eğlenmek için gittiği bir mekanda sahneye davet edildikten sonra, arkasında çalan kemancıya saldırıp kemanını kıracak kadar ileriye gitmiş. gerekçesi de "şarkıları doğru takip etmemesi..."
keşke türkiye'de her alkışlanan kendini allah zannetmese.
sevemiyorum bu kadını. zeki müren öldü hemen ortak bir çalışma çıkardı. adamcağızın ölüsünün üzerinden bile para kazandı. zeki müren yaşasaydı onunla düet çalışması yapar mıydı? tamam kabul çok eskiden sesi sevilmiş, şarkısını icra etmiş. sonra gitmiş en ünlü mafya babasıyla evlenmiş evladını doğurmuş. artık torun sahibi bıraksın bu işleri. son dakika gollerine gerek yok. böyle atraksiyonlarla adını duyurma çabası yakışıyor mu onun yaşında , geçmişi iyi olan bu kadına. yazık.
izleyenlerine ve müzisyenlerine zerre kadar saygısı kalmamış şarkıcı hatundur.
misal, kemansının kemanını parçaladığı sırada, güzel bir akşam geçirmek ve sadece onu dinlemek için gitmiş biri olsam bu agresifilği karşısında bir daha gitmem.
müzisyen olsam, hem bana saygısı olmadığı için, hem beni rezil ettiği için onunla bir daha çalışmak istemezdim.
zeki müren gibi saygıdeğer bir duayeni örnek alıyorsanız kibarlığınıda örnek almalısınız.
utanmasam dağdanmı indin diyeceğim şarkıcı.