üst üste farklı versiyonlar şeklinde sizi eklemesiyle sonunda kabul edip, kim olduğunu anlamaya çalıştığınız adamdır. olaylar sırayla şu şekilde vuku bulur;
serkan22@cart.com *büyüklü küçüklğ harfler eşliğinde sitem dolu ileti* (kabul etme)
serkancix22@cart.com *büyüklü küçüklü harfler eşliğinde aşkını anlatmaya çalışan ileti* (kabul etme)
serkan22@curt.com *büyüklü küçüklü harfler eşliğinde sosyal mesaj içerikli ileti* (kabul et)
by :pardon bayım merhaba kimsiniz?
s :merhabaaa..
s :naağber?
by : kimsiniz diye sordum? ve msnimi nerden bulduğunuzu?
s : ben serkan.(kahkaha smileyleri karnaval havası yaratır) arkadaşın spaceinden aldım, sakıncası mı vaaar? (yine kahkahalar)
by hayır tabii ki yok, engelliyorum sakıncası yok umarım.hoşçakal serkaaaan.
.....kişi sil? aynı zamanda engelle?.....
....evet....
ek olarak belirtmeliyim ki kendisinin azmi beni 'acaba tuttuğunu koparan bir adamı hayatımdan sonsuza dek çıkararak şansımı mı engelliyorum' şeklinde düşündürmüştür, zira devam eden ekleme talepleri beni benden almıştır, ne kadar dandik mail adresleri olabileceği konusunda uçları görme şansı tanımıştır.
edit : kendisi bugun beni serkan06@serkan06.com gibi tanımlanamayan bir adresten ekleyerek pis dalga geçmiştir. ama bitmedi serkan beeey bitmedi.