görseller
muse inkmuse ink
muse inkmuse ink
belki ilginizi çeker
  1. · guanoapes
  2. · calm of desolation
  3. · funzin
  4. · seabear
  5. · were you ever wanted
  6. · the lost fingers
  7. · itü sözlük radyosu
  8. · it s blitz
  9. · oi va voi
  10. · happy up here
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · yılmaz özdil
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  5. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · okan bayülgen
  8. · itü matematik mühendisliği
  9. · türkçe dublaj

muse ink  

sayfa  / 2
  1. (bkz: http://www.muse-ink.com/)

üç müzik düşkünü itü sözlük yazarları tarafından oluşturulmuş blog sayfası..ana tema müzik, primer amaç ise yeni çağın kulaklarınızın pasını götürecek, hoparlörlerize hükmedecek, keyfinize keyif katacak albümleri sizlere tanıtmak..

yeni bir şeyler keşfetmek isteyenler için güzel bir yer..

not: site içeriği, global kaygılardan ötürü ingilizce olarak yayınlanmaktadır..

aktif takip için twitter sayfasıu: (bkz: http://twitter.com/...)
    last fm grubu: (bkz: http://www.last.fm/...)
    (zeus, 29.12.2008 01:17 ~ 10.11.2009 12:10)
  2. türkçe'ye bu kadar önem veren bir sözlükten çıkan 6 yazarın toplanıp ingilizce blog açmasını yadırgadım açıkçası. elin meksikalısı, fransızı kendi dilinde açtığı blogu bize zorla takip ettirirken, biz güzel türkçemizi onlara benimsetemiyoruz. üzüldüm, kırıldım...

ama ne yalan söyleyeyim, kendim emek veriyorum diye söylemiyorum; içeriği olsun tasarımı olsun hoş bir blog. henüz yolun başında ancak geliştikçe herkesin damak zevkine uyacağı bir şeyler olacaktır içinde.
    (noscho, 29.12.2008 01:25)
  3. adrianna lima kadar güzel bir oluşum. birbirinden güzel insanlar en güzel müzikleri; bir hayır duası, bir çift güzel söz, yanaktan bir makas için paylaşıyorlar. insanın müzik ufkunu, türlü türlü tarzlarda az bulunur örneklerle genişleten; keyif verici, eğlendirici olduğu kadar öğretici, bilgilendirici bir site. bayıldım ben buna.
    (azwepsa, 06.01.2009 21:58)
  4. biraz tembellik yapmayıp, albüm yollasam çok daha hoş olacak blog. en güzel yanı ise tür ayrımı yapmadan, her telden bir şeyler bulabileceğiniz bir yer olması. çok yakında "blog alemi"nde isim yapacak bir yer olacağından eminim. bir başka güzel yanı ise, tüm yazarlarının itü sözlük yazarı olması. bizden bir şey yani.
    (ceyyar kermit, 08.01.2009 23:55 ~ 13.01.2009 14:22)
  5. gün itibariyle 60. albümünü tanıttı..
    (bundan sonra bu reminder'ı her yüz albümde bir tekrarlarım..)
    (zeus, 09.01.2009 00:02)
  6. şöyle ucuna kıyısına google adsense çakılsa daha bir duygusal olacağını düşündüğüm blog sayfasıdır. hem ecnebice, hem de müzik indirtiyor falan... dolara dolar demez vallahi.
    (eudaimonist, 09.01.2009 00:14)
  7. arayıp da bulamadığınız albümleri, "museink.blog@gmail.com"a gönderilecek bir elektronik posta ile ulaşılabilir kılan müzik bloğu. bir "itü sözlük radyosunun bir kısım djleri ortak çalışması"dır.
    (closer, 09.01.2009 00:15)
  8. dayak değildir herhalde ama bu site cennetten çıkmadır. gül memeli huriler elinden üzüm yemek, ılık bir ikindi melteminin yaladığı bir şezlongda denize nazır keyfe dalmak gibi. öyle de güzel bi site.
    (azwepsa, 09.01.2009 09:16)
  9. last.fm shoutbox'larının bir sitenin hitini arttırmada ne kadar başarılı olabileceğini bugün bizlere gösteren blog. cidden kurulduğundan bu yana yurt dışı trafiğindeki altın gününü yaşıyor; ne kadar mutluyum anlatamam.
    (noscho, 10.01.2009 18:10)
  10. sitenin banner dizaynı için torbaci sirin'e teşekkürü bir borç biliriz..
    (zeus, 13.01.2009 19:44)
  11. siteyi kuran arkadaşların yayınlarını severek takip edenleri kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak, hatta belki kendi alanında eşi bulunamayacak sevimli web sitesi..sevimli diyince aklınıza "küçük ama sevimli" gibi bir şey gelmesin çünkü gün geçtikçe hızla büyüyen bir sitedir kendisi.sitede paylaşılan albümlerin kalitesini sorgulamaya gerek bile yok fakat insanı asıl etkileyen özelliği yeni albümlerin çıktığı gibi hatta bazılarını çıkmadan önce bile bizlere sunması.özellikle yeni albüm yayınlama hızı konusunda noscho'ya teşekkürü bir borç biliriz.
    (torbaci sirin, 13.01.2009 20:03 ~ 20:04)
  12. easter egg köşesi ile bilinmeyene ya da farkedilmeyene ışık tutuyor..

adres: sağ frame / en alt
    (zeus, 14.01.2009 16:42)
  13. last-fm grubu için; (bkz: http://www.last.fm/...)
    (zeus, 18.01.2009 22:33)
  14. "yok ben bilmiyordum yok ben dinlemediydim" demeyin diye hazırlanmış muazzam site. girin okuyun öğrenin dinleyin, müzik kültürünüz gelişsin.
    (kitiara uth matar, 20.01.2009 00:49)
  15. yeni sidebar'ıyla "sadece müzik değil tasarım da bizim işimiz" diyor artık.
    (noscho, 21.01.2009 22:38)
  16. sitenin kendi rss servisi yetmiyorsa twitter'ı devreye girsin madem; (bkz: http://twitter.com/...)
    (zeus, 27.01.2009 15:09)
  17. gereklidir,yararlıdır,kara gün dostudur bu site.hiç bir yerde bulamadığım(beceriksizliğimden de kaynaklanıyor bu durum) inner'ın lovetheonlyway albumüne kavuştum bu site sayesinde.
    (ağır hasarlı, 04.02.2009 00:05)
  18. lamb of god'ın son albümü wrath'i bulabileceğiniz nadir sitelerden birisi. tee havai'den siteyi bulup, indirenler varmış zeus'un dediğine göre.

bunun yanında farklı her türden, farklı müzisyenlerin albümlerini bulabileceğiniz bir blogtur. sık, sık ziyaret ediniz. zira her gün yepyeni albümler eklenmekte.
    (ceyyar kermit, 04.02.2009 14:20)
  19. yeni ve alternatif müziği buradan takip etmeye başladım, fırınları sıcak daha bir sürü şey pişiyor içinde, bize de okumak düşüyor*
    (vikartindur, 08.02.2009 15:33)
  20. uzun bir süredir sitenin ekibi çeşitli sebeplerden dolayı bloga pek ilgi gösteremiyordu. şahsi sebebimi söyleyeyim, tembellik. ama bugün tekrar eski makina gibi çalışan düzenimize geri döndük, mutluyuz huzurluyuz. bu girimi de uzun bir süredir sitenin açılışında duran albümün* altına şu yorumu yazan daniel'a armağan ediyorum; her neredeysen daniel, kalbimiz seninle:

"what's happening guys?
    is there some kind of blog strike i don't know about?
    xd lol

thanks for the great site, when will it go back to regular updates?"

yemin ediyorum elinoğlu daniel'dan utandım, yüzüm kızardı da tekrar işimizin başına döndük. sağol dan. (sana böyle diyebilirim sanırım)
    (noscho, 09.03.2009 00:13)
  21. etnik albümlere daha sık yer verilmesini temenni ettiğim blog.
    (red label, 09.03.2009 11:21)
  22. 200. albümünü konserlerinin internet sponsorluğunun sözlüğümüz tarafından aldığı depeche mode'un* son single'ı wrong'un remix albümü ile kutlayan müzik temalı web sitesi..
    (zeus, 09.03.2009 20:25 ~ 20:26)
  23. artık haftanın video kliplerini de bünyesinde toplayacak olan müzik oluşumudur..sözlükten dünyaya armağandır..
    (zeus, 19.03.2009 14:41)
  24. ekip üyelerinin, albümleri paylaşmalarının yanı sıra çılgınlar gibi eğlenebildiği müzik paylaşım oluşumu. takip edenlerin ise müzik yelpazelerini genişletir aynı zamanda.

zira şu çalışmalarla eğlendik doğrusu;

(görsel: muse ink/71512)
    (görsel: muse ink/71513)
    (görsel: muse ink/71514)
    (görsel: muse ink/71515)
    (görsel: muse ink/71516)
    (torbaci sirin, 25.03.2009 02:55 ~ 02:55)
  25. gerek tasarımı,gerek içerdiği müzik kalitesi ile beni benden almıştır.
    (sureya, 25.03.2009 13:31)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil