|
|
- öncelikle bir zamanlar ukteydi bu.
sonralıkla;
efendim yapanların pek hoş karşılanmadığı eylemdir. ancak bir de şöyle düşünün belki de adam dosya aktarımı yapyordur, msn ini açık bırakması gerekmektedir, ancak öte yandan da anneciği çağırmıştır "oğluuuum perdeleri tak." demiştir veyahut duş alması gerekmektedir, ne bileyim yemek yiyordur, falandır filandır bundan dolayı da pc başında değilim yazmıştır. olabilir. ancak orda bir dışarda seçeneği var, onu kullanması gayet yeterliydi, yapmadı hoş görün. bir de şöyledir, durumunu dışarda şeklinde ayarladığın halde "ordasın biliyorum.", "nerdesin" hatta "selam naber?" yazan insanlar vardır. belki de onlardan kaçmak istiyordur.
- (bkz: afk)
- (bkz: cepten msn e girmek)
- pc başında değilsen neden msn yi açtın dedirten eylemdir.
- "dosya transfer eder üken ben de gidip bir kayfe neyim yapayım" diyen kişinin eylemi de olabilir. hemen vurmayın abalıya.
- msn i açarken yazılmışsa, "siz salaksınız, ben de sizi kandırıyorum" dercesine yapılmış, mantıksız bir eylemdir.buna birilerinin inanmasını beklemek ise daha da mantıksızlıktır.meşgul durumu, verilmek istenen ifadeyi gayet iyi taşır ki bu tip salaklıklara hiç gerek yoktur.
- özünde msn yi telesekreter olarak kullanmak gibi masum bi amaç taşımasına rağmen asla bu amaca hizmet etmeyen, çoğunlukla sadece istenilen kişiyle konuşulmaya devam edilen ve çevrim dışı insanlarının sizi görmesini sağlayan eylemdir.
|