görseller
murat yıldırımmurat yıldırım
murat yıldırımmurat yıldırım
belki ilginizi çeker
  1. · burçin terzioğlu
  2. · asi
  3. · bir erkekten beklenmeyecek entryler
  4. · bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
  5. · burçin terzioğlu
  6. · asi
  7. · yakışıklı değil ama karizmatik
  8. · uçakta yan yana oturmak için can atılan ünlüler
  9. · turkcell süper lig artık başlasın
  10. · sadece gülüşüne aşık olunası insanlar
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · bernoulli
  9. · lion

murat yıldırım  

1. yeşil kod adlı devlet tetikçisi mahmut yıldırım'ın oğlu. haraç toplamak için çete kurduğu suçlaması ile gözaltına alınmıştır.
    (twinkle, 14.02.2006 19:36)
  2. 6 ekim'de gösterime girecek "araf" adlı türk yapımı korku filminde akasya asıltürkmen'le başrolü paylaşan, daha önce de "büyük yalan" adlı dizide rol almış olan oyuncu...
    (hypnotica girl, 15.08.2006 16:49 ~ 21:05)
  3. ardahan ili valisidir.
    (rio, 26.05.2007 14:58)
  4. afc ajax altyapısında yetişip kasımpaşaspor'a transfer olan futbolcu,sağ kanatta teknik ve hızlı futboluyla bu sene dikkat çekebilir,tek eksiği taktik uyumluluğu ve güçtür.
    (offguard, 26.07.2007 12:52)
  5. fırtınaadlı dizide 1 yıl boyunca başrolde ali olarak arz-ı endam etmiş oyuncu. 1979 konya doğumludur. tv kariyerine ufak rollerin ardından bkm dizisi ölümsüz aşktaki sedat rolü ile başladı, daha sonra bütün çocuklarımda kadir inanır'ın topal oğlu mesut'u oynadı.büyük yalan adlı dizide de rol almıştır.
    (umutsuz vaka, 15.10.2007 14:10)
  6. çok acayip karizmaya sahip bir oyuncu.
    nasıl desem, çocuk yakışıklı değil gibi ama insan yüzüne bakınca ulen ne kadar hoş çocuk diyor... ayrıca bakışları, ses tonu..vs. harika! harika!

(bkz: bir erkekten beklenmeyecek entryler)
    (bkz: ne dedin nuri)
    (askkolik, 03.04.2008 15:03)
  7. (bkz: asi)
    (rhododendronluteum, 16.04.2008 02:28)
  8. fi tarihinde bile takip ettiğim, eşe dosta "prison break'teki elemana benziyor" diye tanıttığım, cool görüntüsünün yanında acayip sempatik olan oyuncu. pride and prejudice uyarlaması da pek yakışmış kendisine. hastasınım. *
    (rasmus, 16.04.2008 02:42 ~ 27.04.2009 13:42)
  9. 1979 konya doğumlu, yıldız teknik üniversitesi makina mühendisliği eğitimi almış iyi oyuncu. oyunculuk hayatına 1999 yılında ayrılsak da beraberiz dizisiyle başlamış. organize işler'de ufak bir rolü, araf'da da başrol oyunculuğunun olduğu sinema geçmişi var. bütün çocuklarım ve şimdilerde asi dizilerinde de gördüğüm başarılı oyunculuğuyla dikkatimi çekmiştir. bir de sanırım romantik bi kişi. aşık rolü pek bi yakışıyor kendisine..
    (absinthe, 19.04.2008 10:15)
  10. aman çıkıp da muz şarkısı yapmasın, ne de olsa makina mühendisi allah muhafaza diye adına dua ettiğim kişi.
    (kv 626, 19.04.2008 10:27)
  11. 20 haziranda burçin terzioğluyla evlencek olan , yakışıklı olmayan ama yinede gizemli bir çekiciliği olan oyuncu . (bkz: kalbime gömerim o zaman)

tuba büyüküstün'le birbirlerine yakışıyorlar (bkz: asi)
    (aksi istikamet, 31.05.2008 15:52)
  12. güz sancısıçekimleri yüzünden imaj değiştiren oyuncu. saçlar uzamış, bıyık gelmiş, lakin yakışmamış. saç bıyığın erkekleri ne kadar değiştirebileceğini de görmüş olduk sayesinde.
    (punica, 12.09.2008 17:05 ~ 17:07)
  13. murat yıldırım için türk sinemasının yeni jönü geliyor diyorum. asi ve fırtına adlı dizilerden önce başrol dizi oyunculuğu olmamıştı sanırım. araf sinema filminin başarısızlığını ise çekimlere ve senaryoya yorarsak an itibariyle asi dizisine anlam kazandırarak ve bu hafta vizyona girecek olan güz sancısı filmiyle de gümbür gümbür bu camiaya tam anlamıyla girdiğini gösteriyor. umarım çok uzun yıllar yıldızı parlamaya devam ederek güzel yapımlarda güzel oyunculuğuyla karşımıza çıkacak bundan sonra.
    (absinthe, 21.01.2009 23:22 ~ 31.01.2009 12:56)
  14. yeşil adlı kitabın yazarı. yeşil'in oğlu. kitapta babasını neredeyse halk kahramanı ilan etmişi enteresan kişi...

halk kahramanının halklar unutmaz. yeşil'i hatırlayan kaç kişi var acaba. iyilikle anan. sormak lazım.
    deniz adına yakılmış yüzlerce halk türküsü var. yeşil adına var mı acaba?
    halkın kahramanları onun belleğinde yaşar, çöplüğünde değil...
    (cagrilanyakup, 26.05.2009 15:16)
  15. efendi adam.

bu adamın efendiliğine hayranım gerçekten. boşuna ağır abi rolleri vermiyolar bu adama. dizinin finali dolayısıyla yapılan eğlenceyi izliyorum, millet kolbastı oynuyo falan. efendi efendi izliyo murat yıldırım kenarda. bakıyorum gerçekten farklı diğerlerinden. takdir ediyorum kendisini. hiç bozmasın istiyorum.

he bi de yaşlanmasın. yakışıklı adam vesselam.
    (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 17.06.2009 23:38)
  16. yılmaz erdoğan ekolünden geldiğini öğrendiğimden beri hakkındaki tüm iyi düşüncelerimi sorgulamama neden olan oyuncu.

(bkz: bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim)
    (punica, 18.06.2009 13:54)
  17. karşısına geçip saatlerce gözlerine bakılası insan...
    (yengeçadımlarıylaçıkılanzaferkoşusu, 18.06.2009 14:01)
  18. kasaba hayatı yaşamayı isteyen,göz önünde bulunmak istemeyen,
    haa en önemlisi:
    şu ülkenin en güzel kızlarını tabir-i caizse yalayıp yutmuş(tv de ki göz önünde olan,herkesin hayran hayran baktığı kızları kast ediyorum efendm yoksa; ne gizli saklı kalmış tv de arzı endam edememeiş ne güzel kızlarımız vardır bizim)oyuncudur efendim..
    (dikkat hız kesici var, 18.06.2009 14:28)
  19. bakışlarında anlam, duruşunda karizma, konuşmasında o sevimli şive, zeka, coolluk, kendine güven, yakışıklılık, sempati,sevimlilik en önemlisi de o esmer tennnnn...!
    hepsi bu adamda be kardeşim!
    (chemeng, 17.08.2009 19:13)
  20. (bkz: ses tonuna kurban)
    boy pos endam gülüş yürüyüş zart zurt bütün özelliklerin toplandığı şahsiyet.
    (bkz: ama evlisin)
    (eliiffff, 02.09.2009 16:28)
  21. yakışıklı bir insan.. taş gibi bir erkek.. mutlu bir evliliği olan adam.. yerim seni allahım allahım sen nasıl bir şeysin öyle, allah neler yaratıyor, analar neler doğuruyor dedirten kişilik..
    hastasıyız..
    ailecek takipçisiyiz..
    severek izliyoruz..
    keşke.. ah keşke.. neyse.. allah mutluluklarını daim etsin anacım ne diyelim..
    (suursuz, 22.09.2009 19:27)
  22. burçin terzioğlu gibi bir kadınla evlidir.ne diyem? daha ne diyem!
    (bkz: @3915721)
    (identity, 22.09.2009 19:31 ~ 19:32)
  23. abaza kızların yeni gözdesi,
    (speleofizik, 19.11.2009 02:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil