görseller
murat bozmurat boz
murat boz 
belki ilginizi çeker
  1. · küçük iskender
  2. · tahsin banguoğlu yurdu
  3. · gay rolü oynar mısın
  4. · vf
  5. · yumurta gibi çocuk
  6. · kızların efendi adam yerine piç adam tercihi
  7. · yer çekimine karşı koyan kolye
  8. · başbakana armağan edilebilecek şarkılar
  9. · konserlerine gidilmeden ölünmemesi gereken gruplar
  10. · nefret ettiğim şarkıları bile ezbere biliyorum
gündem
  1. · ugg
  2. · insanın hayatına sıçan şeyler
  3. · dersim katliamı
  4. · aklidengegorecelibikavramdir
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  7. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  8. · bygones
  9. · kardeş

murat boz  

sayfa  / 7
  1. aşkı bulamam ben adlı şarkıyla çıkış yapmış, robbie williams'ın rock dj adlı şarkısının klibini çağrıştıran bir de klip çekmiş, iyi bir sese sahip, zamanında tarkan'a da vokal yapmış, güzel vücutlu şarkıcı... ayrıca hepsi grubunun yalan şarkısının bir bölümünü seslendiren erkek vokal de murat boz'dur...
    (tambatumbaesmerbomba, 03.08.2006 17:58)
  2. aşkı bulamam ben şarkısının nil karaibrahimgil'e ait olduğunu öğrendiğim müzik camiasında eski, bizler için yeni şarkıcı.
    (tricky, 13.08.2006 08:48)
  3. şu an hulya avsar'ın programına konuk şarkıcı.o abuk programı izlememin yegane nedenidir.allah özemiş de yaratmış vallahi,bahtı da kendi gibi olsun.umarım hak ettiği başarıyı yakalar biz de onu görmeye devam ederizswh
    (yoköylebirseykandırmıslarseni, 22.09.2006 17:53 ~ 22:36)
  4. vakti zamanında tarkanın backvokali oldugunu duydugum ki klibinde tarkan gibi efemine hareketler sergileyen ismi soyismiyle bir arada garip duran insan.

edit:cümle cümle olalı bu kadar devriklik görmedi
    (halfelf, 22.09.2006 18:42)
  5. klibinde masum bir şekilde gömleğini çıkaran, dans eden, eğlence için izlenen, sesi de güzel olan şarkıcı.
    (maia, 07.10.2006 13:08)
  6. nişantaşında spora giden yakışıklı şarkıcı.
    (makedamnsure, 06.01.2007 03:53)
  7. 2 haftadır arkadaşımla, aşkı bulamam ben klibini izleyip seksi dansını yapmaya çalıştığımız ama kendisi gibi kıvırtamadığımızı farkettiğimizde vazgeçtiğimiz, "utanır insan böyle güzel olunur mu" diye nitelendirilebilecek karizmatik insan.
    (retraneliote, 20.01.2007 21:55)
  8. son şarkısıyla biz insanlarla adeta alay ediyorlar. nil ile birlikte çalışıp böyle bir iş yapması çok ilginç. o sözler, o dans, o laubalilik sınır değerlerde. bilerek yapıyorsa bilemem ama gerçekten böylese vah bana vahlar bana.
    (seanpenn, 21.01.2007 11:33)
  9. türk musikisi devlet konservatuvarından böyle bir dejenere insan çıkmış olmasıyla bizleri hayrete düşüren, kilibinde oynattığı iki güzelle şarkılarının daha akılda kalıcı olacağını ya da daha çok satacağını düşünen insanların ne ilki ne sonuncusu.
    keşke enstruman çalmaya devam etseydi.
    (aguney, 14.02.2007 16:44 ~ 15.05.2007 22:09)
  10. kuzenimin her çıktığında ayyy uyyy die tepkilerle benim ondan soğumama neden olan kızların ilahı haline getirilmeye çalışılan bir balon sanatçı aday adayı bile olamayacak kabiliyetsizlikte olan şahsiyet...
    (garfild, 21.02.2007 01:57)
  11. ortaokuldayken bu kadar yakışıklı değildi... hayret...
    (hayatııskalamalüksünyoksenin, 23.02.2007 15:35)
  12. "maximum" adlı klibinde,snoop dogg,ll cool j ve justin timberlake esintileri yaşatan dudakları güzel eleman... dansedebiliyormuş güzel....
    (hypnotica girl, 09.03.2007 18:04)
  13. dikkatle incelendiğinde pek de güzel görünmeyebiliip, bütüne bakıldığında gayet yakışıklı ve karizmatik bir fiziğe sahip olan, sesi güzel, dansı-sahnesi izlenesi olan, tarkanvari esintiler taşımasının onun suçu olduğunu düşünmediğim, ses getireceğine inandığım genç kızların yeni sevgilisi*
    (chocolattes, 09.03.2007 18:25)
  14. "sadece şarkı söylesin o, konuşmasın, arada bir dans da edebilir.." insanı.
    (dirtypain, 09.03.2007 18:27)
  15. "evime gelse kovarım" kategorisine eklediğim isimlerden. bu kadar da saçma sapan şarkılar, bu kadar basit müzik olmaz ki! tekrar ediyorum; belki hiç gelmeyecek ama evime gelse kovarım bu kadar kalte yoksunu iş yaptığı için.

bu arada popoyu eğer sağlam sallayabiliyorsa bir erkek ilgi çekebiliyormuş, bilimsel kanıtıdır bu şarkıcı. bendeki popo takribi 250 gr olduğundan pek varlık gösteremeyebilirim böyle bir aktiviteye girişerek ama kaba tabiriyle götüne güvenen erkekler bu vatandaşı taklit ederek gayet "çekici" (bkz: tırnak içinde) olabilirler bağyanlar açısından. bu da böyle bir gözlemimdi...
    (tazmanya canavarı, 22.03.2007 01:06 ~ 01:19)
  16. güzel allah'ım sanki ibret olsun diye yollamış. öyle bir zat-ı muhterem, vaka-i hayriye, ne desem bilemiyorum... sinir bozdurgacı! sana öfkem maksimum murat!
    (tazmanya canavarı, 03.04.2007 21:36)
  17. justin timberlakein yandan yemişi
    (leyl, 08.04.2007 04:06 ~ 04:07)
  18. kadınların bayılıp erkeklerin bok attığı yeni pop idolümüz.bence sesi çok iyi ve sahne performansı da göz doldurucu.ama artık playback soylemeye bir son vermeli ayıp oluyor.
    (şimdilikkararveremedim, 09.04.2007 01:16)
  19. dün akşam katıldığı makina'da giydiği kısacık kazağını şarkı söylerken, kollarını yukarı kaldırmak suretiyle frikiklere gark eden sesi güzel, kendi güzel er.
    len tamam, sesin güzel falan, ama ne diye öle sibel canvari* frikikler veriyorsun bize..
    yani senin göbeğin kimsenin bi yerini hoplatmaz ki be kuzum..
    (dirtypain, 09.04.2007 01:23)
  20. kaç zamandır birine sövmüyordum iyi oldu çıktığın dedirten striptizi bile efendi efendi yapan kişilik.
    (dark elven, 09.04.2007 13:10)
  21. iki şarkı söyleyip de kendini star sanan, bi tarafı kalkmış tiplere benzemiyor; ama tarzıyla ancak 20 yaş altı kişilerin hayranlığını kazanabilir. keremcem'in rakibi olacak gibi, bakalım...
    (magnum çikolata mmm, 09.04.2007 13:14)
  22. (bkz: soyadı-ten rengi uyumu)

mütemadiyen (solaryum eseri muhtemelen) bronz, gözler ve sakallar anlamsız bir renge sahip, saçlar da öyle keza...

osuruktan şarkı sözleri listesinde zirveye oynayan, kareli etek giyen kızlardan başka seveni olmadığını düşündüğüm en azından öyle olmasını umduğum insan.

dudakları güzelmiş evet...
    (ichgeheindaskino, 09.04.2007 13:25)
  23. karadeniz ereğlilidir ayrıca bu şahıs..geçen seneki kdz. ereğli çilek festivalinde,albümü daha çıkmamıştı o zaman, sahneye çıkıp albümünden bir şarkıyı söylemiştir..anlamıştık o zaman bir ışık olduğunu..
    (luthien, 09.04.2007 13:47)
  24. playback yaparken mikrofonu bir km ileride tutan ve ağzını kıpırdatmayıp göbek atan ama arkadan şarkının çaldığını fark etmeyen ya da söylemeye çalışıcam diye kendini kasamayan insan.
    (fromtheinside, 14.04.2007 18:25 ~ 18:39)
  25. (bkz: http://www.youtube.com/...)
    (zeus, 26.04.2007 02:18)
 sayfa  / 7

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil