bir çok dizi film ve reklam filminde oynamış olan,tiyatro oyuncusu ve seslendirmen.yakışıklı ve yeteneklidir.gözleriyle konuşabilen biridir ki bir çok erkek ağzıyla konuşamazken o bu işi gözleriyle gayet başarıyla gerçekleştirir.kalbi temiz,öyle olduğu gibi biridir.yani görünen neyse odur.içi dışı bir dediklerimizden hani.baba tarafından makedonya'ya uzanan kökleri yüzünden soyadı prosçilerdir.çoğu insanın presçiler olarak bildiği soyad yanlıştır.hayatımın olmazsa olmazlarındandır kendisi.erkek erkeğe de oturup konuşmuşuzdur,kız kızada.her muhabbete gelir.kafadır şudur budur yani.bir zamanlar cem safran ile aynı evi paylaşırlardı.kim bilebilirdi cem'in bir gün haber vermeden gideceğini.üstelik murat hala ayakta ve o yosun yeşili gözleriyle anlatmaya devam ediyor hayatı.
dawson's creek'de pacey'i seslendiren hatta sesi pacey ile özdeşleşen ve joshua jackson'ın gerçek sesini duyunca hayalkırıklığına sebep olan oyuncu. şimdilerde ise sponge bob'ı mükemmel bir biçimde seslendirmektedir.
kendisi için ne dense azdır.hertürlü maddiyatçı,çıkarcı,ikiyüzlü ve samimiyetsiz dünyevi işlerden ve ilişkilerden elini eteğini çekmiş mükemmel bi insan.olduğu gibi görünen,hertürlü yapmacıklıktan uzak,sadece ve sadece mutlu olabilmeyi ve etrafındaki insanları mutlu edebilmeyi amaçlayan bi kişilik.sırf bakışlarıyla bile birçok şeyi daha etkileyici ve sarsıcı şekilde anlatabilen "çok baba adam".
insanlığın ulaşabileceği doruk noktası.
yalovalı gençler...
1999 yılında tuba ünsal'ında başrolünü oynadığı kıvılcım adlı dizide oynamıştır.beğendiğim bir oyuncudur.hatta onun olduğu sahneleri daha bir dikkatle izlerim.şu sıralar kavak yelleri dizisinde aslı'nın ,evli ve çocuklu olan sevgilisi rolüyle ekranlarda.canım benim bakışın yeter.
kavak yellerinde görülmüştür en son. birkaç bölüm bakayım dedim aslı'yı gördükçe vazgeçtim. kendisi yetenekli bir oyuncudur ayrıca seslendirme de yapar. şebnem ferah'ın çakıl taşları klibinde de oynamıştır. evet kendisi de bir taştır. doğru seçim olmuş. karizmatik bir beyefendidir.