belki ilginizi çeker
  1. · stockholm syndrome
  2. · matthew bellamy
  3. · introsuna aşık olunan şarkılar
  4. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  5. · yabancı şarkıların türkçe isimleri
  6. · showbiz
  7. · dib sahne
  8. · unutulmaz şarkı sözleri
  9. · sing for absolution
  10. · darkshines
gündem
  1. · author gibi erkekler
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · kemal kılıçdaroğlu
  4. · ismail yk
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · onur öymen
  8. · preven
  9. · sızır belediyesi

muscle museum  

1. klibinde herkesin ağladığı izleyenlerin bile etkilendiği şarkı
    (guenhwyvar, 05.04.2004 17:56)
  2. bas partisyonunun çalarken çok zevk verdiği şarkı. "can you see that..." diye başlayan kısmının acayip güzel olduğu, muse'ü çok sevmesem de, piyasaya düşmüş şarkıları hiç sevmesem de yine de çok sevdiğim şarkı.
    (diskonnektus erektus, 05.04.2004 18:00)
  3. muse'un ortamlara akmış şarkılarından biri. ama hakkatten de çok güzeldir. dinlemeyen varsa dc'den indirmelerini ve dinlemelerini tavsiye ederim. ama şöyle güzel çalan insanlar varsa canlı dinlemek daha da güzeldir. davullar özellikle çok iyidir şarkıda (sanki müzikten anlarmışım gibi..)
    (vishnu, 04.04.2005 13:55)
  4. girişiyle beni eski türk filmlerine götürmüş, basları güzel olan bir muse parçası..
    (the acme, 11.04.2005 00:37)
  5. muscle museum bu dünyadaki en orospu çocuğu şarkıdır. di do di do di do şeklinde giden super marionun yürüme efektini anımsatan bir bassline ile yapılan şarkı nasıl 4 dakika 26 saniye gibi kısa bir sürede insanın ağzına sıçabilmektedir. 3000 metreden ayırt edilebilen gitar melodisiyle de hafızalara kazınmıştır. muse diye de bilinen ama aslında gerçek ismi "easy-for-amateur-rock-bands-to-cover" olan ingiliz grubundur bu şarkı.
    (hepten aykırı, 07.10.2005 23:20)
  6. ingilizce sözlükte muse'dan bir önceki ve bir sonraki kelimeler.

ayrıca (bkz: akla kazınan gereksiz ayrıntılar).
    (ali kamber, 04.07.2006 00:26)
  7. bu sene rockn coke ta birinci ağızdan dinlemeyi umduğum şarkı
    (star, 04.07.2006 01:33)
  8. muse nin meşhur oldugu şarkı..

plug in baby ile kurgulanmış güzel bir versiyonu için..

http://www.youtube.com/...
    (sunburn, 09.09.2006 00:39)
  9. müslüm gürses versiyonunu merakle beklediğim beni benden alan binlerce kez dinleyip bıkmadığım şarkı.
    (julien, 09.09.2006 00:49)
  10. özellikle soulwax remix'inin dinlenilmesi gerektiğini düşündüğüm muse parçası. ilk albümleri showbiz'den.
    (noscho, 13.11.2007 14:33)
  11. muse hayranlığımı başlatan parça.
    (edit, 28.03.2008 10:50)
  12. tam bir muse şarkısı.
    geçenlerde duyup melodisini mırıldanarak on kişiye sordum, hepsinden muse cevabı aldım.
    ama şarkının adını kimse bilmiyodu ben de dahil.sonra muse klasörümde bulunduğunu, birçok kez dinlediğimi ama adına hiç dikkat etmediğimi farkettim. muscle museum.

naa na nananana naa na...
    (chat noir chat blanc, 16.06.2008 01:26)
  13. çalması da ayrı zor olan muse şaheseri.
    (aeolus, 21.10.2008 18:05)
  14. en güzel muse şarkısı.dinlemeye doyamıyor insan.
    (mechta, 21.01.2009 20:28)
  15. buram buram muse kokan müthiş şarkı.
    rivayete göre muscle museum adının sebebi ingilizce sözlükte muse'den hemen önceki ve hemen sonraki sözcüklerin bu ikisi olmasıymış.
    ne alakası var lan! dedim. yine de merak edip en yakınımdaki sözlüğe baktım. arada bikaç tane kelime var. hadi muscle'dan türeyenleri atayım dedim, yine arada bi sözcük kaldı: muscovite. moskovalı demekmiş.
    ama şimdi düşününce muscle yerine bunu kullansalar pek de hoş olmazmış. moskovalı müzesi ne lan! ben rus falan olsam alınırdım herhal.
    adamlar düşünmüş. ya da ben yine basit bi mevzu üstünde çok derinlere dalmaya çalışıp gittikçe saçmalıyorum. tamam tamam, bitti.
    (ntcik, 03.05.2009 23:10)
  16. muse'un en sevdiğim ama en sevdiğim şarkısı. stockholm syndrome da var gerçi. ha bi de time is running out var. bliss de olabilir... yaw hespini seviyomuşum lan.. yok yok bu muscle museum ilk göz ağrısı gibi bi şey sözlük.. çok severim çokkk
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 03.05.2009 23:13)
  17. she had something to confess to,
    but you don't have the time so look the other way
    you will wait until it's over:
    to reveal what you'd never shown her
    too little much too late
    too long tryin to resist it, you've just gone and missed it
    it's escaped your world
    can you see that i am needing,begging for so much more than you could ever give
    and i don't want you to adore me
    don't want you to ignore me
    when it pleases you yeah
    and i'll do it on my own
    i have played in every toilet but you still want to spoil it to prove i've made a big mistake
    too long tryin' to resist it you've just gone and missed it
    it's escaped your world
    can you see that i am needing...
    so i'll do it on my own and i'll do it all by myself
    you will never make it
    (anti tartar, 17.09.2009 12:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil