belki ilginizi çeker
  1. · dosyacı kemal in dosyası
  2. · okunmaması gereken kitaplar
  3. · ergün poyraz
  4. · rte nin kütüphanesinde yer alan kitaplar
  5. · recep tayyip erdoğan
  6. · musa nın çocukları
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · demokratik sol halk partisi
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · colin kazım richards
  8. · cassio de souza soares lincoln
  9. · spermler arasındaki diyaloglar

musa nın çocukları tayyip ve emine  

1. tayyip ve eminenin soyunun nerden geldiğini anlatan ergün poyrazın kitabı...ergün poyraz yazmış ama seçimlerden sonra yazarı cezaevine gönderdiler..tayyip ve ekibinden de başka bir davranış şekli beklemek hata olur zaten...
    (derya, 19.07.2007 18:34 ~ 29.08.2007 20:46)
  2. tayyip ve emine'nin soyunun yahudilere dayandığını söyleyen kitap. tamam belki doğru olabilir ancak bunun türk siyaseti ile ilgisini bağdaştırmak anlamsız. henüz kitabı okumamış biri olarak söylemeliyim ki kitap buram buram para hırsı kokuyor. bunun bir de musa'nın mücahiti, musa'nın akp'si, musa'nın gülü versiyonları var. hepsi de 2007 yılı içinde yazılmış.
    yazar için: (bkz: ergün poyraz)
    (emrahman, 30.07.2007 23:03)
  3. işin ilginci bu kitapı denizli'de akp ve bir dini cemate üye olan şahsın marketler zincirinden almış olmam.
    ne demişler paranın dini ve imanı yoktur.
    (tunfisch, 05.08.2007 20:14)
  4. tayyip'i ve partisini sevmememe rağmen saçmalamış olduğunu itiraf etmem gereken kitaptır. kitabın son bölümleri oldukça sıkıcı olup kuru bilgilerden oluşuyor,isimler ve rakamlar birbirine karışıyor.
    (enterprice, 08.08.2007 16:24 ~ 16:34)
  5. halkımın çok sevdiği komplo teorilerini içinde barındıran son dönem popüler kitabı.içinde çok büyük iddalara yer vermesine rağmen kitabın arkasını çevirip baktığınızda bir kaynakça bile koyamayan kitap.
    (tangocu kedi, 08.08.2007 17:04)
  6. kitabın yazarının şu an tutuklu olan tayyip ve eminenin yahudilerle ilişkisini anlatan kitap...
    (sicko, 08.08.2007 18:15)
  7. yahudiliği bir suç, ayıplanması olak gösteren, yakışıksız kitap.

rte'yi itham edeceksen adam akıllı bir şey bulun. bu ülkenin yahudi vatandaşlarının rahatsız olacağı hiç mi aklınıza gelmez?

edit: bir de bunun kankası vardır. (bkz: musa'nın gül'ü)
    (tuygun, 29.08.2007 20:03 ~ 20:04)
  8. tayyip ve eminenin soyunun nerden geldiğini anlatmanın çok ötesinde, erdoğan ailesinin ve yakın dostlarının nerelerden nerelere nasıl geldiğini belgelerle anlatan kitap

18 nisan 2007- hürriyet deki yazısında emin çölaşanın kitap hakkındaki görüşleri şöyledir;

"musa nın çocukları tayyip ve emine yi okurken şaşırdım. türkiye yi kimlerin yönettiğini, onların geçmişini, yaşam öyküsünü, büyük sermaye ile aralarındaki parasal ilişkileri gerçi biliyordum ama böylesini, bu kadarını ve dahası, kitabın isminin niçin bu olduğunu ergün poyraz ın kitabını bir solukta okuyunca öğrenmiş oldum! burada size daha fazla bilgi vermek istemiyorum. sizden ricam, bu süpriz kitabı mutlaka okumanızdır. okuyunca bana teşekkür borcunuz olacak!"
    (sui generis, 29.08.2007 20:07)
  9. atatürk'e iğrenç ithamlarda bulunan kişilerin neler söylediğini rahatça görebileceğimiz kitap. laik devleti yıkıp islam devleti kurma planlarının yavaş yavaş gerçekleştiğini gözler önüne seriyor. yazarını hapse attırarak ne elde ettiklerini ise anlamıyorum.

edit: kötüleyenlere şunu söylemek istiyorum rte bey müslüman olmayanlar için şunu söylemişti zamanında: ben sizi de seviyorum ama sizi de allah yarattı onun için seviyorum. beni de allah yarattı arkadaşlar beni de sevsenize hadi!
    (senior prisoner, 12.11.2007 00:48 ~ 15:50)
  10. herkesin okuması gereken muhteşem bir kitap. türkiye'de ki müslüman görünümlü yahudileri anlatıyor. müslüman gibi ibadet edip, önce dini olarak sevgisini kazanan, sonra da beyinlerini yıkayıp dilediğini yaptıran adamların hikayesi.
    kitapta ünlü isimlerde var.

tayyip, emine erdoğan, fettullah gülen, al pacino, robert de niro, celine dion, ibrahim tatlıses v.s.
    (muzur, 30.07.2008 20:51)
  11. musa'yı peygamber kabul eden bir dine mensup olup kitap başlığıyla musa'ya laf atan bir yazarın kitabı. tabi ki türkiyenin %99 müslüman değildir arkadaşın belirlenemeyen yüzdenin içinden olması kendi iç çelişkisini de göstermekte. ayrıca museviler için bariz bir hakaret. 3 sayıca büyük dinden birine mensup olsam ciddi bir şekilde tepki verirdim. ama şuanda sadece arkadaşın çelişkisini göstererek durumu ortaya koyabilirim.
    (tekillaseventavşan, 30.07.2008 21:01)
  12. tayyip'in ve emine'nin soyunda yahudilik olduğuna sadece az bir kısmında yer verilen kitap. hemen hemen tamamında tayyip ve terekesinin iktidara gelme ve yerleşme sürecinde nasıl bir kadrolaşma, hortumlama, peşkeş olaylarına karıştığı anlatılıyor. bazı insanlar da sırf adına bakıp kitap hakkında yorum yapıyorlar. yazarının* şu anda cezaevinde olması ve hala hakkında bir suçlama hazırlanmaması tam bir skandal. eğer bu kitapta yazılanlar yanlışsa yanlışlığı ortaya konmalı, aksi takdirde hepsinin doğruluğu kanıtlanmış demektir.
    (maximus, 04.08.2009 22:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil