|
|
- ne dinliyorum özelliği açık olan kişidir. bazen "liseli-türk-serap-erotik-gizli cekim" gibi şarkılar da dinlediği görülebilir birkaç saniyeliğine, hemen şarkı değiştirilir tabi
- bişey yazma zorunluluğu olmadığı hatırlatılıp sakinleşmesi sağlanmalıdır.
- (bkz: çağımızın vebası)
- can sıkıntısı, fazla paranın getirdiği boşluk veya sıcak havalar bunun bir nedeni olabilir. "bugün de iletisizim be msn" yazıp kurtulunmalıdır böylesine rahatsız edici bir durumdan.
(bkz: edilgen fiil kullanarak okuyucuyu cezbetmek)
(bkz: buyrun benim)
- (bkz: kişisel bir ileti)
- bu tür insanlar önce yemek yerler, sonra tuvalete giderler, bıcı bıcı falan yaparlar. ahh o kadar çok şey yapıp da yorgun düşmemek mümkün de değil tabi. ve atraksiyonlarına bir film ile son verirler. sürekli bir yazma eylemi içindedirler. günlük niyetine ileti yazarlar. " sevgili kişisel iletim; bugün bugün çok mutluyum. arkadaşım ali ile kızların arkasından laf attık. sonra biri dönüp bana göz kırptı. ilk kez mutlu oldum. herkes bilsin istedim. " bizler de hep " acaba bu sefer ne yapıyor? " diye merakla mouse'u nickin üstünde tutup ne yaptığını, ne yaşadığını öğrenmeye çalışırız. sonra da ben küfür ederim genellikle.
(bkz: ördeklerim ile bıcı bıcı sefası)
(bkz: upps geğirdim)
- özellikle dikkat çekmek için ileti yazan kızlar, sorulduğunda cool bir insan tavrı takınarak "ya yok birşey, bi ileti yazdık herkes aynı soruyu soruyor yok bişey canım yooooookkkkkkk" derler... ulan sen değil miydin onu oraya yazıp dikkat çekmeye çalışan şimdi niye kendini gülünç duruma düşürüyorsunki..
- aşık olmayan insan. aşık olsaydı her duruma uygun bir laf sokma, bir serzeniş, ya da mutluluk ifadesi bulurdu.
- (bkz: yaran msn iletileri)
bana danışanlara tavsiye etmekteyim
- msn iletisine bir şey yazmak zorunda olduğunu düşünen insandır.
- üç nokta koyarak orada yazanı okuyanın hayal gücüne bırakabilecek insandır. ama tabii msn listesindekilerin fesat olmaması lazım, yoksa çok da yanlış anlaşılabilir. dikkat etmek lazım.
- (bkz: boş bırak amına koyim)
- sosyal mesaj da verirler bazıları güncel olaylarla ilgili hiciv yaparlar iletilrinde.
- msn iletisine herhangi birşey yazmak o kadar önemlidir ki sevgili dostlar, hiçbir şey yazamamak kadar aciz ve insanı bunalıma sürükleyen birşey olamaz herhalde. ben şahsen su içmeye gittiğim zaman canım sıkıldığı zaman ya da saçımı falan kuruttuğum zaman bunu listemdeki bilmemkaç kişinin de bilmesini isterim. sürekli ilgi isterim dikkat çekmek isterim. o yüzden ne yazacağını bilememek gibi bir durumu allah kimseye göstermesin..
- (bkz: allah türlü türlü dert veriyor)
- "msn iletime ne yazacağımı bilemiyorum" yazabilir.
- mif(msn ileti felsefesi)yazılabilir veya milfç(msn'deni insanlara laf yetiştirme çabası)
- zorlayarak da olsa mutlaka bişeyler yazması gereken kişidir, hep böyle tiplerden bomba iletiler çıkıyor.
(bkz: yaran msn iletileri)
- smiley koyar.gülme ağlama şaşıma...vs. herkesin bir anlam çıkarmasını , ne oldu diye sormasını bekler.
- duştayım, uyuyorum, çok sinirliyim, yazmayın, yorgunum, yokum gibi abuk sabuk bizi ne ilgilendiriyor kardeşim tadında iletiler yazmayan insandır. mantıklı şeyler yazmak ister o da bulamaz.
|