görseller
mvpdirk 

belki ilginizi çeker
  1. · muhafazakarlaşacakreformist
  2. · itü sözlük clausura 2008
  3. · hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçal..
  4. · aşkını msnde yaşayan oynak kız
  5. · itülmüş
  6. · dirk
  7. · 2 şubat 2008 ç rizespor beşiktaş çeyrek final maçı
  8. · yaran facebook yorumları
  9. · sözlükle ilgili istekler
  10. · 2 kasım 2008 kayserispor beşiktaş maçı
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · tunceli alevileri dinsizdir
  4. · yeşim salkım
  5. · kurban bayramı vahşeti
  6. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · penaltı
  9. · cem pamiroğlu

mvpdirk  

sayfa  / 2
  1. dördüncü nesil yazar.hoşgelmiştir.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 21.07.2007 00:22)
  2. turistleri beşiktaşlı yapma konusunda ustalaşmış, pes zirvesinde ise gruptan çıkamayarak beni hayal kırıklığına uğratmış nesildaş. gruptan çıkmayı garantilememe rağmen son maçta üzerime düşeni yerine getirerek ınının'a yenilmedim ama kendisi, çıkma şansı kalmayan ve prestij maçları yapan fakespeare'e yenilerek kendi kaderini belirlemiş oldu
    (dirk, 27.10.2007 21:47)
  3. sadece 3 puanla grubu bitirmeme vicdanı el vermediğinden son derece büyük bir centilmenlik örneğiyle gruptan çıkamama pahasına bana yenilen ve prestij maçımı gerçek bir prestij maçına çeviren insan...
    (fakespeare, 27.10.2007 22:14)
  4. kendi organize ettiği pes zirvesinde*, son maça kadar oldukça etkili gelen fakat son maçta 2-0 öne geçtikten sonra oyunu rölantiye almasının bedelini ağır ödeyerek, şampiyonluğu kaçıran yazar olmuştur.ayrıca bana verdiği sözü tutarak beni kar yağışı altında abdi ipekçi'ye götürmüş; üstelik otobüste kendi oturacağı koltuğu bana verip gönlümü fethetmiş kişidir.basketbol ortak tutkumuz bu yazar arkadaşla.
    (mkopaw, 05.01.2008 22:19)
  5. (bkz: romantik isyankar)
    (dirk, 04.02.2008 02:07)
  6. yanılmıyorsam şuan intihar etmek üzere. yani eder. etmeli. olmadı yurt dışına çıkacak yol parası arıyordur.
    ah ulan sevilla nelere kadirsin ahah.

bu kadar fanatik beşiktaşlı imajı çizdikten sonra bir iddaa kaybedip üstüne fener forması giymez bir adam. giyemez. hele ki o formayla resim çekilip feysbuğuna hiç koyamaz. son dakika haberlerini heyecanla bekliyoruz arkadaş tayfası olarak. *
    (anakin, 06.03.2008 17:48 ~ 17:56)
  7. budizm ile şamanizm arasında sürekli gelgitler yaşıyor. gençliğine bağlıyorum
    (dirk, 10.03.2008 21:17)
  8. son buluşmamızda bana tuvalete kadar eşlik eden centilmen yazar. *
    (hebele, 24.03.2008 20:47)
  9. birbirimiz her gördüğümüzde "baboli naber yaaaaaaaaaaaa" "iyi baboli senden naber yaaaaaaaaaaaa" şeklinde diyalog kurduğum. nişantaşı anadoli lisesi'nden mezun olmuş yılmaz er'den ders görmüş ve kendisiyle itüde tanıştığım kaynaştığım ama gizli eşcinselliğe varmayan bir ilişki içinde olduğum geyik potansiyeli yüksek insandır.
    (kızlaragösterilenpulkoleksiyonu, 01.04.2008 21:26 ~ 04.04.2008 21:40)
  10. mutlu bir doğum günü geçirmesini dilediğim beşiktaşlı kardeşim,nesildaşım.
    (tangocu kedi, 18.04.2008 00:00)
  11. yeni yaşını yalnızlığından ötürü buruk bir sevinçle kutlayan ama gerçek aşkı aradığı için böyle bir günde dahi günübirlik ilişkilere yönelmeyen, duygusallığını girilerine yansıtıp bunu sözlükten kız kaldırma aracı olarak kullanmayan vakur, mütevazı ve yakışıklı yazar.
    (dirk, 18.04.2008 22:04)
  12. beşiktaş sahilden, taksim'e "bu sıcakta yürünmez abi otobüse binelim" diyip, yanlış otobüse bindirdiğini farkedip kabataşta indikten sonra "geldik lan zaten taksim şurası yürüyelim bişey olmaz" dese de, bir benzeri daha olmayan çok kral adam.
    kız olsa verirdim.
    (anakin, 08.07.2008 12:19 ~ 12:24)
  13. ismini bir futbol klişesinden alan zirve'sinde pek çok kez karşı karşıya geldiğim arı. uzaklardan öyle bir şutu vardı ki direkte patladı, gol olmaması yazık oldu. pek de güzel muhabbeti vardır. çoğu genç itülü gibi yaşadığı vadi maceraları doyumsuzdur.
    (cyclops1988, 14.07.2008 19:00)
  14. uzun süre görüşemeyince bile değeri anlaşılmayan adam. bir de aşık mıdır nedir anlamadım. msnde sürekli 'özledim teninin kokusunu özledim' tadında iletiler yazıyor. kendisine aşk hayatında bol şans diliyorum. at nalı şans getirir mesela, aklında bulunsun.
    (dirk, 31.07.2008 11:36)
  15. zirve* sebebiyle adaya ayak bastığımda tanıştığım ilk yazar kişi. ben seni tanıyorum dedi bana ben de ayıp olmasın diye ben de dedim ama yine de sen söyle nerden tanıdığını diyerek olası bir dumur durumdan kurtuldum. itüde mi okuyorsun dedi ben hemen hee ben seni gördüm ya dedim böylece okuldaş olduğumuz ortaya çıktı. sonra kendisinin pes zirvesi düzenlediğini bildiğimden gel beraber yakın zamanda bir pes zirvesi yapalım dedim havada kabul etti vallahi (yakında düzenliyoruz haberiniz ola). siyaset, spor, günlük hayat, sözlük bir sürü şey konuştuk, sıkmıyor adamın muhabbeti, konuştukça konuşuyorsun. en nihayetinde batak da oynadık kendisiyle yalnız batakda karşımdaki yazar* koz söylerken ben karo karo dedim rakipler görmeden bunun için kusura bakmasın. tez zamanda görüşmek üzere.
    (seroo, 01.09.2008 13:29)
  16. gecenin bir yarısı itü kayıt sisteminin tüm inceliklerini bıkmadan usanmadan bana anlatan muazzam yazar.iyiki tanışılmıştır kendisiyle.
    (aeolus, 06.09.2008 00:59)
  17. çok fingirdek yazar, pul ve eski para kolleksiyonuma bakacakmış. özel mesajdan bana kur yapıyor lakin, tabi ki yüz vermedim yarın saat 1 ' de taksim'de anıtın önünde bekliyorum, vericem (resim çantası lan) . teknik resim* deneyimini tadacak da bu aralar onun stresinde normaldir kolay gelsin. ayrıca itü sözlük apertura 2008 için anlaştık gol atmayacak.

edit: saat 1'de unutmayın , ilgilenlerin bilgisine.
    (cyclops1988, 20.09.2008 00:09 ~ 21.09.2008 12:02)
  18. niyet ettik niyet eyledik zirvesiboyunca karşılıklı oturup iki kelam edemediğim yazardır.
    (itülmüş, 20.09.2008 00:33)
  19. bilgisayar laboratuvarında internete girmek için kullanıcı adı ve şifremi talep eden nesildaş yazar.
    (burakk, 06.10.2008 10:51)
  20. benim gibi fizik sınavından muzdarip olan yazar.ayrıca iyi bir arkadaştır bununlada kalmaz işlevseldir; zirve düzenler, katılır, futbol oynar, fizik yapamaz, vs vs.sabahları okulda ya da leventte karşılaşldığında o sabah ayazında size attığı ilk gülücüklede icinizi ısıtır.güne iyi bir başlangıç yapmanızı sağlar.
    (magneto, 28.10.2008 20:32)
  21. şöyle bir olayımız vardır bu yazarla aklıma geldikçe hehe filan yapar sırıtırım hala.

gecenin bir yarısı telefon eder
    * - naber abi, bi sesini duyayım dedim hehe.
    * + çocuk öperim seni gece gece, uyuyorum lan! yarın konuşuruz.

sabah ayıp olmasın diye kendisi aranır
    + günaydın abi naber?
    - olm uyuyorum ya, birazdan ben seni ararım

bikaç saat saat sonra kendisi arar,
    - uyandım yavrum tamam günaydın, naber
    +abi patron yanımda birazdan ben seni ararım

patron gider, ararım,
    + sonunda gitti adam lan!. hah napıyorsun
    -olm şimdi teknik resime giricem 5 saat sonra çıkınca ben seni ararım

5 saat sonra telefon eder,
    - ben bu dersin gelmişini geçmişini geceli gündüzlü seveyim. napıon?
    +olm x* le sinemaya giriyorum, ben seni çıkınca ararım
    - eben.. eben!

eve dönerken telefon edilir,
    + kusura bakma lan, şimdi çıktık daha
    - abi y*le yemekteyim, çıkınca ben seni ararım
    + ağliciim lan. tamam sidigit.

(yemek sonrası olsa gerek) gecenin bir yarısı telefonum çalar
    - hah, naber lan bi konuşamadık bugün mk. napıon
    + olm uyuyorum yarın konuşuruz.
    - ....
    + ne diyon lan.
    - allah belanı versin ne diyim.

ps: bikaç hafta oldu nerdeyse. hala bir fırsat bulup görüşemedik telefonda. öyle de meşgul adamlarız.
    (anakin, 31.10.2008 12:31 ~ 02.11.2008 12:19)
  22. hayatımın kazığını atmış ibnedir.

herşey 5 parasız halde maça * gitmek istememle başladı. "abi sen gel bende var sonra helalleşiriz" dedi. eyvallah abi dedim. yanına gittim. biletleri aldık. maça da vakit var biraz.

* -abi gel sana yemek ısmarlayım bir yoldan geldin açsındır.
    * * bırak olm yemeği, 60 kuruş param var 1 ytl versene üsküdar'a döncem maç çıkışı
    - lan tamam manyakmısın gel önce yemek yiyelim.

yemek yeriz çıkarız.

- olm gel bişeyler içelim
    * yavrum bana 1 ytl ver, sonra ne içersek içeriz.
    - lan sövcem bak, neyse bekle 2 dakika ben bişeyler alıp geleyim

içeceğimizi zıkkımlanır stada yürürüz.

* versene lan 1 liramı!
    - olm veririm maç bitsin manyakmısın nesin lan!

maç biter, takım 0-2 den maçı çevirir 5-2 kazanır, böğüre böğüre stadtan çıkarız.

- taksime çıkıyorum gel abi içelim
    * yok ben üsküdara geçicem geç kaldım zate, görüşürüz hadi yarın

vedalaşılır, motora binilir, yol parasının cepte olmadığı kafaya dank eder. lakin denize atlanacak hal olmadığından seve seve yola devam edilir.

mk ondan sonra sayesinde hayatımın en rezil anlarını yaşarım tıklım tıklım olan motorda.
    "eşofman altı converse giyip artis artis gezmeyi biliyorsun, yol paran mı çıkmadı lan artist? hehehe" türünde ayar üstüne ayar veren görevliye eyvallah demekten başka yapacak bişey yoktur.

işte böyle ibne bişeydir.
    (anakin, 07.11.2008 23:42 ~ 23:43)
  23. pes'te eline verdiğim yazar.

(bkz: hehe)
    (itülmüş, 08.11.2008 22:09)
  24. her gördüğüm de sevindirik olmama sebep oluyor bu adam, çok sıcak konuşkan falan bana tahamül ediyor dalmıyor, ağzımı burnumu falan kırmıyor. geçenlerde kötü geçen sınavını kullanarak , kendisinin kalbini yerinden hoplattım, matematik sınavından 100 üzerinden 10 falan aldığını söylemekte kalmayıp , üzerine gülerek aşağıladım(3 dersten kalan biri olarak), baya üzüldü falan oyuna devam ettim kütüphanenin ortasında ağlayacak oldu bitirmedim. sonra artık moral bozukluğuyla eve gitmek isteyince itiraf ettim yalan olduğunu. o anda ağzıma bi tane geçirmedi yani onca insanın arasında. sonra geçmiş dönemlerde yaşadığı talihiz bir olayı öğrenerek, başka bir yazarla karşılıklı danışıklı işletmemizi sağladım baya bozuldu ama yine kızmadı bana.

şimdi bu arkadaş teknik resim gibi bir dersi makina fakültesinden* alma gibi bir hata da bulunmuş, hata ama yerinde bir hata bu sayede daha fazla görebiliyorum. teknik resim sınıfına gidiyorum ziyaretine. aslında o kendisi için gittiğimi sanıyor, tekstilci kızlar ile birlikte res103 dersini alıyo ben sadece onları görmeye gidiyorum yani amaç değil araç olarak* kullandım. zaten şansımıza ya maslakta, ya gümüşsuyunda, ya kantinde, otobüsbeklerken vb. yerlerde karşılaşıyorum. her hafta görüşmekteyiz. geçenlerde gel bu sene bu dertlere son verelim zirvesi sırasında şöyle bi muhabbetimiz oldu.

c* :napıyon lan, ne var ne yok?
    m* : iyidir abi senden naber? (gayet efendi bi şekilde)

aradan 5 dakika sonra mc donalds kuyruğunda tekrardan

c: e napıyon lan anlat, nasıl gidiyo?
    m: lan olum nasıl gidecek dünkü zirvede beraber değilmiydik(ortaköyde kumpir zirvesi), ondan önceki gün kütüphanede beraber değil miydik? ya da önceki gün resim sınıfına ziyarete gelmedin mi? bu zaman dilimlerinde ne gibi değişiklik olsun.

aslında burada yazarın asıl demek istediği , yeter lan kafana sıçıyım, her gün seni görüyorum, bırak peşimi aq, 4 gündür kurtulamadım bir de mal mal sorular soruyor sanki daha 12 saat önce görmemiş gibi.

hani bir de bazen sınavı oluyor arkadaşın kütüphanede çalışıyor. yanına gidiyorum çalışmak için, beni engelliyor(!), çalışma boş ver , gel kantine inelim çay içelim falan diyor(!). sonra da, ben sınavın ortasındayken beşiktaş'ın maçlarında iki gelsin iki iki gelsin iki s.kerim böyle işi diye bağrıyor, konsantremi dağıttı sırf ondan yapamadım sınavları.

tüm yaptıklarıma rağmen kızmıyor,depdepdepduket bile yapmıyot. severim kendisini.
    (cyclops1988, 27.11.2008 23:50 ~ 28.11.2008 10:36)
  25. * - olm iyi ki kız olmamışsın, 2 biraya verirdin.
    * - biraya ne gerek var lan, bir bardak suya verirdim.

cidden iyi ki kız olmamış.
    (anakin, 05.12.2008 13:38)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil