görseller
mustafa denizlimustafa denizli
mustafa denizlimustafa denizli
belki ilginizi çeker
  1. · mauritius
  2. · mustafa denizli şampiyon yap bizi
  3. · amigo orhan
  4. · amigo orhan kafası
  5. · kobe bryant bu kulübün kapısından içeri giremez
  6. · batuhan karadeniz
  7. · gülünmemesi gereken bir durumda gelen gülme isteği
  8. · çek git bebeğim uzaklara
  9. · 12 eylül 2009 galatasaray beşiktaş maçı
  10. · arjen robben
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  3. · itü sözlük
  4. · thierry henry
  5. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  6. · aşkın yedi seviyesi
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · the office
  9. · buffy the vampire slayer

mustafa denizli  

sayfa  / 9
  1. yamulmuyorsam milli takımın başında olduğu dönemde bir amigodan uçan kafa yemişliği vardır.
    (bkz: mustafa denizli şampiyon yap bizi)
    (dedi ki normal, 19.10.2005 01:49 ~ 20.10.2005 17:41)
  2. kafa yediği amigo orhan eskişehirspor amigosudur. fakat olay inönü stadı'nda yaşanmıştır.
    (latent, 19.10.2005 03:08)
  3. fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'nde 0 çektiği sezonun başıydı.. türkiye'den bu lige katılan iki takımın patronları; galatasaray teknik direktörü lucescu ve fenerbahçe'yi çalıştıran mustafa denizli, spor medyasının önünde bu güzide turnuva öncesi değerlendirme yapıyorlardı..

bu büyük buluşmada mustafa denizli, şampiyonlar liginde gruptan çıkacak takımların içsaha maçlarını kazanmaları gerektiğini, önemli olanın deplasmanda alacakları puanlar olduğunu söylemişti.

böyle de iddialı bir insandı velhasıl..
    (latent, 19.10.2005 03:34 ~ 03:34)
  4. hayrettin demirbaş hakkında 'apartman yıkılsa bi tuğla tutamaz' dediği rivayet edilir.
    (latent, 19.10.2005 03:36)
  5. şu an bir iran takımını çalıştırmaktadır, ileride iran milli takımını da çalıştırabileceği de söylenmektedir.
    (genemisis, 19.10.2005 03:56)
  6. (bkz: içimizdeki iranlı)
    (genemisis, 19.10.2005 04:13)
  7. yorumculuk yaptığı 9 temmuz fransa italya dünya fupası final maçındaki düzgün ve anlaşılabilir türkçesiyle şenol güneş işkencesinden sonra ilaç gibi gelen yorumcu-teknik adam.
    (mgen, 09.07.2006 23:08)
  8. spiker : ve italya şampiyon, kupa avrupada kalıyor.
    mustafa denizli : kupa 15 gün önce avrupada kaldı, şimdi değil.
    spiker : haklısınız hocam ben hata yaptım.
    mustafa denizli : hehehe.

hastası oldum bu diyaloğun.
    (haşmet asilkan, 09.07.2006 23:51 ~ 11.07.2006 22:13)
  9. maçı işkenceye çeviren, bi sus be artık dedirten -güya- maç yorumcusu eski teknik direktör. kupayı italyanın penaltılarla alması kendisine iyi bir kapak olmuştur.
    (salmiakki, 10.07.2006 00:04)
  10. ribery'e daha maç başlamadan kafayı takan, yaptığı her hatada "ben demiştim" vari yorumlar yapan, iyi hareketlerini ise ne hikmetse es geçen kanal 1 maç yorumcusu.
    (salmiakki, 10.07.2006 00:09)
  11. 2006 dünya kupası final maçında, penaltı atışları öncesinde, "bence yerden kalecinin sol tarafına atar" gibi saçma sapan yorumlar yapmış eski teknik adam. bu yorumları nedeniyle şahsıma, bol kollektif bir ömer üründül'ü özlettirmiştir.
    (flavius, 10.07.2006 14:15 ~ 15:00)
  12. 2006 dünya kupası final maçında fransa'nın yakaladığı bir pozisyon sırasında,"o pozisyondan bir şey çıkmaz diyen, saniyeler sonra azıcık şansı olsa golü atacak t.henry (bkz: anri)tarafından göt olma şansı artırılan spor yazarı
    (itücü, 10.07.2006 16:26 ~ 16:27)
  13. ali güneş'i forvette oynatarak, karşı takımın kafasını karıştırıp, gol atmak gibi bir fantazisi olan teknik direktör.
    (theinvisiblehand, 14.09.2007 16:59)
  14. f dergi'nin 9 kasım tarihli 27. sayısında da söylendiği üzere kendisi de bir football manager oyuncusuymuş.
    (sycrone one, 25.11.2007 23:56)
  15. altay'ın efsane futbolcusuymuş. kornerden attığı goller hala babalarımız tarafından anlatılmaktadır.
    (alajuve, 03.01.2008 22:38)
  16. hangi gazete hatırlamıyorum ama beşiktaşlı oldugunu itiraf etmişti. 3 büyükten birinde oynadım, birinde çalıştım, ötekisini ise hep izledim gibisinden bir şeyler söylemişti.
    (seanpenn, 03.01.2008 23:27 ~ 23:32)
  17. dünkü sabah gazetesinde kendisinin yorumculuk yaptığı programın tam sayfa reklamı vardı.şöyle bir şeydi:
    (büyük puntolarla)
    futbol merkezi
    saat 22:30'da
    mustafa denizli
    futbol cahili
    (çok küçük puntolarla)
    yorumcuların aksine.....
    bu çok bilindik bir tekniktir esasında."evlendiler!" deyip dizideki evliliği gösteren magazincilerinki kadar ucuz bir numara.yine de burada garip kaçmış,...lan yoksa hem yorumcu diye programa çıkarıp hem de maytap mı geçiyorsunuz adamla?ayıp lan ayıp!
    (setheleh, 04.02.2008 16:36)
  18. 23 ağustos 2008 galatasaray denizlispor maçını sinir krizi içinde izlettiren adam. zaten maç doğru düzgün değildi, pozisyonsuz, kötü futbol oynanan bir maçtı ama mustafa denizli en ufak bir zevk almamamız için elinden geleni yaptı. 90 dakika süren maçın en az 70 dakikasında konjuştu mustafa denizli. her pasa, hakemin her kararına, her oyuncu değişiklşiğine, her sümkürmeye, her yakkabı rengine yorum yaptı adam. konuştu da konuştu. lig tv ye sesleniyorum. bu adamı çağırmayın maç yorumlamaya. yalvarıyorum rıdvan yapsın şu işi, ne olur? "madem yorumcuyum, o zaman sürekli konuşmalıyım" diye düşünerek maçların anasını belleyecek belli ki. dünkü maç boyunca sürekli mustafa denizli'ye sövdük. tüm kahve bir olduk anasına küfrettik. lincoln'ün kayıtsızlığına bile sövemedik bu adam yüzünden.
    (depik, 24.08.2008 16:47)
  19. dün gece bir ara nerede olduğunu unutmuştu zannedersem..

hakan balta gol atar..

-zaten hakan baltayı da ben getirdim türkiye'ye..

bu cümleyi dedikten sonra spiker bile gülüyordu..ayrıca aynı spiker kewell'ın golünden sonra denizliyle birazcık taşşak geçmiştir..

-bakınız hocam sizin dediklerinizi yaptıktan sonra gol attılar..
    (eyvah vecihi geldi, 24.08.2008 17:37)
  20. (bkz: @2664356)
    (birçinatasözü, 24.08.2008 17:41)
  21. 23 ağustos 2008 galatasaray denizlispor maçıında galatasaray'ın ilk 20 dakika da üç net gol pozisyonu ve bir de direkten dönen topu olmasına rağmen bok atmaktan çekinmeyen spor adamı.

bu maçın önemi, ilk lig maçı olamasından ziyade haftaiçi oynanacak olan steaua bükreş maçının provası niteliği taşımasından geliyordu. o yüzden pür dikkat izledi herkes. kafalarda zaten bir sürü soru işareti varken bu adamın art niyetli bir şekilde yaptığı yorumlar son derece can sıkıcıydı.
    tabi ki eleştiri olacak, takımın zaaflarından bahsedilecek ama bokunu çıkarmamak lazım.

biz de görüyoruz bazı şeyleri. galatasaray'ın şampiyonlar ligine kalması için dünkü oynadığı oyunun üstüne koyması lazım.

o 4 golü kendisine hediye ediyorum. sayın denizli işini bilir.
    (pedesa, 24.08.2008 18:52 ~ 18:56)
  22. kendisini maça mı çok kaptırıyor, galatasaray'ın teknik adamlık koltuğunda gözü mü var anlamadım ama fazlasıyla abartılı ve karamsar bir gözle yorum yapmaktadır.

23 ağustos 2008 galatasaray denizlispor maçıının cimbom açısından en azından oyun olarak iyi geçmediği muhakkak ama bu derece abartılı bir dille eleştirilmeyi hakedecek kadar kötü bir takım mı vardı sahada, sakin bir kafayla kendisine sorması lazım.
    (kasaba insanı, 24.08.2008 22:23)
  23. 27 eylül 2008 büyükşehir belediye beşiktaş maçında belediye gol attıktan sonraki şen kahkahalarıyla salonumuzu doldurmuş yorumcu insanı.

bizde tabii ki aile meclisince andık kendisini..
    (hansvoralberg, 27.09.2008 21:26 ~ 21:26)
  24. türk futbolunun gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcularından birisidir ve kendisini canlı gözle izleyememiş olmam benim adıma büyük bir şanssızlıktır. çünkü hemen hemen hepimizin büyükleri denizli'nin kornerden attığı o harike golleri izlemiştir. (bkz: şükrü gülesin)

bunun yanı sıra hem fatih terim hem şenol güneş hem de birçok futbo adamı. mustafa denizli'nin kaymağını yemiştir. çünkü yerden kaymanın faul olduğuna inandığımız 80'lerin türkiyesinde denizli derwall'in yanında futbolu a'dan z'ye öğrenmiştir ve bu bilgilerini sırayla hem galatasaray'a hem de milli takıma aktarmıştır. aslında fenerbahçe'ye de aktarmak istemiştir ancak yönetim buna izin vermemiş ve şampiyon yaptığının ertesi yılı gönderilmiştir.

şimdi ise adı beşiktaş ile yan yana kullanılmaktadır. bekleyelim görelim.
    (kurdılı hıcazkar saz semaısı, 05.10.2008 12:10)
  25. beşiktaş'ın başına gelse, şu yönetim ve de sinan engin ile ertuğrul sağlam'dan daha faydalı olamayacak insan.
    hoş kendisinin de çok da büyük bir teknik adam olduğuna inanmıyorum ya o da ayrı
    (stocky2001, 05.10.2008 12:41)
 sayfa  / 9

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil