gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · fotoğraf makinası olmayan japon
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · cehennemin girişinde yazan söz
  6. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  7. · beşiktaş
  8. · zingela
  9. · burnunu eliyle tıkayarak suya atlayan insan modeli

msn listesindeki esrarengiz kişilik  

1. ne zaman, neden eklendiği bilinmeyen, kim olduğu hakkında en ufak bir fikrin bile olmadığı, öyle kafasına göre online-offline olan, garip avatarlı, hiçbir şey yazmayan, sürekli nick ve kişisel ileti değiştiren tiptir. her listede mutlaka olur böyle bir tip.
    (moya the song, 15.08.2006 18:32 ~ 29.08.2006 18:53)
  2. "ayrıca bu kişiyi engellemek de istiyorum" kutucuğunun işaretlenmesiyle son bulacak kişi.
    (ccuk, 15.08.2006 18:35)
  3. (absent, 15.08.2006 18:43 ~ 18:43)
  4. e:esrarengiz kişi
    b:ben

e:selam
    b:siz kimsiniz?
    e:sen kimsin?*
    b:siz beni eklemişsiniz.
    e:evet,tanışalım mı?
    b:hayır,tanışmayalım
    e:neden?
    b:bana tanıdıklarım yetiyor
    e:yeni bir tat istemez misin?
    b:(&+*%^#)ybsg

görüldüğü gibi ısrarcı kişiliklerdir bunlar,üstüne üstlük pişkinlerdir.bir de msninizi nerden bulduklarını sormayın boşuna,kesinlikle hatırlamazlar!
    (cellmania, 16.08.2006 22:01)
  5. genelde kızların listesine girmeye çalışanların şöyle isimleri olur:

deli_fırtına19

asi_polat34

uykusuzgeceleriminprensesiol

egeli_efe

sapınakadaradanalı_faruk01

diye devam eder..
    (tebetha, 16.08.2006 22:07)
  6. orda bulunması içten içe pek çok kişinin hoşuna gider. esrarengizleri severiz, evet. orda durur, ismini değiştirir, resmini değiştirir, içten içe tanımak istersiniz, tanıma ve tanınma isteğiyle yanarsınız. o esrarengiz kişi her ne kadar kıro bile olsa eğer ilk esrarengiz kişinizse engellemeye çekinirsiniz, sadece başınızdan savmaya çalışırsınız, götünüzün kalkma ihtimali bile mevcuttur bu durumda. ben büyüyünce msn listenize esrarengiz kişi olucam, heh heh hee..
    (caydanlik, 16.08.2006 22:31 ~ 17.08.2006 00:02)
  7. (bonjurkes, 16.08.2006 22:39)
  8. (bkz: ali kaba)
    (bermuda, 16.08.2006 22:50)
  9. (unintended, 30.08.2006 18:29)
  10. her msni tek tek gezdiğini düşündüğüm esrarengiz kişiliktir.ilk önce arkadaşlarıma dadanmıştı, birgün benim msnime de geldi.kimsin dedim cevap vermedi.nicki mysterious idi ve yanında bira ve sigara simgeleri vardı.sonra bizim amcaoğlu da görmüş bir gün msnde ertesi gün bakmış yokmuş.her sahilde gezen bandanalı ve uzun saçlı kişinin akrabasıdır belki bilmiyorum.
    (vicdan muhasebecisi, 01.10.2007 20:12)
  11. "bu iş tam umut sarıkaya'ya göre" dedirten kişilik.
    (yorkshire, 01.10.2007 20:15)
  12. en büyük esrarı tanınmamasından ileri gelip, esrarengizane kişiliğini; samimiyetsiz "merhabalar" deyişinde ortaya çıkan 'kaybetmişliğin msn yansıması'sında kaybeden, kaybolmaya yüz tutmuş kayıp insandır ki hiç konuşmasa hep listede uslu uslu dursa daha makul ve uzun ömürlü olacaktır!
    (baschar, 01.10.2007 20:23 ~ 20:24)
  13. üst üste farklı versiyonlar şeklinde sizi eklemesiyle sonunda kabul edip, kim olduğunu anlamaya çalıştığınız adamdır. olaylar sırayla şu şekilde vuku bulur;
    serkan22@cart.com *büyüklü küçüklğ harfler eşliğinde sitem dolu ileti* (kabul etme)
    serkancix22@cart.com *büyüklü küçüklü harfler eşliğinde aşkını anlatmaya çalışan ileti* (kabul etme)
    serkan22@curt.com *büyüklü küçüklü harfler eşliğinde sosyal mesaj içerikli ileti* (kabul et)

by :pardon bayım merhaba kimsiniz?
    s :merhabaaa..
    s :naağber?
    by : kimsiniz diye sordum? ve msnimi nerden bulduğunuzu?
    s : ben serkan.(kahkaha smileyleri karnaval havası yaratır) arkadaşın spaceinden aldım, sakıncası mı vaaar? (yine kahkahalar)
    by hayır tabii ki yok, engelliyorum sakıncası yok umarım.hoşçakal serkaaaan.

.....kişi sil? aynı zamanda engelle?.....

....evet....

ek olarak belirtmeliyim ki kendisinin azmi beni 'acaba tuttuğunu koparan bir adamı hayatımdan sonsuza dek çıkararak şansımı mı engelliyorum' şeklinde düşündürmüştür, zira devam eden ekleme talepleri beni benden almıştır, ne kadar dandik mail adresleri olabileceği konusunda uçları görme şansı tanımıştır.

edit : kendisi bugun beni serkan06@serkan06.com gibi tanımlanamayan bir adresten ekleyerek pis dalga geçmiştir. ama bitmedi serkan beeey bitmedi.
    (buzdan yıldız, 18.09.2009 10:48 ~ 28.09.2009 16:09)
  14. kimsin yazdığında cevap vermeyerek insanı çıldırtan kişilik.
    (bahti, 18.09.2009 10:54)
  15. direk engel alan kimsedir. mahazallah eski sevgili ajan majan takmıştır arkama eheheheh.
    (yazar ne yazar ne yazamaz, 18.09.2009 11:35)
  16. çirkin fotoğrafı avatar yapınca kaçıyor bunlar dert etmeyin.
    (agnes nutter, 18.09.2009 12:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil