektir yapımcılar. bir yerden bulsam da tekrar oynasam aslında ha...
    (emo the unlucky polar bear, 22.05.2009 05:26)
  8. hoşgelmiş 6. nesil yazar.

nasıl tarif edilir ki büyük dostluklar? anaokulunu da sayarsam saymasam mı yoksa yaşımız belli olur neyse..şöyle ifade ediyim ben en iyisi küçükken beraber oturduğumuz kapı eşiklerine artık tek başıma bile oturamıyorum çok büyüdük la...

hoşgeldin kardeşim...
    (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 30.06.2009 01:07)
  9. girilerini görünce çok beğendiğim bir itü sözlük yazarı.
    (immanuel kaspazew, 19.07.2009 02:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil