görseller
muhsin yazıcıoğlu nun teletubbies in başı olmasımuhsin yazıcıoğlu nun teletubbies in başı olması

belki ilginizi çeker
  1. · don t feed the troll
  2. · türkiye de acıya ve ölüye saygı duymayan insanlar
gündem
  1. · google wave
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · ezel
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  6. · the twilight saga new moon
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · uçuş deneyimleri 2
  9. · türkiye yi küçük amerika yapacağız

muhsin yazıcıoğlu nun teletubbies in başı olması  

1. o kadar şey yazdık, o kadar teori ürettik. bunu nasıl atladık bilemiyorum. ergenekon öldürdü dedik, bop' a karşı lakayit hareketleri vardı dedik. bir sebep bulamadık ölümüne. ta ki ben olaya el koyana kadar. alperen gençliğinden teşekkür mektubu bekliyorum.

muhsin yazıcıoğlu bu yüzden öldürüldü. birazdan görecekleriniz sizi çok şaşırtacak, özellikle alperen gençliği sakin olsunlar. işte elime e-posta yoluyla ulaşan o iki şok edici fotoğraf, işte o muhsin;

(görsel: muhsin yazıcıoğlu nun teletubbies in başı olması/84546)
    (görsel: muhsin yazıcıoğlu nun teletubbies in başı olması/84544)
    (christian troy, 11.06.2009 19:33 ~ 19:34)
  2. ölümünden ötürü ergenekon ve bop aklandıysa, bu gürûha ait en iri teletabi olan tinky winkyden kıllanırım ben, kimse de mani olmaz.
    zaten kendi izlediklerini sürekli "bi daha izleyelim" deyip, izleyenlere sormadan bir daha izleten faşist bir topluluk olduğunu tespit etmiştim bu topaçların, hiçbir şüphem kalmadı artık.
    o güneş doğmuyor artık, "günaydııaaan" demiyor bize muhsin, üşüyoruz reis..
    (aşktan da öte seksten de beri, 13.06.2009 20:22 ~ 20:27)
  3. (bkz: aferim çok iyi düşünmüşsün)

hep bunu yazabileceğim bir başlık bekledim.

edit: özellikle aferim!
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 13.06.2009 20:30 ~ 20:30)
  4. (odalık, 13.06.2009 20:32)
  5. (bkz: don't feed the troll)

şu gerizekalı bakınızı bir kere de ben vereyim istedim. nasıl olsa biri verecekti.
    (yenisekme, 13.06.2009 20:45 ~ 20:45)
  6. (rise of legend, 13.06.2009 21:18 ~ 23:59)
  7. lan yazayım yazayım diyorum yazıyorum, siliyorum.. anlamazsınız çünkü. adam ölmüş gitmiş neye kurban gittiği belli değil, kimsenin istemeyeceği bi ölüm şekliyle son bulmuş hayatı sen onun arkasından salak salak şeyler yaz kendi çapında eğlenbi de.. acıyorum bu tarz insanlara neymiş lala öldürmüşmüş bak sen, ee gülcekmiyiz şimdi nolcak tespit mi yaptın nedir yani??

muhsin yazıcıoğlu na saygın yok onu anladık, ölüye saygın olsun biraz e mi canım.
    (hencecalik, 13.06.2009 21:37)
  8. (thisrock, 13.06.2009 21:47)
  9. pek ihtimal vermediğim bir durum.

olsa olsa:
    (bkz: birbirine benzeyen ünlüler)
    (delikli nane, 13.06.2009 21:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil