belki ilginizi çeker
  1. · 24 saat msn başında olan insanlar
  2. · tutateng
  3. · megaloman
  4. · msn statülerini dikkate almayan insanlar
  5. · en asil duygunun insanıdır
  6. · msnde sürekli dışarıda olan insanlar
  7. · iletisine çok meşgul yazıp msn de fink atanlar
  8. · titreşim
  9. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · disko kralı
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · nevzat tarhan
  9. · derste sunum yapan arkadaşı güldürmek

msnde sürekli meşgul olan insanlar  

sayfa  / 2
  1. eğer erkekseler kaçan kovalanır mantığıyla hareket eden abaza tiptir.evet beni de öyle yediler.
    -ya baba msnde yakışıklı bi foto koydum, meşgule de aldım. kızlar hala akmıyor oluk oluk.
    -olum kim dedi lan sana onu
    -aha bu sözlükçü ibneler, kaçan kovalanırmış baba ya.
    -yemişler olum seni onlarla sen birmisin, onlar 1.90 boyunda nazik, iyi sevişen, cnbce izleyen radikal okuyan entellektüel insanlar. seninle aynı olurlar mı hiç onlar. tabi ki meşgul olacaklar.
    -ya baba o değil de icq daha iyiydi hiç kullanmadım ama olsun. öyle deniyor ya msn muhabeti geçince. eskilerdenim yani burda ben de, bakma öyle durduğuma.
    -peki apaçi saldır o zaman meşgulu siktiret.
    -tamamdır abi.
    (çok da nickimde, 14.05.2007 19:38 ~ 19:52)
  2. gerçek hayatta meşgul olmayan insanlardır
    not: bu giriden sonra msnde durumumu meşgule alınca bir garip geldi.
    (jaguarboy, 14.05.2007 19:44 ~ 19:54)
  3. bu adamlar denyo arkadaş sahibi olabilirler. iki kelam edip on kere titreşime basan, wink(13 yaş eğlencesi) yollayan adamlarla muhattap olmak gelin görün ki kolay iş değil.

-msn i meşgule aldığınızda titreşim, wink ve online uyarılarını almazsınız-
    (coban, 14.05.2007 19:50 ~ 19:51)
  4. ayarlarla uğraşmak istemeyip yandan çıkan "x şimdi oturum açtı" ya da "y titreşim gönderdi,bıngırıbıngırıbıngırı"* gibi şeylerle uğraşmak istemeyen insanlardır.

(bkz: kendimden biliyorum)
    (colony of birchmen, 14.05.2007 19:51)
  5. büyük ihtimalle işi gücü olmayan,ben mesqul bi insanım imajı veren tiplerdir.yada titreşimin monitörde yarattığı depremden gözlerinin zarar görmesinden korkan hastalık hastalarıdırlar...
    not:cidden o titretmede de ne warsa..anladıkk slmm vermeye calısıyonn yaff..
    (yalansa söyle yane, 14.05.2007 20:00)
  6. ilk önce çevrimdışı oturum açan insanlardır, konuşmak istedikleriyle konuşurlar. sonra görüntülü konuşmak isterler, çevrimdışı konuşulamamaktadır. meşgule alırlar ki "haa adam meşgulmüş, o yüzden cevap veremiyor" denilsin ve gücenme durumu olmasın. fakat msn statülerini dikkate almayan insanların ısrarla ileti yollaması sonucu, vicdan azabına yenik düşüp cevap yazarlar. sonrasında, cevap yazılan kişi artık hiçbir statüye inanmaz. uzun zaman sonra msne girdiklerinde "naber lan adi insan?", "alooo kime diyorum?", "olum biliyorun ordasın, bırak bu çevirimdışı ayaklarını", "peki, öyle olsun bakalım" tarzı iletilerle karşılaşırlar. kurtuluşu yok, statüyü satanın dönüşü olmuyor malesef...

(bkz: statüye saygı)
    (seçilebilirkişi, 14.05.2007 20:28)
  7. (bkz: 24 saat msn başında olan insanlar)
    (peg bundy, 14.05.2007 20:53)
  8. herkesin konuşmak için seni darlamaması için bir kaçış yolu.işe de yarıyor gayet!
    (bkz: megaloman)
    (sereia, 14.05.2007 20:55)
  9. sürekli meşgul olduğundan dolayı meşgul olmadığını bilen listesindeki kişilerden ileti alabilen ama bunlara hemen cevap vermeme bahanesi olarak meşguliyetini gösterebilecek olan insanlardır.
    (cogitoergosum, 14.05.2007 21:13)
  10. "tutateng!" şeklindeki ileti sesinden hiç hoşlanmayan insanlardır.
    (insert coin, 14.05.2007 21:21)
  11. 'titreşim' faktöründen bir nebze sıyrılmayı dilemiş insanlardır. hoş yine ;
    'x kişisi siz bir titreşim gönderdi.'
    _________

görüntüsünden kurtulamayacklardır.
    o titreşim olayı öyle sinir bozucu bir durumdur ki. hani aslında solunuzda duran bir kişi sağ omzunuza dokunur. siz de o an sağa dönersiniz. o da soldan soldan sizinle dalga geçer ya. ahanda öyle bir vaziyet işte. 'şişşt' de, 'pişşt' de; ama titreşim gönderme be gülüm. derdin neyse paylaşalım. olmuyor böyle.
    (los amantes del circulo polar, 09.09.2008 02:53)
  12. normal insandırlar. benim gibi.
    (mengen, 09.09.2008 03:00)
  13. aslında hiç biri meşgul değildir,sadece yazışırken gelen ses onu rahatsız etmektedir(bkz: ben)
    (tavernaci, 09.09.2008 13:08)
  14. durumunu meşgülde unutmuş bir insan da olabilir gayet.
    (noldoli, 09.09.2008 13:22)
  15. gerçekten meşgul oldukları zaman bunu insanlara izah etmek de zorlanmaları ," bırak şu kofti meşgul ayaklarını " tepkisiyle karşılaşması olası, hal böyle olunca da durumunu dışarıda göstermek zorunda kalan yaşam formları.
    (tayyizemane, 09.09.2008 13:33)
  16. mesai saatleri dahilinde sohbetten geri kalmak istemezken işlerini de yerine getirmek zorunda olan kişilerdir.
    (jassmine, 09.09.2008 13:55)
  17. eşeğini sağlam kazığa bağlayan insanlardır.diyemezsin ki adama neden cevap vermedin lan dün sana yazdım bizi hiç .iklemiyosun,cevap belli,meşgulum görmüyon mu mahmut?
    (spitzer, 09.09.2008 13:56 ~ 13:59)
  18. müzik dinleyen insanlardır.
    -ne gerek var şimdi o hebele hübele seslere
    (6lti, 09.09.2008 14:00)
  19. istemediği insanlar çevrimiçiyse konuşmak istemediklerindendir.teknoloji gelişti tabi engel takınca da artık gözükünce mail atanlar trip atanlar oluyor.bu yüzden meşgule alıp konuşulması gereken insanları kendisi seçmesi muhtemeldir.
    (lahanaturşusu, 16.02.2009 04:07)
  20. dallama modunda insanlardır. ulan madem o kadar meşgulsün niye 7 24 msn desin? madem meşgul değilsin niye meşgul gösteriyosun, havan kime...
    (kiaransalee, 14.06.2009 03:22 ~ 03:22)
  21. dı dıt sesini duymak istemeyip ses kısma olayına girmeyen insanlardır.
    (idiot, 14.06.2009 03:23)
  22. (bkz: en asil duygunun insanıdır)
    (balefulwhisper, 14.06.2009 04:35)
  23. en iyi ihtmalle bütün gün boyunca sevgilisiyle yada uzaktaki ailesiyle konuştuğunu düşündüğüm mesıncır kullanıcılarıdır.fakat başka işi olupda bu msne yansıtan organizmaların asıl amacı çalışkan olduğunu duyurma merakıdır,madem o kadar ciddi mesele, kapasana be mesıncırını.

+"meşgulum senden daha önemli işlerim var" havasında olanlarında mesaj attığımızda hemen cevap verdiğini de görebilirsiniz.
    (jamaisvu, 14.06.2009 06:46)
  24. kronik tribal enfeksiyon geçirmekte olan insanlar. daha hastalık kronikliğe dönüşmemiş , akutken birşeyler yazmaya çekinirsiniz la işi varmış baksana diye , birden birden ileti kutucuğu yanıp sönmeye başlar. hani bu meşguldu lan bu diye düşünürken de ''sen de selamsızın önde gideni oldun kızım'' yazısını okursunuz.insanı dinden imandan çıkarır bu insanlar hem ilgi bekler hem de sizinle ilgilenemem imajı yarattırlar, ama ilgi gösterecek birileri olsun diye can atarlar. burdan onlara sesleniyorum : arkadaşım şimdi ben sana ilgili hastanenin pskiyatri servisinin numarasını yazdıyorum bi ara randevu al. ha bak telefon meşgul çalabilir , hemen açmayabilirler ama kızma onlar senin gibi değildir mutlaka bi işleri olduğu için açmıyorlardır.
    (ameliyathanede kolbastı oynayan oynak doktor, 14.06.2009 09:55 ~ 10:06)
  25. istedikleri mesaja cevap yazıp istediklerine cevap yazmama lüksüne karşısındakini kırmadan ulaştıklarını sanan gerizekalılardır. tabi herkes alınmasın, msn açık olmak zorundadır ve hakkaten meşgulsünüzdür amenna. ama msn'i açık olduğu her an meşgul durumda olan tırtolar, gerekli gereksiz listelerine ekledikleri insanların zamansız ve amaçsız mesajlarına cevap vermemek için meşgul modundadırlar ki, "hoca neden cevap yazmıyosun" sorularına akıllarınca meşgul moduyla zaten cevap vermişlerdir. yersen tabi.

bir de "ya bi kere ben, yok titreşimdi yok o onlayn oldu yok bilmem kimden mail geldi diye ding dong çıkan uyarılardan kurtulmak için öyle yapıyorum bi keree" diyen tipler var ki onlara canınızı sıkan her uyarının msn ayarlarından kapatılabildiğini belirtmek isterim.

sonuçta msn senin tabi, ister meşgul durumda olursun ister dışarıda gözükürsün ama gerçekten meşgul olduğunu kimse düşünmüyor söyliyeyim.
    (molohiya, 14.06.2009 11:04)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil