belki ilginizi çeker
  1. · yalnız kalmaktan korktuğu için giden insan modeli
  2. · please
  3. · mutluluk
  4. · çift kale maçta gol şov yapmak
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  3. · google wave
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  8. · arzum onan
  9. · gwen stefani

mutlu etmek  

1. mutlu olmadan mutlu edilemez.önce düşünülmesi gereken kavram mutlu olmaktır.
    (marooned, 11.08.2005 17:23)
  2. mutlu olmanın anahtarı olarak düşünülür yer yer.
    (azwepsa, 11.08.2005 17:25)
  3. bir yüzü güldürmekle başlar çoğu zaman ve davetiye çıkarır mutluluğa. mutlu edersen mutlu olursun derler. hele ki sevdiğinse mutlu ettiğin kat ve kat artarmış sevincin.
    (dedim ve noktayı koydum, 11.06.2008 10:12)
  4. mutlu ederlerse seni mutlu olursun,sonuna kadar.
    sen mutlu edersen de mutlu olursun,ama bi' yere kadar.
    (natalya casta, 11.06.2008 12:01)
  5. yorar insanı. ne mutlu olmak kolaydır ne de mutlu etmek. üstüne hem mutlu değil de mutlu etmeye kalkarsanız işte o zaman sıkıntı başlar.
    (constantinopole, 11.06.2008 14:16)
  6. kolaydır. güler yüz, tatlı söz, insanlara günaydın demek, onlardaki farklılıkları farketmek ve değerlendirmek, hediye almak, sevdiğini söylemek gibi şeyler karşımızdakileri mutlu etmek için yeterli olacaktır.
    (roselife, 11.06.2008 14:29)
  7. şimdi öncelikle (bkz: mutluluk). önce bunun anlamını öğrenelim. baktık mı? tamam o zaman. hala mı bakmadınız? o halde tekrar (bkz: mutluluk). eh artık bakmışsınızdır diye düşünüyorum ve devam ediyorum. mutlu etmek mutlu olmanın yarısıdır. geri dönüşümü garanti olan eylemlerden biridir. eğer birazcık kendinizi düşünüyorsanız, mutluluk yaymak en önemli vazifenizdir. tek bir kişiyi bile mutlu etseniz, onun en az 3 kişiye iyi davranacağını garantileyebilirsiniz. hiç tanımadığınız biri bile olsa bu kişi, güne ona günaydın diyerek başlayabiliyorsanız ve ondan şaşkınlıkla karışık karşılık alabiliyorsanız emin olun sizin de gününüz güzel başlayacaktır. üçnoktabir ne demiş, 'mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler' ... işte prensip budur. genç kalmanın formülü, gülümsemenin ve gülümsetmenin en güzel yolu.
    (fitnefücur, 13.03.2009 11:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil