21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 967 tane
günün başlıkları: 967 tane
- ·21 mayıs 1864 (3)
- ·marcus brewer (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·istanbulizm (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aldi vs rewe (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bim vs migros (12)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·bilgekaya (2)
- ·le grand bleu (2)
- ·
- ·kötü sözlük (2)
- ·tayfur havutçu (10)
- ·
- ·uludere katliamı (7)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
belki ilginizi çeker
mustafa kara
- 500 ml lik su şişesiyle tüm kimya mühendisliği proseslerini anlatan anadolu üniversitesinin mükemmel profesörü.
- bölümdeki nerdeyse tüm öğrencilere bu bölümü ve bu mesleği sevdiren kişi...
- kastamonu ili valisidir.
- karaman ili başyayla belediyesinin mhpli başkanıdır. 01.03.1947 doğumludur. mesleğini emekli memur olarak bildirmiştir.
- anadolu üniversitesi kimya mühendisliği bölümü eski bölüm başkanıdır.geçen seneye kadar sivil havacılık yüksek okulu müdürlüğünü yapmıştır.
iyi hocadır,has hocadır,bölümde en çok sevilen hocalardan biridir ancak eğitim sistemi öğrenci odaklıdır.kendisi derste temel bir iki şey gösterir gerisini öğrencinin araştırarak/çalışarak öğrenmesini,anlamasını ister.anlattığı,anlatacağı,anlattıracağı konular üzerine bol bol ödev verir.ödevlerle bir nebze olsun alakanız varsa derslerini rahat geçersiniz aksi takdirde kalmayı garantilersiniz.
"ya mustafa hocayı çok seviyorum çok da iyi ders işliyor ama bir şey anlamıyorum" diyorsanız sakin olun,bu normal bir durumdur,sınıftaki bir çok kişi sizinle aynı durumdadır,oturun anlattıklarını bir güzel çalışın,ödevlerini yapın/gözden geçirin,hocaya gayretli olduğunuzu gösterin ve dersini geçin.
dipnot:dönem sonu anketlerinde "hocanın ders saatlerine uyması" kısmına tam not vererek diğer kısımlarda istediğiniz değerlendirmeyi yapabilirisiniz. - uludağ üniversitesi ilahiyat fakültesinde çalışan,uzmanlık alanı tasavvuf olan,türk tasavvuf kültürü adlı dersle tarih bölümünde de ders veren aşmış bir profesör hocamızdır.gerçekten dersinde ne kadar konuşup gülerseniz gülün hiç kızmaz size gözlerini bile doğrultmaz.sevilir ve sayılır.ders sonunda tasavvufdan çok dinle ilgili soru sorarsa öğrenciler o zaman ders "mustafa kara ile dosta doğru" programı adını alır.
- bilge adam fatih şubesindeki saygıdeğer sistem ve network uzmanı adanalı hoca.ders anlatım tekniği ve dersteki esprileriyle öğrencilerinin örnek aldığı başarlı insan.
- bilgeadam daki en karizmatik, en bilgili hoca. sistem ve network dersleri verir. kızarsa söver, severse sever.
- hayat tv'de cumartesi akşamları "karaborsa" adlı sohbet programı yapan gazeteci. uzun yıllar evrensel gazetesinde çalışmışlığı, tiyatro eleştirmenliği yapmışlığı vardır.
- 1956 trabzon doğumlu olan, türkiye cumhuriyeti kastamonu valisidir.
(görsel: mustafa kara/114944) - geçen yıla kadar anadolu üniversitesi kimya mühendisliği bölümünde ders veren ve aynı zamanda bu bölümün ilk bölüm başkanı olan mükemmel profesör. geçen yıl teknik ingilizce ve chemical process calculations derslerine giriyordu.kendisi aynı zamnda bir petrol mühendisidir kimya mühendisliğinin dışında ve amerikada doktora yapmıştır.onun derslerine girdikten sonra bölüm daha da çok sevilir. derslerine hazırlıklı gelindiğinde ders çok iyi bir şekilde anlanır ki zaten bu hoca müthiş ders anlatır ve öğrenci dostu hocalardan biridir.ne yazık ki gitmiştir anadolu üniversitesinden ve sanırım emekli olmuş.
- üsküdar belediye başkanı olan kişidir. ayrıca itü inşaat mühendisliği mezunudur kendisi.
- üsküdar belediye başkanı olan mustafa karadan birşeyler söylemek gerekirse geçen cuma çıkışında kapıda herkesle selamlaşan biri vardı dedim kimdir bu necidir belediye reisi imiş.herhafta farklı bir camide boy gösteriyor kanımca.
(görsel: mustafa kara/150374)