öncelikle, lanet olsun içimdeki bu muro sevgisine dediğim filmdir diyerek başlayalım.
şimdi benim bir sevgilim var(kıroyum ama oluyor işte). cicim aylarındayız daha. sürekli romantizm, entellektüel saçmalıklar vs. dayanamadım, içimdeki ismail yk sevgisini açıkladım ona. şok oldu. sonra dantel olsun diye şu yazıyı gönderdim(bkz:
@2241904), bana daha çok aşık oldu.
yine böyle dantellikler falan devam ediyor. yok kemanlar, sazlar.. yok marx, weber.. yine dayanamadım, abimin recep ivedik hastası olduğunu söyleyiverdim. yine şok oldu. daha tanıştıramadım kendilerini ama bir hastanın, hasta olduğu kişiye bu kadar benzediğini görünce şaşırır sanırım.
ama vazgeçemedi bu işlerden. tutturdu
ıssız adama gidelim diye. "bak" dedim. "saçmalıyorsun, sıkılırız o filmden. muro olsa da gitsek daha güzel olurdu" diye de ekledim. az kalsın bırakıp gidiyordu beni taksimin orta yerinde.
allah için holiwud çalıntısı bir alper karakteri ile sex and city bozması ada çifti mi daha gerçek, çeto ve olga çifti mi?
bir mustafa üstündağın oyunculuğu var, bir de alperin yalandan azma halleri..
sırf absürd diye bir filmi yere çalmak da ne oluyor? ya bir kitap metaforuunu göklere çıkarmak.. ki bu klişeyi fatih akın çok çok daha iyi kullanır..
neyse sözlük. şimdi buraya yazdım ya, toparladım kafadakileri. birazdan gidip muro ya iki bilet alıcam, bayramda benim şu dantelli kızla gitmek için. itiraz ederse de bu yazıyı okuturum artık. bu arada abim sevgililer gününde nişanlısına recep ivedik posteri yollamıştı, biliyorum iğrenç ama yalandan uzak, saf ve temiz.
bulur muyum dersin muro afişi?