belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · boylumlama
  4. · colin kazım richards
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · sözlük yazarlarının hayalleri
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · almanca
  9. · ünlülere amcaoğlu muamelesi yapmak

muhafazakarlığınızın hakkını verin artık  

1. artık yetmeli, bi durmalı bu coğrafya. amacım ilk kez saldırmanın dışında.alışkanlıklarından, aile öğretilerinden, genlerinden sıyrılmalı iki dakikalığına ve düşünmeli; kendisi, kardeşi ve doğmamış çocukları için..

bugün bi kez daha belgelendi artık, kendi kendini belkide ilk kez bu kadar net ve alalen ele verdi bu düzen. geçen yıl içerisinde 260 milyon ytl ye biranda satılıveren daha sonra gelen kamuoyu baskısıyla satışı durdurulan arazi bugün 1 milyar 160 milyon ytl ye satıldı. yani dedilerki alalen; biz geçen sene 900 milyar ytl yi peşkeş çekiyoduk, ama siz uyandınız, sizi gidiler.

zorluya karayolları binasının verilmesinin ardından, bu ihalede de son tura zorluyla dubaililerin kalması 900 milyon ytl (1160-260) kadar olmasada ilgi çekici. 16000 araç potansiyeli yaratıcak o arsa zorlu maslak yollarına, dubai towersi hiç katmıyorum hesaba. siz bi tahmin yapın isterseniz yada herzamanki gibi boşverin, daha kolay.

sadece bu iktidarı gözönüne alıp; benim memurum işini bilir, verdimse ben verdim, diyerek bu düzenin temellerini atanlara haksızlık etmek istemem. ama boynuz kulağı geçti. ekonominin en hızlı büyüdüğü dönemde iktidara sahip olunca künefenin kaymağı tepsinin dışına taştı.

öyleki artık sahip oldukları her kurumun başında sırayla yiyolar saray muhallebilerini!!! süleymancılar, nakşibendiler, ismailağacılar, igdaşlar, bedaşlar, ihaleler, dubai towerslar.hadi canım ordan dimi, yine bu geçti içinizden. celalettin cerrahı soksalarda gözümüze bu tarikat rantını basitçe ve ilkokul seviyesinde anlatmak için, geçse ve geçirse de istanbulun ırzına, bize dokunmayan cerrah bin yıl yaşasın.padişahım çok yaşa.

boşuna yazıyorum yine, belki sizin bizim hepimizin tam 2 dk cık düşünelim bari dediğiniz ana denk gelicek, türk askerinin ansızın kuzey ırağa girmesi. belki seçimden bi ay öncesine denk gelirse, tamda milliyetçilik revaçtayken, ikinci bi apo-ecevit denklemi ve sonucu pekte yerinde olur, zor üreten kolay tüketen arka sayfa güzeli severler için.

muhafazkarlığınızın gerçekten hakkını verin artık ilk kez, tanımına uygun biçimde. bilmeyenlerde açıp okuyversin adam smithten. bulan, yazan, kabul ettiren adamdan.
    (pabuçsuz joe jackson, 21.03.2007 22:32 ~ 06.05.2007 23:58)
  2. (atlantis, 21.03.2007 23:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil