belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · ugg
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · colin kazım richards
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · türkiye ye en az 10 yıl kaybettiren insanlar
  9. · dört üstü murat üstü

msn ne bok yiyorum özelliği  

1. insanların kendi kendine msn messenger'a eklediği özellik. bill gates akıl edemedi ama biz akıl ettik, parayı da biz hakettik o gözlüklü zengin adam değil.

-ders çalışıorum
    -duştaım
    -müsik dinliorum
    -çok üsgünüm
    -mutluum
    (7 insan b50 eder, 10.05.2007 20:59)
  2. bir de" bulaşmayın" ve "bişi yazmayın" durumu var. lan madem iletişimden uzak durcan niye giriyorsun msne dedirten durum.
    (jaguarboy, 10.05.2007 21:02)
  3. yapılması gayet mantıklı olan, kimi *ağırbaşlı msn kullanıcılarının popüler diye karşı çıktığı, yapana laf edilmemesi gerektiği gibi, yapmayandan da bize ne olan özellik.
    yurt dışındasınızdır ve ya uzaksınızdır, insanlar sizi merak ediyorlardır, haberdar etmek istiyorsunuzdur onları ve ya ne bileyim bir şekilde kendinizi ifade etmek istiyorsunuzdur her mesajda yazmaktansa... çoğaltılabilir.

buna laf eden insanların, msn in 'dışarıda', 'hemen dönecek' ve ya 'meşgul' gibi özelliklerine de karşı olması gereklidir. ama o özellikler kendiliğinden var olduğu için ona laf etmek msn e laf etmektir. ama 'laf ediyorsan kullanma'dır ama kullanılacaktır mutlaka.

kanımca bu özelliğin bir zararı yoktur, kullanıyorum diye söylemiyorum ama kullananlara saygı duyarım, kullanmayandan da nefret etmem bana ne yahu.
    (sadalet, 10.05.2007 21:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil