muammer güler   

adana çık aradan

1. 2007 1 mayıs'ında tüm istanbul'u terörize edenlere takındığı tavırla takdirimi toplamış kişi. ok tamam, gösteri hakkı herkesin vardır ki zaten anayasal bir haktır bu. ama gösteriyi kalkıp, türkiye'nin en işlek caddesinde yaparsanız, orda durun siz. kimsenin o kadar insanın günlük rutinine çomak sokma hakkı yoktur. ki kaldı ki, malum cadde istanbulun en turistik caddesidir. her gün binlerce turist, dolarlar, eurolar akıtır o caddeye. bu tip bir caddeyi işgal etmek, özgürlük karşıtı bir eylemdir..

ha ne mi yapsınlar? gitsinler bomboş bir alana orda yürüyüş yapsınlar. nasıl olsa bütün medya peşlerinde olacak. ha istiklal, ha bağcılar...

amaç tabi ki devletle çatışmak burada. bunu da "aman efendim protesto, yürüyüş, gösteri hakkımızı engelliyorlar" hezeyanıyla yapıyorlar. babayı engelliyorlar. ulan sen milyonlarca insanın eğlendiği caddeyi bütün gün işgal et, özgürlüklere bi şey olmasın, devlet sana "burda olmaz, git şurda yürü" deyince özgürlüklere saldırı olsun. oldu amına koyim.

pabucumun özgürlükçüleri, pabucumun anarşistleri sizi.

valiyi bir çok konuda eleştirsem de, bu konuda aslanlar gibi arkasındayım. koçum benim.
    (paul kellerman, 28.04.2008 17:43 ~ 17:49)
  2. klasik demogojik, türk beyinleri tarafından "özgürlük düşmanı" addedilen vali. neymiş? "yılbaşı kutlamalarında, yabancı turistlerin taciz edilmesine izin veriyomuş da emekçinin bayramına izin vermiyormuş". ahhaaa derim ben buna başka da bir şey demem.

kendisinin bir kararını doğru bulmak, kişiyi saf bir "muammer güler" taraftarı yapıyormuş. e be yavrucum, e be çocuğum, valinin ne gibi taraftarlığı yapılabilir? adam siyasi bir konuma mı sahip ki, taraftarı olayım? hey allah'ım...

biraz akıl, biraz fikir yahu.
    (paul kellerman, 28.04.2008 18:05)
... toplu gösterim ...