internetin ilk zamanlar irc'da chat yaparken, etütte bilgisayarlarda arkadaşların kız ayağı yapıpı dalga * geçtikleri,buna daynamayıp etütleri basan,sonradan icq'ya kayan,adının mutlu olmasına rağmen onu gördüğümde pek bi mutsuz olduğum amircik. (bkz. sezercik küçük mücahit)(bkz. emredersiniz yener bey)
bugün bana veda edişinin üstünden bir hafta geçmiş olan kişi.
benim için o kadar uzun zaman gibi geliyo ki geçmek bilmedi şu bir hafta bundan sonrası daha zor olucak biliyorum.ben burda kendimi ayakta tutmaya çalışırken sen sevdiceğinin koynunda yanıbaşındasın.üşüdüğünde ellerini tutabilirsin,sarılabilirsin.kokusunu içine çekebilirsin.doya doya öpebilirsin.bense baktığım her köşede kafamı çevirdiğim heryerde silüetinle karşılaşıyorum.nasılda bırakıp gittin beni öylece.arkandan el sallarken kalbim nasıl çırpındı geri dönmen için.ama sen seçimini yaptın bizim bi sonumuz yoktu dedin ve gittin.her şeyden önce çok iyi arkadaştık seninle sadece kötü günde değil iyi günde de beraberdik yanyanaydık.bazen yağmurda ıslanıp birbirimizi ısıtmaya çalıştık hastalanmayalım diye.ilk zamanlar hayatındaki o malum kişiyle kavga ettiğinde saatlerce anlattım sana şöyle olmaz böyle olmaz bu kadar kolay vazgeçme yapma diye.içimden mutlu olmanı istedim sadece adının hakkını ver istedim.ben senin üzülmeni canının yanmasını hiç istemedim.yaşanan(yaşanamayan) her şeyi bi kenara koydum çoktan.kızgınmısın dedin bana gitmeden bir gece önce hayır deyince şaşırdın.ben sana nasıl kızarım ki.sana kızgınlığım en fazla 3 dakika çekip gitsemde 3 dakika sonra geri gelip sevimlilik yapardım çekip gitmeme kızma diye.sadece çok kırgınım yüreğime dokundun ama canımı yaktın.
ne zaman miğdem kötü uyuyamıyorum desem koşa koşa gelirdin bütün gece uyuyana kadar başucumda beklerdin.elinle karnımı okşardın nasılda iyi gelirdi geçmezdi ağrım ama yanımda oluşun unuttururdu bana her şeyi.ateşime bakıp tedirgin olurdun.kıyamazdım o telaşlı haline.en ufak hareketinden anlardım canının sıkkın olduğunu.bu hayatta ölüm sondur sanırdım hep hatta ölüm bile son değilmiş gibi gelirdi.ama sen bize bi son verdin.acımasızca sesin bile titremedi son veda derken.arama sorma artık yokum derken.ben senin uzakta olmana bile alışamamışken sen son verdin her şeye.korkularımdan kurtuldum derken tam birine inanacakken,önemsenme hissine yeniden kavuşmuşken dışardan gülümseyen ama yüreğinin derinliğinde kanayan yarayla bir ben bıraktın geride.hiç mi özlemeyeceksin beni hiç mi aklına gelmeyecek yüzüm sana bakışım ya sana sarılışım dokunuşum öpüşüm?tatlı bi tebessüm bile oluşturamayacakmıyım?
senin için kötü tek bir şey istemedim ben.yine de istemem.yolun hep açık olsun dilediğin beklediğin her şey hayatının merkezinde olsun.adın gibi hep mutlu ol.