belki ilginizi çeker
  1. · murat kazanasmaz
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · yeşim salkım
  4. · öğretmenler günü
  5. · beşiktaş
  6. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · ikarus un bozulması
  9. · maaş şimdilik bu ama performansınıza göre artacak

murat kazanasmaz ın trafikte sıkışıp kalması  

1. murat kazanasmaz malumunuz üzere yurdumun en popüler adamlarından. her sabah bilumum tv ve radyo kanallarından sesi ile günümüze merhaba demekte. sadece istanbul değil tüm türkiye'ye sesini duyurmaktadır. sabahleyin radyo dinleyen ya da tv'de sabah haberi izleyen bir kişinin murat kazanasmaz'ı tanımaması olasılığı yok gibi bir şey. yok eğer varsa da bir zahmet intihar etsin. gereksiz yaratık. insan müsvettesi!

bak kızdım şimdi. neyse. düşünsenize murat kazanasmaz ezbere, tek düze, hataya ve duyguya yer olmayan ses tonuyla trafik durumundan haber ederken, millete hangi yolu kullanmasını salık verirken, kendisi trafikte sıkışıp kalmış, sabah haberlerine yetişememiş.

-evet şimdi de istanbul trafiğindeki son durumu öğrenmek için ibb trafik daire müdürlüğü'nden sayın murat kazanasmaz'a bağlanıyoruz. evet muratt günayadın
    *....
    -murat? beni duyabiliyor musun?
    *....
    -evet sayın seyirciler murat'la bağlantımızda sanıyorum bir sorun çıktı.
    *hah geldim hakann. trafiğe takıldım da
    -trafik mi? nasıl lan? ben sana trafik durumunu, boş yolları soracakken senin dediğine bak! taşak mı geçiyon lan sen benimle?
    *ya öyle değil işte. terzi kendi söküğünü dikemez hesabı yahu.
    -kelin merhemi olsa hesabı olacak ama bizim trafik raporu da. bi daha da aramam seni murat! evet sayın seyirciler, murat'ı sallayın takılın kafanıza göre. nasılsa kendisine faydası yok!
    (kaldırımmühendisi, 12.06.2009 00:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil