|
|
- msn'de okuldan bir arkadaşı bulup beraber game theory ödevini yapmaya başlayınca aklıma vasıl olan durum.belki bir gün msn messenger'dan allah'ın emri, peygamber'in kavli ile kız isteyerek hayırlı iş olayına yeni bir boyut kazandırabiliriz.
- ailecek toplanıp msn'den kız istemek anlamına da gelir.
- (bkz: msn de aşklar yalan)
- akabinde düğün davetiyeni yirmi kişiye gönderince msn logosu erkeklerde siyah, kadınlarda beyaz oluyormuş.
- (bkz: babanın bayramını msn de kutlamak)
- msn'i topluca e-dua etmek için kullanılması.*grubun adını cemaat olarak değiştirmeyle iyice havaya sokacak eylem.
(böcek, 10.11.2005 20:35)
- "şu hastanenin şu bölümünde yatan hasta için 0 rh- kan..." duyurularını forward maille iletip acilliğin içine eden insanların yakın zamanda üşenmeyip tüm listeye bu şekilde anlık ileti göndermesi durumudur.
- çözümünü bulamadığın problemi handwrite özelliği ile msn'e geçirmek ve kısa bir süre sonra -normal şartlar altında- cevabını almak..
(bkz: msn'de mühendislik yapmak)
- ertesi gün ödev/proje teslimi vardır ve msn'deki kişi harıl harıl aramaktadır (elbette ki ödevi) ve birisinden bulur en sonunda ve msn'i çok hayırlı bir iş için kullanmış olur böylece bu kişi. allah mesut etsin artık
- http://maniacmuslim.com/... (online ve nikkah ın başharfleri büyük)
- msn'de les'e bi kaç gün kala, soru tartışmak.
- (bkz: msn de ödev yapmak)
(lethe, 03.05.2006 10:25)
- 7 kişi toplanıp msn mass chat'ten danaya girerler..dana bunları blocklar..
olaylar gelişir..
- (bkz: gençler aralarında anlaşmış)
- ertesi günkü fizik sınavı için soruları arkadaşınızla birlikte msn üzerinden çözmek gayet faydalı olabiliyor. tabi karşılıklı anlayış çok önemli. bir taraftan birisinde bir problem çıkarsa, anlattığınızı anlamaması gibi msn üzerinden büyük problemlere neden olabilmektedir.
- (bkz: msn'de gerdek gecesi)
- (bkz: msn ile kız istemek)
- hödö'nin babası:efendim allah'ın emri peygamberin kavli ile kızınız hedeyi oğlumuz hödöye istiyoruz
hödö'nün babası size bir titreşim gönderdi!
hede'nin babası:e ne diyelim gençler anlaşmış..verdim gitti
hödö'nün babası :"öpücük" oynat
"kalp" oynat
hede'nin babası şu an çevrimdışı görünüyor.gönderdiğiniz iletiler bir oturum açtığında teslim edilecek.
- (bkz: msn bana karı bul lan allahsız)
|