meşgul butonuna basarak msn başında olmadığını ifade etmek varken, ben banyo yapıyorum, duştayım mesajı vererek kendini anlamsız ve bir o kadar da aşağılık kılan kız modelidir.
duştayım yazarak neyi amaçladıkları gayet açık olan kızlardır. eğer "ben şeffaf bir insanım nolcak canım gizlim saklım yok" diyorlarsa buyursunlar "tuvaletteyim, sıçıyorum" da yazsınlar bence.
mesaj attığında cevap gelmediği zaman 496743098 kere titreşim yollayan insanlardan, ve onların "neredeydin?" sorusundan bıkmış olan insanın dişi versiyonudur.
eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışmak ve başarmaktır yapılan eylem.efendi efendi sohbet edecekken,zaten havalar ısınmış,insanın kanı kaynıyor bide sen çık çıplaklığı,suda parlayan estetik bir insan objesini kafama sok.sokarım duşuna adresi ver geliyorum...
gel sırtımı kesele mesajı yollama niyetindedir her halde. yoksa niye yazsın, amacı nedir yani?
- ben başka bir amaç düşünemiyorum.
+ önündekine bakarak düşüncelerini okuyabiliyorum.
- beynim orda ki benim
akabinde hemen bir konuşma penceresi açılır türk ve abazan olduğun belli edilir
+napıyon kız duşta?eauea
auto msg: duştayım
+evet biliyom duşta olduğunu niye vurguluyon
+e anladık uzatma naptın?
+sen azmışsın kızım.
+çok sıkıcısın ben bile bu kadar duş almıyorum.
+off sanada bişey denmiyo iyi eğlenceler sana
+?!?!?!!!!!
auto msg : duştayım
bi de bu kızlardan özenip yazan erkekler de var.halbuki bi erkeğin duştayım yazması hem iğrenç hem de biliyoruz ki bariz asılıyorlar orda.yapmayın allaşkına ya.