belki ilginizi çeker
  1. · wrapped in piano strings
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  3. · zongul ducks
  4. · domuz gribi
  5. · ismail yk
  6. · author
  7. · aklidengegorecelibikavramdir
  8. · aileye mahsustur
  9. · me

muhlis meydey  

1. muhlis meydey. bu bir adet altıncı nesil yazar. bir de kuzguni gökleri yararak uçuyor bu can. bunu da alıp izlanda'ya kaçıracağım. iç'imden hiç ayırmayacağım. ne diyorum ki, ben o'yum.
    (zahidem gurbanımov, 03.01.2009 23:08)
  2. bu kişiliğe sevgim sonsuzdur, sağolsun o da beni sever. iyki gelmiştir efendim buralara "oley" diyorum.
    (joeninmemeucu, 11.01.2009 11:30)
  3. elimde olmadan bağlandığım.
    hep diyorum kendine hakim ol, ölçülü ol, güçlü ol! (biliyorum kuzgun'um güçlü olmak gereksiz bir yüktür insana, biliyorum) olamıyorum. insan kırıklıkları, olmamışlıkları, olamayışları paylaşınca bağlanmadan edemiyor. hele ki bu paylaşıma dayanacak bir insanı bulunca. çok zordur çünkü, bilirim. zordur insanın gerçekliğiyle uğraşmak. şairin de dediği gibi:

"kimse kimsede o kadar yol alamaz.
    sakin bilmediğini söyleme, bilmezden gelme:
    biri en fazla magmasını geçer diğerinin. sıra çekirdeğe gelince...
    her aşk, çamur gibi bir eriyiğe dönüşür; yol,
    insanın çekirdeğine varınca."

bilmezden gelme kuzgun. çekirdeğimiz yakıcıdır bilmezden gelme. herkesin öyledir hem de. ama dayanabiliyoruz buna biz, ne mutlu değil mi! harap eden bir beceri.. hani durmaksızın lazarus dinleyip, bilgisayar karşısında zırladığımız geceler.

"ben ağlıyorum şimdi"
    "ben de"

"hadi gidelim. sessizce toplanıp gidelim."

sebepsiz yere ağlayan şımarık küçük çocuklar gibi kaldık,gidemedik. ama bak ben bir sebep biliyorum. benden daha iyi söyleyebilmiş birinden dinle şimdi onu:

"sen bu dünyada yatıya gelmedin. gelseydin
    bu oyuncak yaygaralarda,
    bu dar odalarda küçük bir hükümdarlığa
    kanaat eder, rahat ederdin.
    sen rahat değilsin" *

hoş geldin.

ek: bunalım yazmama kararımı ansızın bozduğun için seni affetmeyeceğim ey ulu pelit!

(bkz: gülücük burda bi yerde)
    (zahidem gurbanımov, 19.04.2009 17:14 ~ 20.04.2009 19:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil