görseller
muazzez abacı 

belki ilginizi çeker
  1. · bir kadına söylenebilecek en güzel şey
  2. · muazzez ersoy dan nefret etmek
  3. · büyüdükçe özlenen şeyler
  4. · terk edildikten sonra söylenen ilk sözler
  5. · huri sapan
  6. · rakı dostu şarkılar
  7. · abacı
  8. · trt ankara radyosu
  9. · agora meyhanesi
  10. · abacılı
gündem
  1. · onur öymen
  2. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · zongul ducks
  5. · dersim katliamı
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · aşkın yedi seviyesi
  8. · seni her gördüğümde
  9. · giri ve nick uyumu

muazzez abacı  

1. sanat güneşimiz zeki müren vefat ettikten sonra onun sesini kullanarak düet yaptım diye geçinen sessiz şarkıcı.ölmüş adamla düet yapılır mı?
    (posforanj, 13.05.2004 16:23 ~ 16:25)
  2. hatıraların dörtbir yanını sarmasından ötürü hareket edemeyen şarkıcı
    (lahoooov, 22.07.2005 15:51)
  3. istanbul sokakları adlı şarkıyı o güzel sesi ile çok iyi yorumlamış şarkıcı.
    (fidi, 29.03.2008 01:04)
  4. gelmiş geçmiş en büyük ses.o şarkı söylerken dünya daha güzelleşir benim için.
    (serpil barlas, 17.12.2008 10:34)
  5. serdar ortaç'ın en iyi şarkılarından biri olan ''cesaretim var'' isimli şarkıyı kapan, sesi artık yetmese de çok güzel yorumlayan şarkıcı.
    (naringergedan, 10.10.2009 00:21)
  6. eğlenmek için gittiği bir mekanda sahneye davet edildikten sonra, arkasında çalan kemancıya saldırıp kemanını kıracak kadar ileriye gitmiş. gerekçesi de "şarkıları doğru takip etmemesi..."

keşke türkiye'de her alkışlanan kendini allah zannetmese.

http://www.milliyet.com.tr/...
    (horny meydan, 17.10.2009 14:44)
  7. sevemiyorum bu kadını. zeki müren öldü hemen ortak bir çalışma çıkardı. adamcağızın ölüsünün üzerinden bile para kazandı. zeki müren yaşasaydı onunla düet çalışması yapar mıydı? tamam kabul çok eskiden sesi sevilmiş, şarkısını icra etmiş. sonra gitmiş en ünlü mafya babasıyla evlenmiş evladını doğurmuş. artık torun sahibi bıraksın bu işleri. son dakika gollerine gerek yok. böyle atraksiyonlarla adını duyurma çabası yakışıyor mu onun yaşında , geçmişi iyi olan bu kadına. yazık.
    (karyatid, 17.10.2009 14:47)
  8. izleyenlerine ve müzisyenlerine zerre kadar saygısı kalmamış şarkıcı hatundur.
    misal, kemansının kemanını parçaladığı sırada, güzel bir akşam geçirmek ve sadece onu dinlemek için gitmiş biri olsam bu agresifilği karşısında bir daha gitmem.
    müzisyen olsam, hem bana saygısı olmadığı için, hem beni rezil ettiği için onunla bir daha çalışmak istemezdim.
    zeki müren gibi saygıdeğer bir duayeni örnek alıyorsanız kibarlığınıda örnek almalısınız.
    utanmasam dağdanmı indin diyeceğim şarkıcı.
    (nilaylaylaylom, 17.10.2009 14:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil