belki ilginizi çeker
  1. · çiçekleri umudumuzun
  2. · ukteydim doldum
  3. · kendi halinde birisi olacakken delirmek
  4. · hatırla sevgili
  5. · mutluluk
  6. · çeyrek
  7. · kızınbiri
  8. · hürriyete doğru
  9. · ezginin günlüğü
  10. · sumru ağıryürüyen
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 2012
  2. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  3. · aylin aslım
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · sevgilinin uykudaki gülümsemesini izlemek
  9. · winamp it really whips the llama s ass

mutlu olmak varken  

1. ezginin günlüğü'nden dinlenebilecek onlarca güzel şarkıdan biridir. sözleri ise:

mutlu olmak varken şu dünyada
    geceler geldi dayandı kapımıza
    olduk acımızla acımızla sarmaş dolaş
    bekledik düşümüzle düşümüzle koyun koyuna
    (bkz: ukteydim doldum)
    (dreams2, 25.09.2006 01:44 ~ 23:54)
  2. a kadir'in çiçekleri umudumuzun şiirinden 4 adet can yakan mısradan oluşan enfes şarkı.
    (langstrand, 09.05.2007 22:30)
  3. çeyrek elma albümünde feridun düzağaç seslendirmiştir bu şarkıyı, pek bir güzel de olmuştur.
    (mor kedi, 02.12.2007 22:41)
  4. birkaç gün önce feridun düzağaç versiyonunu bulana kadar alelade, sıradan bir şarkıydı benim için. amaaaa.... ben böyle iş görmedim arkadaş! feridun düzağaç'tan böyle bir performans görmedim, böyle bir altyapı duymadım adamın hiçbir şarkısında. türkçe roads dinler gibi hissediyor insan kendini, kanırtıyor, kanatıyor durduk yere.
    (haşmet asilkan, 08.11.2008 23:05)
  5. ezginin günlüğü'nün en piskopat, en melankolik, en intihara sürükleyici, en damar şarkısı..

evet feridun düzağaç versiyonu da mükemmel olmuş, aynı duyguyu aynı intihar duygusunu aynı piskopatlığı veriyor ama bunda enstrumanların da etkisi çok. orjinalinde ise vokal resmen kanırtıyor, parçalara ayırıyor..

geceler geldi...dayandı kapımıza...
    (insansevmeyenhayvan, 20.12.2008 13:25)
  6. bir feridun düzağaç hayranı olarak dile getirmek her ne kadar burucu olsa da, ezginin günlüğü versiyonu daha hisli olan parçadır. düzağaç muhteşem yorumlamışsa, ezginin günlüğü mükemmel yorumlamıştır diyeyim.
    (fani, 30.09.2009 13:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil