görseller
mucize nağmeler 

belki ilginizi çeker
  1. · ömrüm seni sevmekle nihayet bulacaktır
  2. · sezen aksu
  3. · sensizlik haram bana
  4. · ebru yazıcı
  5. · inleyen nağmeler
  6. · ercan saatçi
  7. · at kadehi elinden
  8. · kimseye etmem şikayet
  9. · aşkım aşkım meyhane versiyonu
  10. · nicole
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · the twilight saga new moon
  3. · disko kralı
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · colin kazım richards
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · darwin i bitiren balık
  8. · fazla söze ne hacet
  9. · tercihan

mucize nağmeler  

1. ercan saatçi'nin milletçe kendi buhranlarımızda boğulduğumuz, alkolden başka sırdaşımızın olmadığı şu günlerde ticari zeka + yeni rakı işbirliğiyle piyasaya çıkardığı toplama albüm. albüm kapağında yarım bardak sulandırılmış rakı bulunmakta. (aferim çok iyi düşünmüşsün ercan deyip tanımıma devam ediyorum.)bahsi geçen fasıl yoğunluklu albümde müjdat gezen, sezen aksu, fatih erkoç, kenan doğulu gibi kişilerde birer parça söylemişler.

kimler hangi güzide eseri seslendirmiş, tamamını değilde birkaçını yazalım eksik olsun, di mi lan tansu?

inleyen nağmeler - ebru yazıcı
    ömrüm seni sevmekle nihayet bulacaktır - müjdat gezen
    bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım istanbul un - fatih erkoç
    aşkım aşkım - kenan doğulu

gibi.
    (kuzudis, 20.11.2006 09:57 ~ 09:58)
  2. rakının yanına müzik...

yalnız çok güzel olan birşey var: albümün içnden çıkan kitapçık içinde şarkı sözleri, solist, güfte makam ve bestekar belirtiliyor. ancaaaaaaaaak sayfanın yarısı kadarında o şarkının bestekarını tanıtan bir metin var. (bkz: emeğe saygı)

ayrıca son sayfada makamlar ile ilgili bilgi bulunmaktadır.

-doldur be saki. içim sızlıyor.
    (azwepsa, 27.11.2006 21:20)
  3. ercan saatçi'nin hazırladığı kral tv'deki müzik programı.
    14 eylül 2007 tarihli programda aşkın nur yengive haluk bilginer'in beraber çıkarak düet yaptıkları,insana büyüleyici anlar yaşatan program.
    (ceyus, 14.09.2007 23:06)
  4. format insanı ercan saatçi'nin eski trt spikeri formuna bürünüp ağdalı türkçe konuşmaya kastırarak sunduğu program.

(bkz: ercan saatçi)
    (bkz: bukalemun)
    (sullivan, 06.10.2007 21:53)
  5. yeni haliyle kral tv'de cuma günleri 22.00'da yayınlanan müzik programı. sunuculuğunu ercan saatçi yapmaktadır, ilk bölümü geçen hafta yayınlanmıştır ve konuları gülşen'le alpay olmuştur ve özellikle alpay'ın o müthiş sesiyle söylediği şarkılarla insanı mest etmiştir. önceki versiyonunda bir şarkıcı bir de oyuncu-tiyatrocu ikilisi yapılıp karşılıklı şarkılar söylenirken bu halinde ise bir yeni bir eski yorumcu birlikte şarkı söylemektedirler. ayrıyetten ikinci jenerasyon mucize nağmelerin adı; mucize nağmeler türkçe sözlü hafif batı müziği'dir...
    (ben ruhi bey nasılım, 07.04.2008 18:07 ~ 18:11)
  6. (artı1, 07.04.2008 18:16)
  7. bu cuma saat 22:00'de kral tv'de yeliz ve sinan erkoç ikilisinin keyifle izleneceği programdır. sağlam orkestrası *, muhabbetler ve canlı yorumlarla sanırım şu an piyasadaki en kaliteli müzik programı.
    (ben ruhi bey nasılım, 10.04.2008 02:35)
  8. cumhurbaşkanlığı tarafından "türkçe'yi en iyi kullanan televizyon programı" ödülüne layık görülmüştür.
    (ben ruhi bey nasılım, 16.05.2008 22:46)
  9. bir örneği için;

http://www.turkedergi.com/...
    (kv 626, 16.05.2008 22:52)
  10. daha fazla izlenen olmasını dilediğim ve daha farklı kanallarda görmek istediğim program.
    hazırlayan ve sunan kişiyi zaten ne kadar anlatsam da yetmez biliyorum.
    (özlemce, 16.08.2008 17:53)
  11. birbirinden farklı sanatçıları bir araya getirerek hoş düetler ortaya çıkartan program.

her bir bölümü ayrı ayrı dvd olarak çıkarılsa arşivde saklanacak değerli eserler arasında yer alır.
    (ceyus, 03.09.2008 01:36)
  12. dinleyince içmemek mümkün olmuyor. ona göre...
    (aloe vera, 05.06.2009 21:31)
  13. kanaltürkün ramazan ayına has duyarlılıkla, üç gündür eski bölümlerini yayınlayıp gündeme getirdiği, emek dolu müthiş tiryakilik.
    (özlemce, 24.08.2009 17:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil