her sims oynayanın başına gelebilecek birşeydir. mutsuzsunuz, açsınız, yalnızsınız ama o sims karakterlerinin hiç bir eksiği olmamalı dimi? güzel bir ev yaparsınız, süper bir işe sokarsınız ve bu işte olabileceği en yüksek yerdedir. hiçbir zaman karnı aç olmaz, süper bir ilişkisi veya evliliği vardır, para bok gibidir ve bunların hepsi ne için sadece yeşil bir çubuk için değil mi? bak yine hüzünlendim, benim başımdaki çubuk ne zaman yeşil olacak allah'ım?
aşk bir sims karakterini çoğuzaman bulutların üzerinde gezdirsede, gibede vurdurabilir.bu yüzden mutlu bir sims karakteri istiyorsanız aşık olmamasına dikkat edin. en temiz yolu 1.tuvaletini yapsın 2. köpüklü güzel bir banyo ve mutluluk için son adım wohoo!
halı hazırda obsesif olan bütün simleri mutlu edebilmek oldukça zor ve gereksiz bir uğraştır. bütün simlerimiz mutsuz olmaya programlanmıştır.
adam duştan çıkınca fayansa su geldi diye mutsuz olur mu lan, manyaklar.
küçük bir programcık yardımıyla tüm simlerin tüm stat'ları full yapılabilir, gerçek hayatta da böyle bi programcık olsaydı ne güzel olurdu diye kasmak*.