kafayı yedi yiyecek olaydır.
cuma ya da cumartesi akşamları yaşanması hiç de şaşırtıcı olmayan hadisedir..
insanın aniden kendini çok yanlız hissettiği bir hadisedir.
(bliss, 30.03.2005 23:36 ~ 31.03.2005 21:20)
yalnızlık paylaşılmaz durumunun başlangıcıdır bir nevii.
yan yana iki bilgisayarda bir arkadaşınızla msn'e girdiğinizde, sizde hiç kimsenin olmamasına karşın onda 20 kişinin online olduğunu görünce ezikliğini daha bir tatlı yaşadığınız vahim acınaklı bir durum.
msn ilk bağlandığı zaman bu durum mevcuttur..kimse online gözükmez, yaklaşık 10-15 saniye içinde -ki nedeni zaten çok belli- kişilerin online olması gözlenir..hemen açıp da "amaan be kimseler yok lan" diyip msn'i kapatmak olmaz, yanlış ve ters bir olay..biraz sabır şart..
online olan kişilerin de kendini offline göstermesi sonucu ortaya çıkabilecek durum, veya arkadaşlarınız msn e çok girmeyen insanlar olabilir o da değilse msn listenizde çok az kişinin olması durumunda insanların online olabilme olasılığı düşebilir, tabii bunların hepsinin olması da bir diğer olasılıktır.
yeni bir e-posta adresiyle
msn'nin açılması durumunda kısa bir zaman için görülebilecek durum.
kişiyi herkes beni engellemiş,kimse beni sevmiyor,konuşacak kimsem yok diye bunalımdan bunalıma sürükleyebilecek olay
tüm listedekilerin bir yerlerde buluşup harika vakit geçiriyor olma olasılığının paronayasına düşmenize neden olacak durum.
toplu dışlama
smarterchild olduğu sürece yalandır dolandır.
toplu bloklama hadisesiyle karşı karşıya olma olasılığı.çok az konuştuğunuz birinin online olması bile psikolojik olarak önemli ölçüde rahatlamanızı sağlayacaktır.
en kısa zamanda
encarta nın listeye eklenmesi gerektiğinin göstergesidir.öte yandan bu durumun da kendini robotla sohbet etmeye çalışırken bulma gibi tehlikeleri yok değildir.
yoksa hepsi blockladı mı beni!
yoksa kimse sevmiyor mu beni!
allah'ım yapayalnızım ne acı ne vahim bir hadisedir bu!
denerek paranoyaklığın sınırlanrının zorlandığı durum
ihtimali 1bölü2üzeri89 olan hede..
özellikle listenizde hoşlandığınız biri yada eski sevgiliniz varsa insanın psikopata bağlayacağı durum acaba bei sildi mi?acaba beni engelledi mi? die kendi kendini yiyip bitirme durumudur.....
hafta içi gecesi saat 5.27 civarlarında mümkün olabilecek durumdur, msnde kıta farkı olan arkadaşlar kayıtlı değilse ezikliğe bağlamamak gereklidir.
gün ve saat itibariyle
* hala bir tek senin çalışıyor olduğunu bir kez daha yüzüne vuran olay.sevgi pınarı düğmemden de herhangi bişey çıkmıyor düşünün artık.
(tricky, 01.01.2006 12:31 ~ 24.01.2006 14:46)
hiç başıma gelmedi, yaradan yaşatmasın dediğim durum.e tabi listendeki sabahlamaya hevesli deli-manyak insan sayısı fazla olunca yaşanması güç oluyo.