görseller
mustafa sarpmustafa sarp
mustafa sarpmustafa sarp
belki ilginizi çeker
  1. · biz telefonu kapatıyoruz mustafa
  2. · jiu jitsu
  3. · mehmet topal
  4. · 15 mart 2008 bursaspor çaykur rize maçı
  5. · galatasaray
  6. · 23 ağustos 2009 galatasaray kayserispor maçı
  7. · 17 eylül 2009 panathinaikos galatasaray maçı
  8. · 12 eylül 2009 galatasaray beşiktaş maçı
  9. · 31 ağustos 2009 ankaraspor galatasaray maçı
  10. · 28 ekim 2009 galatasaray bucaspor maçı
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · the twilight saga new moon
  8. · internette beğenilme tutkusu olan kadın tipi
  9. · zaman her şeyin ilacıdır

mustafa sarp  

sayfa  / 3
  1. kayseri erciyesspor' dan bursaspor' a transfer olan orta saha oyuncusu.
    (hakan şükür, 29.06.2007 09:57)
  2. fatih terim tarafından belarus maçı kadrosuna çağrılan yeni oyunculardan biri.
    (chixculub, 24.03.2008 11:49)
  3. her teknik adamın bir takımdan başka bir takıma giderken götürdüğü adamlar vardır ya işte mustafa sarp da bülent korkmaz'ın bu tip oyuncusu, emerson-capello ikilisi gibi. kayseri erciyesspor'daki kısa kariyerinde mustafa sarp'ı beğenen bülent korkmaz ilk önce kendisini bursaspor'a getirmiş şimdi de fırsat bulur bulmaz galatasaray'a getiriyor. mustafa sarp çok iyi topçu fakat galatasaray'da 2 yıldır tekrarlanan düzenli sakatlıklar olmazsa forma bulması çok zor.
    (eomer, 22.05.2009 16:39)
  4. galatasaray'da forma şansı bulur mu, bulursa nasıl bir performans gösterir bilemiyorum ama ben hayatımda bu kadar güzel konuşan futbolcu görmedim.
    (substance, 01.06.2009 12:05)
  5. salı günü itibariyle galatasaray futbol kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan futbolcu,yararlı olabileceği düşüncesindeyim
    (birgencadam, 07.06.2009 23:31)
  6. galatasaray'da 16 numaralı formayı giyecektir.
    (çılgın veyfik, 09.06.2009 14:26)
  7. mütevazı bir transfer gibi görünsede, galatasaraylı olması ve mücadeleci yapısıyle bizi heyecanlandıran transfer.. mehmet topal tarzı bir patlama yaparsa tadından yenmez valla..

http://www.ligtv.com.tr/...
    (sheed, 09.06.2009 18:04)
  8. konuşabiliyor.çok garip ama konuşabiliyor bu herif. kardeşimize sonsuz başarılar...
    (ulanyinemiben, 09.06.2009 18:05 ~ 11.06.2009 12:12)
  9. aslanlar gibi murat ceylan, gaziantepspor'da beklerken niye alındığını anlamakta zorluk çektiğim oyuncu.

bu giriyi bana yedirmesi dileğimle...
    (halimiz duman, 09.06.2009 21:51)
  10. (kısaltma kablosu, 09.06.2009 23:44)
  11. 28 yaşında olan ve galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği oyuncudur. parası bol olan varsa versin murat'ı da alalım ceylan'ı da.
    (çılgın veyfik, 09.06.2009 23:54)
  12. kleve ve el ehli maçlarında gördüğüm kadarıyla galatasaray'da kendine çok rahat yer bulacak bi oyuncu. pasları çok sağlam.
    (kaleciyle karşı karşıya, 05.07.2009 18:44)
  13. (hammerfoot, 21.07.2009 00:16)
  14. 23 temmuz 2009 galatasaray tobol maçında galatasaray forması ile ilk resmi golüne imza atan 16 numara.
    (üşütükpopo, 24.07.2009 00:01)
  15. taraftar tarafından her ne kadar beğenilmese de çıktığı maçlarda çatır çatır goller atan ve iyi mücadele eden orta saha oyuncusudur. kim bilir belki umulandan yaşlıdır lakin gayet iyi oynadığı aşikar, ki formasının hakkını da sonuna kadar veriyor zannımca..

ayrıca tükenmesi muhtemel türlerden olan konuşabilen futbolcular familyasındandır. şakır şakır dillenirken, anlam düşüklüklerinden slalomlar yaparak kaçabilen biri, hatta bildiğin trt spikeri lan bu.. koy önüne akşam haberlerini okusun anchorman misali..
    (kaygısız, 10.08.2009 09:45 ~ 09:51)
  16. galatasaray'da izlediğim ilk maçında gördüğüm kadarıyla ürkek, devamlı geriye doğru oynayan bir nevi maldonado kıvamındaydı. ancak devamlı oynaması suretiyle de olsa kendinş yavaş yavaş geliştirdi ve daha dikine oynamaya çalışan bir oyuncu haline geldi. ayrıca orta-sahaya getirdiği dinamizm ve defansif güç de çok iyi. mehmet topal'ın sakatlığından bulduğu şansı iyi değerlendirdi. belki yine topal'ın yedeği kalacak ama büyük ihtimalle rotasyon sonucu bolca forma giyecek..
    (maybesomeday, 21.08.2009 12:12)
  17. dün oynanan kayserispor maçında bir yaya toure, bir essien performansı vermiş olan adam.

bakıyorum abi maça. herif top kesiyor, alan kapatıyor, pas trafiğini rahatlatıyor. sonra bir bakıyorum cezasahasının oralarda yardırıyor falan. şutunu geliştirirse zaten çok gol atar. zira demarke tek adam o ofansif bölgede. arkadan geldiği için kontrol edilemez. yani düşünsen de edemezsin. hakikaten mehmet topal'dan beklenen şeyleri 2 ayda adam yapmaya başladı. üstelik bedelsiz transfer edildi. şimdi kıyaslama falan yapmak istemiyorum ama türkiye'deki bir çok ön liberodan çok daha iyi durumda. oyununu geliştirdi resmen adam.

lig başladığından beri harika oynuyor ki rijkaard da kesmeyecek zaten kolay kolay. böyle ön libero bulmak zor zira. bu kadar ofansa çıkan bir defansif oyuncuyu seyretmek de güzel oluyor. nispeten zor maçlarda yanına mehmet veya ayhan gelebilir. kolay maçlarda ise arda ve elano'nun arkasında gayet rahat o bölgeyi doldurabilir.

bilmiyorum. dün oynanan maçta baros ile birlikte aklımda en çok kalan adamdı. üstelik genel oyunun aksine çok daha agresifti. helal olsun valla. devam etsin aynen.
    (tatito, 24.08.2009 08:16)
  18. bir oyuncu 1,5 ayda ancak bu kadar gelişim gösterebilir heralde. ilk maçlarında ne kadar umutsuzluğa kapıldıysam son maçlarını izledikçe de acaba mehmet topal kesebilecek mi mustafa'yı diye düşünmeye başladım. rijkaard da ışığı görmüş olacak ki kendisinde çok ısrar etti ve bu sonuca ulaşıldı.
    (maybesomeday, 24.08.2009 13:17)
  19. bazı çok bilmişlere göre galatasaray'da oynayacak kapasiteye sahip olmayan futbolcu. kime göre, neye göre. zaten bizim memlekette herkes futbolu çok iyi bilir, kafa patlatır, iki maçını izlediği bir oyuncu için ahkam keser, yere göğe komaz, yeri gelir yerlere çalar.

bu kardeşimiz sanıyorum 27 yaşlarında. erciyes ve bursa maceralarını biliyorum sadece. ancak süper lig de iken mücadele gücü yüksek erciyes'in ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını lider tamamlayan bursaspor'un ortasaha da yükünü çeken isimlerin başında geliyordu. bir iki maç alıcı gözüyle izleyebildiğim bir oyuncu olarak yapabileceğim tanım; mücadeleden kaçmayan, topu çabuk ayağından çıkartıp basit ve ayağa oynayan, topla derinlemesine sürpriz çıkışları olan ve arada rakip kaleyi sert, isabetli şutlarla yoklayan bir günümüz orta alan oyuncusu. demiyorum ki dünya klasmanında bir potansiyeli mevcut. ancak en azından futbola dair birçok şeyi bir kenarından tutarak azimle yapmaya çalışan bir karaktere sahip. mehmet güven'in daha dengeli, tecrübeli ve hücuma destek çıkan versiyonu. mehmet topal'ın biraz daha tempolu ve rakip yarı sahaya daha sık giren hali. her şeyden önce "sıfır" bonservis bedeli ile takıma kazandırılmış. yani bu takımın çok daha düz bir ön libero olan bülent akın'a 7 milyon dolar verdiği günler çok da geri de kalmadı. ligin kalbürüstü takımının demirbaşını sıfır bonservisle alıyorsan o vakitten sonrası ortaya koyacağı her olumlu hareket kar haznesine yazılacaktır. risk yok çünkü. ama görüyorum, okuyorum; çok top kaybediyor, yerini bilmiyor, büyük maçlarda ne yapar belli olmaz.. zaten bu genel anlamda galatasaray için söyleniyor, ciddi bir rakiple oynamadı diye. türkiye liginden ciddi rakip say desen 5'e, 6'ya antep ve kayseri'yi koyarsın ama ne galatasaray ne de sarp bu takımlara karşı oynamamış gibi. ligimizde sanki bir atletico madrid, fiorentina var da ciddi rakip bekliyorlar bir de.

daha geçtiğimiz gün, futbol bilgisine her zaman inandığım güntekin onay bile rıdvan dilmen'le olan sohbetinde beşiktaş için ideal orta saha oyuncusunu şu sözlerle açıklıyordu; basan, koşan, mücadele eden, top ayağına yakışan, şut atan, duran top kullanan, takımını hücuma kaldıran ve gol yollarında etkili olan. ee çüşş yani. acaba dünya üzerinde bu takıma uyan bir oyuncu mevcut mu şu an da? belki eskilerden lotthar mattheaus. eğer futboldan anlayan, yön veren adamlar bile oyunculardan beklentilerini bu derecede uçuk noktalarda açıklarlarsa futbolla aslında çok da haşır neşir olmayan insanlar her futbolcudan, terry savunması, xavi yaratıcılığı ve messi bitiriciliği bekleyecekler, sahada gerçek manada "görevini" yapan oyuncular bile onları tatmin etmeyecektir. sağ beki sağ kanattan bozma sabri, sol beki başı yerde koşan ibrahim üzülmez olan koca türkiye milli takımına bakınca mustafa sarp harbi harbi futbolcudur kardeşim daha ne bekliyorsunuz ki. sarp'ın bir üst kademesini de real madrid 35 milyon euro'yu basarak alıyor zaten.*
    (no reply, 25.08.2009 16:06 ~ 16:08)
  20. ilk çıktığı maçta tahmin edildiği gibi pek iyi oynamayan futbolcu görüntüsü çizerken sonraki maçlarda tahmin edilmeyen bir şekilde çok iyi oynamaya başlamıştır.iyi oyuncudur orası ayrı ama bahsettiğimiz takım galatasaray olunca akla çok daha iyi isimler gelebilir ama bu futbolcu kendini inanılmaz derecede bir aylık gibi kıç kadar sürede mükemmel geliştirdi.bu geliştirmesinde tabi motivasyon çok önemli bir rol oynamıştır çünkü kendisi ve yedi sülalesi fanatik galatasaraylıdır.bunun yanında kapasiteside olan bir oyuncudur ve bu iki önemli kavram birleşince önümüze devamlı top kesen,rakiplere alan daraltıp kendi takımına alan genişleten,pas yüzdelerini artıran,tempoyu ayarlayan çok değişik bir futbolcu çıkmıştır daha tabi konuşmak için erken ama ileriki zamanlardada böyle oynarsa galatasarayda hayatta yedek kalmaz.
    (underbaba, 27.08.2009 14:43)
  21. ilk maçlarındaki kötü oyununu adaptasyona bağlamanın mantıklı olduğu aslan. zira kendisi yeni bir şehre taşınmıştır, ilk kez çok büyük bir kulüpte oynayacaktır(bursalı arkadaşlar alınmasın, 3 büyükler mahiyetinde) bu yüzdendir ki adaptasyonu tam anlamıyla atlattığında çok iyi bir futbol sergileyecektir. kendisi tam bir galatasaraylıdır ki transferinden sonraki videosunda da mutluluğunu görmek mümkündür. öte yandan kötü bir futbolcu olabileceğini düşünmüyorum zira haldun üstünel'in kötü transfer yaptığını çok şükür görmedik.

bir de çok güzel bir özelliği vardır ki o da arda gibi çok düzgün konuşabilmektedir. malum klasik futbolcu röportajlarından çok daha ötesinde röportajlarını izledik.

hayırlı olsun galatasarayımıza.
    (lord hypnos, 27.08.2009 14:48)
  22. bir kere şunu söylemek lazım;türkiye içinde bu sezon yapılan en iyi transferdir.ve orta saha mevkinde oynayan en değerli türk oyunculardan biri olmaya doğru giden bir futbolcudur mustafa sarp.futbolla ilgilen;ilgilenme ama şunu söylemek lazım;bu futbolcunun azmi çok kuvetlidir.çok çalışkan ve hırslı bir adamdır.bunu sadece oyunundan anlamıyoruz;adam surat ifadesinde bile bir hırs var;galatasaraylı olsam da olmasam da taktir ediyorum bu hırsını;gözümde bir saygınlık kazanmıştır mustafa sarp.he onun alternatifi olan belki de alternatifi olduğu diyelim mehmet topal da en az onun kadar değerli bir futbolcudur;ve daha tecrübelidir.formayı kapmak istiyorsa ki bence istiyor(helal olsun) çok daha fazla çalışmalı ve daha dikkatli oynamalıdır;eğer bunları da yaparsa türk futbolu harika bir orta saha oyuncusu daha kazanacaktır.yolu açık ola mustafamızın...
    (oradaydım, 27.08.2009 14:51 ~ 14:52)
  23. mehmet topal-linderoth ikilisinin sakatlık barış'ında artistlik yüzünden giremediği ilk 11 de kendine yer bulduğu, alnının akıyla o formayı giydiği ve izleyenleri kendine hayran bıraktığı sezonda fatih terim tarafından milli takıma çağırılmıştır.

benim gibi, ' ulan üç büyüklerden birine gelmese kadroya kesin almazdı bu adamı terim' diyenler için hatırlatmakta fayda var geçen seneki belarus maçında da kadroya çağırılmıştı.
    (point guard, 28.08.2009 20:20)
  24. bu sene ön tarafta enfes bir kadro ***** kuran galatasaray yönetiminin orta sahanın savunma kısmı için bulduğu cevher. çok güzel topluyor orta sahayı, yardımcı oluyor, süpriz goller atıyor.

ayrıca 12 eylül 2009 galatasaray beşiktaş maçından sonraki konuşmalarıyla ne kadar efendi bir adam olduğunu cümle-aleme göstermiştir. galatasaray'a yakışıyor kendisi.
    (yaratıcı nick bulamadım, 12.09.2009 23:31)
  25. mustafa sarp derbideki tabata'nın yaptığı hareket sonrası tabata'ya yaptığı hareketle ilgili demeç vermekte ve özür dilemektedir.

akabinde olaylar gelişir:

ahmet çakar : mustafa sarp türkiye'nin yakışıklı futbolcularından, iyi niyetli, konuşmasını bilen bik bik.....

gökmen özdenak: hocam sex and the city'de oynar mı mustafa sarp?

tarih: 13.09.2009

bir telegol gecesi.

saat 12'yi geçince akıl fikir kayboluyor galiba bu arkadaşlarda.
    (jugador, 13.09.2009 00:55)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil