belki ilginizi çeker
  1. · erman kunter
  2. · 10 nisan 2008 galatasaray beşiktaş basketbol maçı
  3. · 12 dev adam
  4. · robert hite
  5. · galatasaray cafe crown
  6. · fatih solak
  7. · 19 şubat 2008 asvel galatasaray maçı
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · yaran diyaloglar
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  6. · apertura 2009
  7. · aşk ı memnu
  8. · xxx was here
  9. · karı

murat özyer  

1. itü mezunu ülker in yardımcı antrenörü. 2001 avrupa şampiyonasında milli takımda da yardımcı antrenötlük yapmıştır. gene itü mezunu emekli bayan basketbolünde isim sahibi derya özyer ile evlidir ayrıca da banvit yardımca antrenörü sedat özyer in abisidir
    (son, 20.03.2006 19:51)
  2. 2005-2006 sezonu ortasında ergin ataman'ın istifasıyla takımın başına geçmiş ve ülkerspor'u türkiye şampiyonu yapmıştır. önümüzdeki yıl için galatasaray'la 2 yıllık anlaşma imzalamış cimbom'un yeni head coach'u.
    (fowler, 07.07.2006 14:39 ~ 14:39)
  3. çok uzun yıllar sonra büyük bir sorun çımazsa galatasaray basketbol takımının ligde ilk yarıyı zirvede bitirmesini sağlayacak olan coach.bu sene yaptığı transferler alkış almış, gelen oyuncuların uyumunu sağladıktan sonra en önemli rakiplerini çok iyi oyunlar sonucu yenmiş ve artık yıllar sonra biz bu sene şampiyon olabiliriz diye düşünen taraftarları ortaya çıkarmış, başarılarının kat be kat artmasını dilediğimiz coach.
    (mkopaw, 27.12.2007 17:00)
  4. genellikle maçlardan önce, artık heyecandan, stresten midir bilinmez ama suratında; özellikle kaşlarının tam üstü alın bölgesinde ve şakaklarında kırmızılıklar oluşan adam.

ilk gördüğümde "masaya koyduğu kollarına suratını dayayıp mı uyumuş bu?" şeklinde düşünmüştüm, sonra her maç görmeye devam edince kronik bir şey olduğunu anladım.
    (sycrone one, 07.01.2008 10:21 ~ 10:27)
  5. konuşmayıp iş yapan galatasaray antrenörü.geçen yıl cnn türk'te futbol extranın konuğuydu.futbol hakkında yorumları da ilginç."galatasaray'ın bir anadolu takımıyla yaptığı maça gitmiştim.karşı takım "zon" yapıyordu bizim takımın bu durumda bol bol şut atması gerekiyordu yapmadılar" şeklinde bir yorum yapmıştı. bir basketbol adamından futbol yorumu dinlemek oldukça hoştu.kısaca çok beyfendi akıllı koç .
    (nyksss, 07.01.2008 10:40 ~ 10:40)
  6. oktay mahmudi'den sonra en yetenekli türk koçtur kendisi.yardımcı antrenörken birden kendi baş antrenör olarak bulduğu ülker takımını şampiyon yapmış , daha sonra da geldiği galatasaray kulübünde sistemli bir çalışmayla başarıyı yakalamıştır.yine de sete sete hücumlarda fazla çeşitlilik göstermeyen taktiğini gözden geçirmesi gerekendir.zira ben bile ezberlemiş durumdayım galatasaray'ın set hücumunu, rakipleri varın siz düşünün.
    (guanoapes, 07.01.2008 10:45)
  7. galatasaray cafe crown ın sözleşmesini yenilemediği eski koçu.

edit:sözleşmesi yenilenmiş.
    (ultracarizma, 15.06.2008 16:10 ~ 02.07.2008 10:35)
  8. adam gibi adam, kişilikli, galatasaray'ı seven, başarılı, bilgili bir antrenör. bu konularda şüphesiz hakkını vermeliyiz. ama hücum setlerindeki az çeşitlilik, takımda yıldız yada yıldız adayı oyuncuları görmek istememesi, oyuncularına gerektiğinde yeterli gazı verememesi şüphesiz ki eksikleriydi.

birkaç küçük dipnotla nasıl bir insan olduğunu da belirtelim bir daha.

bu uleb cup 8'li finalindeydi sanıyorum. yabancılardan birisi önemli bir şutu kaçırmış kafası yere bakarak üzgün koşarken kenardan kendisine seslenip baş parmağıyla çenesini yukarı kaldırarak oyuncusuna "başını eğme, devam" manasında yaptığı mimiğini gördüğümde kafamdaki kişiliği tam olarak yerleşmişti artık kendisinin. oyuncularıyla diyaloğu, onları desteği kesinlikle kusursuzdu.

bir de ilginçtir, muhtemelen dee brown'un geçen sezon takıma katılmasının birinci sebeplerinden birisiydi. amerika'daki yaz liginde sanıyorum maçını izlemeye gitmiş kendisinin, tribünde nasıl becerdiyse dee brown'un ailesiyle oturmuş konuşmuş falan, sonra dee'yle de görüşüp bağlamış transferi. hoşuma gitmişti ilgilendiği oyuncunun böyle farklı hissetmesini sağlayarak takıma katması.

neyse, ne desek boş. umarız kariyerinin geri kalanında daha da başarılı olur. şimdi boşalttığı yeri erman kunter doldurabilir umarız.
    (sycrone one, 15.06.2008 16:14 ~ 16:16)
  9. ortalarda dolanan söylentiye göre görevinden istifa etmiş. daha resmi olarak sitede yer almadı ama haberler ciddi sanıyorum.

edit: çılgın veyfik uyardı, resmi açıklama gelmiş;

(bkz: http://www.galatasaray.org/...)
    (sycrone one, 30.12.2008 19:50 ~ 20:28)
  10. haftasonu oynanacak fenerbahçe ülker maçından hemen önce neden yapıldığı anlaşılamayan operasyonla görevinden alınmış teknik adam.
    iki buçuk yıl içinde galatasaray'a muhteşem bir oyun oynatamadığı gerçek olsa da, küme düşmekten son anda kurtulan bir takımı şampiyonluk potasına sokmak, efes pilsen'e yenildiği için küfredilen bir takım haline getirmek kolay olmasa gerek. uleb cup yarı finali başta olmak üzere hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz.
    (ilyiştaykovski, 30.12.2008 20:50)
  11. türk telekom'da, ercüment sunter'in yerine göreve getirileceği iddia edilen antrenör.
    (bug eyes, 23.06.2009 11:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil