görseller
muro nalet olsun içimdeki insan sevgisinemuro nalet olsun içimdeki insan sevgisine

belki ilginizi çeker
  1. · kurtlar vadisi pusu
  2. · arog
  3. · türkçeye saçma çevrilmiş film isimleri
  4. · zübeyr şaşmaz
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · yeşim salkım
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · google wave
  6. · 2012
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · danza
  9. · japon balığı

muro nalet olsun içimdeki insan sevgisine  

sayfa  / 2
  1. garip bir yapım olacağa benziyor...
    fantastikomik mi desem, devrikomik mi desem...trajikomik bile olabilir...
    bir "komik" var ama diğer kısmını çıkaramadım...
    (insansevmeyenhayvan, 23.08.2008 11:58)
  2. kurtlar vadisi ekibinin, dizide sivrilen her oyuncu için film çekip işin bokunu çıkaracağını anladığımız film. sıradaki filmler için önerilerim;

güllü erhan gülü susuz seni aşksız bırakmam - insanın içini ısıtan bir romantik komedi
    halo dayı uslan be halil ibrahim - modern bir dadaloğlu masalı
    ilk insan abdulhey - insanlığın geçirdiği evrimi anlatan harika belgesel
    (deget, 23.08.2008 12:05 ~ 12:07)
  3. her boka her karaktere film yapılan memleketimde garip karşılanmayacak filmdir. bu işin sonu seksenli yıllardaki video filmleri gibi olacaktır. önüne gelen film çekecek, ortalık y.rak gibi saçma sapan filmlerden geçilmeyecektir.
    hacım filminde bir haysiyeti var be. yani her şeye, her karaktere film çekmeseniz diyorum. film belki çok komik ve güzel olabilir, lakin insan recep ivedik'i görünce tırsıyor saçmalıklardan.
    (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 23.08.2008 12:55)
  4. bu filmden sonraki yeni projeler şöyle:
    (not: yolu açtığı için deget'e şükranlar)

polat alemdar-alem buysa gıral sensin
    memati-karı kız işleri seni bozdu totoş oldun
    yalçın bulut-sen yağmur ben bulut-bir maçka macerası
    nevzat-ayının gücü, pumanın hızı
    ömer baba-modern dünyada sufizmin mafya üzerindeki etkileri
    nazife anne-kaderine razı olan bir kadının mutlu sonu
    elif eylül-mezarlıklardan ses gelmiyor
    canan çavan-n'ooldu lan bu hatuna (bir "gizem" filmi)
    deli hikmet-gizli güçlere meydan okuyan bir televizyon tamircisinin öyküsü (bu filmde hikmet televizyon tüpünden bir süper robot yapıp dünyaya meydan okuyor)

vs.
    (eksiksizuyum, 23.08.2008 12:57)
  5. ismiyle baştan kaybetmiş filmdir.
    (lovestarved, 23.08.2008 13:00)
  6. boku çıkacak olan filmdir. yapımcıları tebrik ediyoruz...
    (patheticpoet, 23.08.2008 15:05)
  7. ilk gördüğümde şaka sandığım film ismi.zaten bir şeyi de tadında bıraksalar olmaz illa ki sonuna kadar sömürecekler............(sansürlendi burası)
    muro iyi güzel komikti gülüyoduk da film ne alaka be raci şaşmaz?sen şaşırmışın iyice,türk halkının bu filme gitmeyerek sana gereken cevabı vermesi gerekir ama reklamlarda sürekli dönecek avanak aldatan bir fragman 1 milyon seyirciyi garantileyeceği için yine sen kazanacaksın.nalet olsun içimizdeki bu kurtlar vadisi sevgisine demek kalıyo bana da.ama filme tabi ki gitmeyeceğim raci,kafasını alırsın benden.
    (dynamite, 23.08.2008 16:25 ~ 16:25)
  8. biraz önce izlediğim fragmanında bir diyalogla beni kopartan film..şöyle ki;

muro ekibini yazlık bir bölgeye gidecekleri yönünde bilgilendirmiştir, ekibiyle yolda buluşurlar, muro bir bakar ki bizim hayvanlar iki kızı yanına almış, can simitleri kolluklar felan tatile gidiyo gibi giyinmişler;

muro: lan oğlum bu ne hal?!
    çetin(sanırım): başkanım, kumsala(ya da öyle bişey) gidiyoruz demediniz mi?!
    muro: dağa çıkıyoruz dediğimde kayak takımımı getiriyodunuz ki hayvanlar!
    (insansevmeyenhayvan, 16.10.2008 20:45 ~ 21:05)
  9. muro adlı insana dert yanarken kurulması muhtemel cümle..
    -muro be,nalet olsun bu içimdeki insan sevgisine aq..
    yada daha çok, muro'nun içindeki naletli insan sevgisine hayran olup yarıla yarıla izleyenleri nasıl kendimizden sogutabiliriz,bir cümle tuttu.adam seviliyor diye nasıl bokunu çıkarabiliriz mantıgıyla çekilen filmin adı.
    (deaftones, 16.10.2008 21:42)
  10. öncelikle, lanet olsun içimdeki bu muro sevgisine dediğim filmdir diyerek başlayalım.

şimdi benim bir sevgilim var(kıroyum ama oluyor işte). cicim aylarındayız daha. sürekli romantizm, entellektüel saçmalıklar vs. dayanamadım, içimdeki ismail yk sevgisini açıkladım ona. şok oldu. sonra dantel olsun diye şu yazıyı gönderdim(bkz: @2241904), bana daha çok aşık oldu.

yine böyle dantellikler falan devam ediyor. yok kemanlar, sazlar.. yok marx, weber.. yine dayanamadım, abimin recep ivedik hastası olduğunu söyleyiverdim. yine şok oldu. daha tanıştıramadım kendilerini ama bir hastanın, hasta olduğu kişiye bu kadar benzediğini görünce şaşırır sanırım.

ama vazgeçemedi bu işlerden. tutturdu ıssız adama gidelim diye. "bak" dedim. "saçmalıyorsun, sıkılırız o filmden. muro olsa da gitsek daha güzel olurdu" diye de ekledim. az kalsın bırakıp gidiyordu beni taksimin orta yerinde.

allah için holiwud çalıntısı bir alper karakteri ile sex and city bozması ada çifti mi daha gerçek, çeto ve olga çifti mi?

bir mustafa üstündağın oyunculuğu var, bir de alperin yalandan azma halleri..

sırf absürd diye bir filmi yere çalmak da ne oluyor? ya bir kitap metaforuunu göklere çıkarmak.. ki bu klişeyi fatih akın çok çok daha iyi kullanır..

neyse sözlük. şimdi buraya yazdım ya, toparladım kafadakileri. birazdan gidip muro ya iki bilet alıcam, bayramda benim şu dantelli kızla gitmek için. itiraz ederse de bu yazıyı okuturum artık. bu arada abim sevgililer gününde nişanlısına recep ivedik posteri yollamıştı, biliyorum iğrenç ama yalandan uzak, saf ve temiz.

bulur muyum dersin muro afişi?
    (tariktuna, 28.11.2008 10:33 ~ 17.06.2009 09:28)
  11. arog ile aynı günde gösterime girmesi dolayısıyla baştan kaybedecek olan film.
    (bart, 04.12.2008 23:01 ~ 23:02)
  12. arogla aynı gün girmiş olmasının pek bi şey değiştireceğini sanmıyorum, zaten bayram zamanı giydir gitsin. zaten öyle çok beklentili bi film olduğunu da zannetmiyorum ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla çok aşırı dandik görünmüyor. çok aşırı dandik nasıl oluyor derseniz size süper ajan k9 derim. o benim para verip sonuna kadar duramadığım tek filmdir.

zaten muroyu normal izleyici o kadar izlemez diye düşünüyorum, zannımca sadece komedik kurtlar vadisi izleyicisi izler. bi de "bayram hadi filme gidelim ama komedi ama arogda yer kalmamış"çılarla, "bayram hadi filme gidelim ama komedi ama aroga zaten gittim ben"ciler gider. ne deli açıkladım arkadaş
    (yaşlı çocuk, 04.12.2008 23:16)
  13. muro kurtlar vadisi pusu da an itibariyle sonuna kadar reklamını yapıyor şu anda. ancak reklamın kurgusu pek bir hoş olmuş.
    (redd, 04.12.2008 23:24)
  14. kurtlar vadisini izleyip de bu filme gitmeyecek adam yoktur sanıyorum. sağlam reklam yaptılar bu akşam hiç araya dizi mizi karıştırmadan paso muro'ya yüklendiler. lan gitsem mi acaba yarın? daha ayın yedisi de gelmedi aç kalmayayım sonra malum öğrencilik? en iyisi 2 gün daha sabretmek hem sinemalar hafif tenhalaşınca gitmek daha iyi rahat izlerim. hadi lan ordan bu film en az 1 hafta full dolu salona oynar. iç ses nalet olsun sana da gece gece ağzıma sıçtın.
    (dynamite, 05.12.2008 00:53)
  15. televizyonda yayınlanan bütün fragmanlarını bilgisayarıma indirip, kurgusunu kendim yapıp izleyeceğim filmdir. filmin tamamını verdiler nasılsa.
    (cinephile, 05.12.2008 01:04)
  16. -----fragmandan spoiler-----

diğer adam: sıkarım

muro: sık lan

diğer adam: vallaha sıkarım

muro: vallaha sık

-----fragmandan spoiler-----
    (yaşlı çocuk, 05.12.2008 13:22 ~ 13:43)
  17. (chixculub, 06.12.2008 12:12)
  18. (onurene, 06.12.2008 12:14)
  19. tam keko tarz bir film. bir de sinema önüne afişin katonunu koymuşlar, seyircilerin kadroya katılabilmeleri için.
    panayırlardaki gibi, kafayı sokuyorsun resim çekiyorsun.

"hem boşanmak isteyen sensin, hem karılar ayağına gelsin."
    (venom, 06.12.2008 13:11)
  20. kurtlar vadisi pusu'da yapılan gereksiz,manasız,sıradan reklamın repliği şöyledir;

çeto: başghanım diyelim ki bize devrim yaptırmayacaklar
    muro: yaparım.gerekirse dönerim köye evlenirim,devrimi ordan başlatırım.
    ç: yaw misal köyde sana kız da vermiyorlar
    m: ulan niye vermesinler,ben erkek değil miyim.
    yıldırım: belki evlisindir diye başğhanım
    m: ulan teneke evli olsam niye kız isteyim
    ç: yaw misal senin haberin yokmuş
    y: mesela devrimci rus kadınlarıyla
    m: ulan sizin bu dediğiniz ancak sinemada olur ve şu kadarını söylüyorum,biz o perdeye biraz ağır geliriz.
    ç: peki başğhanım oldu diyelim,kaç seyredilir sence?
    m: ulan yıkar geçeriz,içinde insan sevgisi olan herkes gelse
    y: 10 milyon gelir mi diyorsun başğhanım
    m: heriğh,10 milyon nedir olum,10 milyon benim bir hareketime bakar,gundi.
    ç: 10 milyooğn,vay bee
    (jack nicholson, 06.12.2008 15:33)
  21. bugün kocaeli outlet center'de bir salon dolusu insanla beraber izlemiş olduğum filmdir.
    arog'a rakip olamaz belki ancak onun gibi iki salonda birden gösterimi var idi.

filme gelirsek. geberene kadar güldüm lan. ama bana bir espriyi anlat şöle bir bakalım desen aklımda kalmamış hiç.

ama bi ben gülsem film kötü diyebilirdik. bir salon dolusu adam güldü yahu geberene kadar.
    (diabetik nöropati, 06.12.2008 19:14 ~ 09.12.2008 16:22)
  22. ekranlarda fazlaca fragmanını izlesek de, beklentilerimi yüksek tutmuştur. salihli'ye ne zaman gelir bilemiyorum ama izlemem gerekenlerin ilk sırasında yer alıyor.
    (simliboya, 06.12.2008 19:25 ~ 07.05.2009 23:00)
  23. vadici apaçilerle dolu bir salonda izlemek kaçınılmaz olacağından büyük olasılıkla komik sahnelerde böğürerek gülme efektlerine maruz kalınacak ve tespih sesleri duyulacak gereksiz film.
    (yağmursonrasıtoprakkokusu, 06.12.2008 19:40)
  24. devrimcilik tariflerinde işçi sınıfı ve köylülük yer almayan devrimcilerin protesto ettiği film;

http://www.milliyet.com.tr/...
    (salieri ve çiğnenen onuru, 06.12.2008 19:55 ~ 19:56)
  25. uğur vardan'ın film üzerine kritiği buradan okunabilir tabii ki okuyucu yorumlarıyla birlikte:

http://www.radikal.com.tr/...
    (chixculub, 07.12.2008 12:22)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil