elektrik ışığının soğukluğu yerine mum ışığının sıcak ve romantik alevini tercih etmek.
ağıza kaçabilecek kıl, tüy vesaireyi göremeden yutmaktır.
genelde söner sirkülasyondan ötürü.
mum ışığı + şarap + bitter çikolata + güzel müzik = müthiş bir gece
dikkatli olunmazsa sonunda yangın çıkması muhtemel olaydır
ateşli sevişmek amaçlı alevin ışığının karşı cinsin yüzüne vurması durumu ve bu alevin sana görünüşünün sevişmeye güzel yansımasıdır.
(aziz, 15.11.2005 02:54 ~ 02:54)
elektrik kesintilerinde uygulanabilirliği mevcut hadise..ayrıca; (bkz:
idare lambası)
(zeus, 21.11.2006 12:13 ~ 12:14)
klişedir. aynı atmosfer yaklaşık bir 20 senedir ışık seviyesi ayarlanabilen lambalar tarafından verilebilmektedir. pek çok argüman sunabilirim mum olayından tiksindirmek için ancak bir iki diyalog masalı ile kesip atayım.
-osmaan, yaa tatlım şu ışığı kapasanaaa.
*neden ? neyse tamam kapıyorum.
-ayy çok romantiksin osmaan. mum da yaktın ya inanamıyorooom.
*yani verceksin ? doğru mu?
-ya osman hayvanlık yapma lütfen aşkım. sevişme denir ona vermek çok çirkin bi laf.
---- 10 dakika falan zaman geçer ----
-ımmff osman hadi gir.
*iki saattir uğraşıyorum zaten, bulabilsem giricem.
kıssadan hisse: ön sevişmeyi uzatmak ancak işin finalini bok etmek için bir mum yakın.
işin ikinci bir yönü daha vardır. partnerinizi beğenmiyor musunuz ? gözünüz aslında başkasında ancak şimdiki ile idare mi ediyorsunuz? ilk fırsatta değiştirmek için kampanya mı bekliyorsunuz?
partnerinizi beğenmiyorsanız mum ışığında, beğeniyorsanız günışığında sevişin.
günlerden bir gün osmanın son derece sıkı kankası olan hüseyin de bir hatun yapmıştır. hüseyinin yeni manitası kesinlikle iflah olmaz bir romantiktir ve sadece mum ışığında sevişebilmektedir.
-ay hüseyin çok tatlısın mum koymuşsun masaya.
*(ehehe osman haklıymış vercek galiba) hee gülüm, mum evet, ehe ehe.
-tatlım mumu yaktın güzel de şu ışığı kapasan diyorum ama olmaz mı?
*olmaz o zaman mumu yaklaştırmak gerekir, halı falan yanar. iyi böyle bak. hem ışık yanıyor hem mum. aydınlık ne güzel he mi gülüm?
-öf kapatıyorum hüseyin ışığı gözüm yoruldu resmen.
----olaylar çılgınca bir süratle gelişir----
-hüseyin orası burnum hayatım.
*biliyorum, iki saattir parmağımı emiyosun, böyle şeylerden hoşlandığını düşündüm ben de.
-ay hadi ya hihihihi
*bu arada göğüslerin de görünmez oldu gözümden kaçtı sanma.
(atmosfer iptal)
göğüsleriniz/pipiniz küçükse, her şey çok negatif ise; bir mum yakın. dualarınız kabul olsun.
şairlere özgü olduğu düşünülebilecek
çiftleşme türü.
mükemmel konsantrasyon getirir.
yatay zevklerin en yüksek romantizm içeren versiyonudur..
orta çağda tüm çiftlerin yaptığı şey. ayrıca erken boşalma problemi olanlar kesinlikle doğum günü pastası mumlarını tercih etmelidir.
bu olayın günümüzde romantik olarak adlandırılması tamamen
edison' un bok yemesidir.
fetiş yapacaklar için iki işlevlidir..bunlar yerlerinde durmaz bu mumu alır birbirlerinin üzerlerine damlatırlar
mum ışığının sıcaklığı birbirine sarılan vücutların sıcaklığının üzerine yansırken birbirinin gözünün içine bakarak ağır ağır mum gibi erimek... sevişme öncesinde esnasında ve sonrasında ortama eşlik edecek buruk bir şarap da varsa sıcaklık dayanılmaz olabilir. evet yangın çıkmasından korkulabilir ama mumun devrilmesi dolayısıyla değil çiftin tutkusu dolayısıyla....
(eloli, 08.06.2007 22:51)
21 arkadaşın görüşlerini, fikirlerini, belki de tecrübelerini paylaştığı ve romantik olduğu ve yangın tehlikesi içerdiği konusunda hemfikir oldukları atraksiyondur. doğrudur ama bu konu ile ilgili asıl söylenmesi gereken hayati konu unutulmuş. bunu denemek isteyen, romantizm aşığı arkadaşlara mum ışığının yarattığı hacivat-karagöz etkisinden dem vurmak istiyorum.
atraksiyonumuzu mum-cam ve şahışlar olarak üçlersek burada uygun diziliş şahısların mum ile cam arasına girmediği herhangi bir diziliştir. eğer şahıslarımız cam ile mum arasına girerse komşuların tüm eylemlerinizi bir gölge oyunu olarak izlemeleri son derece olasıdır. mum ışığında sevişin, öpüşün koklaşın ama mum ile cam arasında olmayın!
mahallede bana bir ay hacivat abi dediler olm!
romantik ve erotik bir hadise. tabi ki sevişme eylemini en güzel hale getirmek için dış etkenleri de kullanmak mantıklı ama mumları uyumadan önce söndürmekte fayda var.
yeni tanıştığın kızla başbaşa kaldığında sevişme ihtimalini arttırmak için yapılan sahte romantizmdir.
vücuttaki çatlaktır, sivilce izidir bilumum kusurları ortaya çıkarsa da elektrikli aydınlatmaya nazaran oldukça keyifli ve romantik olan olay.
iyi birşey olsa gerek.
ilk kez sevişecek olan hatun kısmını forma sokmaya çalışan er kişinin başvurduğu yöntem.