21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 968 tane
günün başlıkları: 968 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·21 mayıs 1864 (3)
- ·marcus brewer (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·istanbulizm (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aldi vs rewe (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bim vs migros (12)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bilgekaya (2)
- ·le grand bleu (2)
- ·kötü sözlük (2)
- ·tayfur havutçu (10)
- ·
- ·uludere katliamı (7)
- ·
- ·
videolar
myrath
- tunus'ta yaşananlara dair laflar hazırlamışlardır;
we have never been so proud to be tunisians.
we mourn all the martyrs who gave up their lives to make the dream of the tunisian people come true.
long lives a free, tolerant and democratic tunisia - çok güzel grup lan! hele bi de ikinci albümleri olan desert call var. bütün şarkılar mı güzel olur yæ?
yaptıkları işe sadece progressive metal demek ne kadar doğru olur bilmiyorum. zira her çalışmada farklı bi tat var. ama bütün şarkılarda öne çıkan bir nokta var ki, o da oryantal melodiler.
kan mı çekiyor nedir bilemiyorum; amma velakin metal ve oryantal havalar birleşince inanılmaz cezbediyor beni. bu adamları da ondan sevmişimdir belki.
o yüzden şöyle diyeyim: biraz bizim pentagram'dan, biraz orphaned land'den al. power-progressive'le karıştır. myrath oluyor. sonra mis gibi dinleniyor.
desert call albümü baştan sonra güzel; ama albümde bir memories var. onun da bir solosu var abi. içim gitti dinlerken. o yüzden kendisine torpil geçip buraya şeyettiriyorum:
http://www.youtube.com/... - kendisi benim için hatrı sayılı gruplardandır, oryantik olsun, progressive olsun yeter bi seviyede isleri mevcut. bu ne guzel haberdir ki 2011 albümü tales of the sands de çıkmıştır, malum mevkiilerde safını tutmuştur, sağolun varolun.
- tales of the sands ile bir değil birkaç level birden atlamış bu grup. yalnız sanırsam çok az kişi farkında grubun ve bu muazzam albümlerinin. neyse elbet zamanı gelecektir... 2011 tarihi itibariyle benim karşıma çıkan en şahane metal albümüne imza atmış durumda adamlar. yolları açık olsun tunus'lu kardeşlerimizin.
- yaklaşık 3 aydır shuffle manyağı yaptığım tales of the sands isimli harika albümün sahibi grup. birer ayakları çukura girmiş 80-90 lar gruplarının muadili grup. canını yediğim grup..