görseller
muharrem sarıgülmuharrem sarıgül

belki ilginizi çeker
  1. · mustafa sarıgül
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · ezel
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · domuz gribi
  5. · yaran diyaloglar
  6. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · fallout 3
  9. · hımbıl

muharrem sarıgül  

1. chp'nin 2009 yerel seçimlerindeki şişli belediye başkanı adayı.

(bkz: mustafa sarıgül)

http://www.stargazete.com/...
    (tazmanya canavarı, 01.02.2009 17:43 ~ 17:45)
  2. (dirtypain, 02.02.2009 00:39)
  3. şişli de oturmadığı halde sırf isim benzerliğinden aday olarak gösterildiği söylemi külliyen yalandır. zira kendisi yaklaşık 7 senedir şişli de ikhamet etmektedir. chp gibi bir partinin de sadece isim benzerliği var diye bir insanı aday gösterdiğini düşünmek çok gülünçtür. muharrem sarıgül 22 yıllık siyasi geçmişe sahiptir ve hiç bir zaman diğer sarıgül gibi popülizm yapmamış, laik, cumhuriyetçi ve atatürkçü tavrını korumuştur. sadece isim benzerliği var başka bir numarası yok diye düşünmek muharrem sarıgül e saygısızlık olur. zaten kültürü, bilgi birikimi, eğitimi ve kalitesiyle çoğu rakibinin* bir adım değil, üç beş adım önündedir.

he kazanır mı bilemiyorum ama kendisini beğenerek izliyoruz...
    (rassidan, 05.02.2009 23:05)
  4. çarşaf açılımında da aradığını bulamayan chp'nin, artık isim benzerliğinden medet umduğunu gösteren kişi.

m. sarıgül*'e karşı m. sarıgül*.
    (bir şeyler olacak yarın, 05.02.2009 23:10 ~ 23:11)
  5. hak sahiplerine başkan olursa tapularını dağıtacakmış. gecekondulardan oy böyle toplanabiliyor tabi.

babanızın memleketi değil mi? dağıtın amınakoyim. zaten benim 30 yıllık öğretmen babam gerizekalı olduğu için 2 dönüm arsa parsellemeyi akıl edemedi yıllar önce istanbul'dan da ondan kiralarda oturdu değil mi? kimin arazisini kime vermeyi taahhüt ediyorsun sen be adam? adam(!)

sonra sövünce sövdü oluyor...
    (tazmanya canavarı, 06.02.2009 22:24)
  6. (bkz: @3080157)
    (bir şeyler olacak yarın, 06.02.2009 22:39)
  7. (bkz: adisas)
    (bkz: rebak)
    (bukalemun, 06.02.2009 22:43)
  8. şişli'deki 170 bin oyun 100 bin kadarını garantilediğini iddia eden çin malı belediye başkan adayı.

hayatınızın hatasını yaptınız, gözle görülmeyecek kadar ufaldınız; bir de neden çıkıp böyle konuşursun be adam?
    (ilelebetmuhalefet, 10.02.2009 07:01)
  9. chp'nin şark kurnazlığının bizzat kendisidir.
    (mukemwell, 10.02.2009 09:11)
  10. chp' nin bu arkadaşı şişli belediye başkan adayı olarak gösterirken, "ulan bu millet salaktır, altı oku, sarıgül' ü görünce mührü yapıştırır" diye bir düşüncesi varsa ben bu arkadaşa daha çok üzülürüm. böyle aptalca bir oyuna bile bile alet olmak hoş olmasa gerek.

ha derseniz, chp' nin oyunu arttırır mı bu? bence arttırır. çok az da olsa arttırır. ama benim oyu nah alırlar. mustafa sarıgül de alamaz. kimse alamaz lan oyumu.

siyaseti bari biraz ciddi yapın yahu. şaka mısınız nesiniz ulan? sinirlendim yine.
    (alkolik2000, 04.03.2009 14:25)
  11. sakarya'da akp'nin mhp'li adayın amcaoğlunu aday göstermesinden sonra, chp'nin şişli'de yaptığı olay. fazlasıyla siyasi ahlaka ters bir eylem olarak nitelendirilebilir bu ve benzerleri. tahminim sakarya'da mhp adayı, şişli'de de mustafa sarıgül seçimi alacaktır.
    (wildboy, 04.03.2009 14:35)
  12. seçim propogandaları boyunca şişli sokaklarında beynimizi yediler. bangır bangır ''chp geliiiyooor, sarıgül geliiiiyooor'' diye dolaştılar durdular.

belediyeciliğin feriştahı olsa, belediyeciler kralı olsa yine oy alamazdı. siyasi nezaketten ve dürüstlükten uzaktı, kafaları karıştırdığıyla kaldı. ilk duyduğumda ben bile biraz okumuş biraz yazmış, olayları uzaktan da olsa takip eden bu halimle şaşırmıştım, mustafa sarıgül chp'den ayrılmamışmıydı diye sormuştum. şişli'den chp'ye giden oyların bir kısmınında mustafa sarıgül'e ait olduğunu düşünüyorum bu yüzden.
    (angesen, 29.03.2009 23:03)
  13. bundan kelli siyaseten bi bok olamayacak politik dekordur.bir insan adını böyle harcar mı yahu.chp adam gibi bir aday bulsa belki de sallayacaktı orjinalini fakat kolayını seçti.patladı.
    (rafinevinterize, 10.04.2009 01:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil