hava çok sıcak. evden dışarı çıkmak istemiyorum. sadece ve sadece tanımadığım bir kızla sevişmek istiyorum. ruhunu, bedeninin kıvrımlarını, gizli noktalarını, detaylarını bilmediğim bir kızla...
bahsettim... tanımadığım bir kızla sevişmek istiyorum. bunu daha öncesinde yaptığım hatunlarla arzuladığıma kavuşacağımı zannetmiyorum. yani, farklı bir tat, farklı bir heyecan istiyorum.
aklıma bana bunu yaşatabilecek itü sözlüğün güzel kızları geldi...
sözü fazla uzatmadan, sevişmek isteyen ve günün sıradanlığından kurtulmak isteyen kızlar, mesajlarınızı bekliyorum.
gerçi öyle bir salaklık yapmazlar da, ne bilim lan, belki bu yazılanları ciddiye alacak kızlar,... sanki diyorum, olabilir de. işte bu ihtimal korkutuyor beni. diyemiyorum ki bu sözlükteki hiçbir kız seninle sevişmez, hani desem emin olduğumu gösterir, ama ortada belirsizlik var. acep? yok yok, kedidir kedi.
azıcık kendini tanıt be canım. hani ne bileyim vücut kitle endeksini falan ver. boy kilo senkronuna bakalım. ya da şey yap bize cm cinsinden ölçü ver ki belki kızlar değil erkekler de talibin olur. hadi yavrum. öptüm, bye.