gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · apertura 2009
  8. · müslüman göte yapılmayacak işlemler
  9. · kandil

muhammedizm  

1. ben uydurdum az önce bunu. tüm müslümanlara da muhammedist diyecem artık. böylece islam'a ve muhammed'e istediğim gibi sövecem, fakat sanki derdim islam ve muhammed ile değil de başka bir şeyleymiş gibi duyulacak. "muhammed efendimizle bir sorunum yok, ama onun izinden gidenler hede hede" diyecem mesela. sonra kendilerini "muhammedizmle islam aynı şey değil" diye savunmaya çalışan müslümanlara bakıp böyle anıra anıra gülecem.

sıçtım ağzınıza lan muhammedistler asdjdsd. (derdim müslümanlarla değil yanlış anlaşılmasın)

edit: son cümledeki ironiyi anlamayanlar olmuş. olum şaka lan o. illa sonuna lkjklfjksg mı yazacaz anlayın diye? valla nefret ediyorum sizden ben ya.
    (yenisekme, 20.06.2009 15:55 ~ 17:11)
  2. 'ulan madem hakaret edeceksin, bari daha yaratıcı ol kifayetsiz muhteris' diye düşündürten bir giri. 'mesela mamiciler de, daha bi janti olsun' diye de düşündürmüyo değil. (ha bu arada elhamdillullah müslümanık)
    (hasta la vista, 20.06.2009 16:43)
  3. hahahah 'ben uydurdum az önce' diyor bir de.. ingilizcede zaten 'muhammadanism' anlamında bir karşılığı var bunun. ingilizce konuşanlar 'islam' yerine bunu da kullanıyorlar yani.
    hem kime sövmek istiyorsan doğrudan sövebilirsin. iki cihan serveri, alemlerin efendisine söven birine verilecek cezayı ne biz tesbit edebiliriz, ne de biz uygulayabiliriz.. kafana göre takıl sen..
    (deus ex machina, 20.06.2009 16:59)
  4. (bkz: nurcular)
    (bkz: fethulhhalçılar)

aslında ülkemizde ve dünyada böyle iki kavram varken bir tane daha uydurmaya gerek yok.

madem amac müslümanlara ve hz. muhammedin sünnetinde olanlara laf atmak değil o zaman çarpıtan görüşlerin isimleri kullanılsın.hatta bikaç tane daha ekleyelim

(bkz: düşünmesiz cemaatizm)
    (bkz: yobazistlik)
    (lantis, 20.06.2009 17:02)
  5. sırf böyle bir düşünce oluşmaması için resim dahi yaptırmamıştır. ama bu zihniyette olanlar resimin haram olduğunu söyleyenlerle aynı kefededir bana göre.
    (ursus, 20.06.2009 17:06)
  6. (bkz: isevi)
    (bkz: musevi)
    (bkz: muhammedi)
    (sir da ros floyd, 20.06.2009 17:07 ~ 17:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil