|
|
- aynada kendini seyretmek gibi birşey.
özellikle ekleyen zırt pırt nik değiştiren folloş bir kimseyse, kendini, msndeki duruşunu ve hatta nikinin her yanına döşediği o iğrenç gökkuşaklarını görmek isteyecektir.
- msn7 ile birlikte kendine msg atma opsiyonunun kalkmasıyla delirium sendromlarına yol açması engellenmiş eylem.
+naber?
-naber?
+önce ben sordum..
-önce ben sordum..
+sıçarım bacaana!
-abi ayıp oluyo ama!
+lan sen kimsin???
-ben hamdi abi nickin çok güzeldi dayanamadım
- (bkz: msn de kendini engellemek)
- kişinin dinlediği şarkının öncelikle görünüp görünmediğini, görünüyorsa nasıl göründüğünü merak etmesi de bir neden olabilir. biraz daha iyimser olmak gerekirse kişinin msn inde sorun olup olmadığını da gösterebilir. misal, eğer kendinizi çevrimiçi sanarken listenizdeki siz çevrimdışıysa orada gerçekten garip şeyler dönüyordur. ama yine de ne gerek var kendini eklemeye.
(bkz: bi arkadaş var ordan biliyorum)(misuf, 29.06.2006 00:47)
- aslında iyi birşey bir nevi kendini önizleme gibi.dışardan nası göründüğünü şıp diye anlayıp ona göre kendini derleyip toparlayabilirsin.
- kişinin iletisine yazdıklarının nasıl göründüğünü, dışarıdan bakınca avatarına koyduğu resminin yakışıklı gözüküp gözükmediğini test edebilmesi için iyi bir fırsattır.
- (bkz: aynada kendine bakmak)
- (bkz: narsist)
- karşıdan bakınca nasıl görünüyor acaba diye düşünenen kullanıcıların yaptığı bir eylemdir.
- kendi ile barışık olmayan insanlarda msnde kendini engellemeye* kadar giden zincirin ilk halkası.
ne olacağım değil ne oldum editi: efendim, mümkün değilmiş böyle bir şey.(ronn, 25.04.2007 14:46 ~ 03.06.2008 20:40)
- msn de kimsenin online olmaması halinde kendinin online olduğunu görüp mutlu olma halidir...
- kendi kendine mesaj göndermekle eşdeğer olan durumdur. nedeni yalnızlık,can sıkıntısı vs. olabilir.
ilgili konular için :
(bkz: telefonla kendine mesaj göndermek)
(bkz: sözlükte kendine mesaj göndermek)
(bkz: kendi kendine mesaj atmak)
- (bkz: yazık çok yazık)
- (bkz: msn başlıklarının sözlüğü işgali)
- (bkz: ben ruhi bey nasılım)
- (bkz: yalnızlığın anlaşıldığı anlar)
- kendini eklemekle de yetinmeyip "vip" şeklinde bir grup açıp o gruba kendini dahil etmek ve kendinden başka kimsenin bi türlü o vip grubuna girememesi de megalomanlıkta son noktadır kanımca
(bkz: megaloman)
(bkz: kendimden biliyorum)(yiiit, 25.04.2007 22:25 ~ 22:26)
- daha önce hiç aklıma gelmemiş ama başlığı görünce bi bakalım bakalım dediğim durumdur. bi anlamı yokmuş valla siliverdim kendimi
- (bkz: yalnızlık)
- bir arkadaşım ''kendimin nasıl göründüğünü merak edip de yaptım.'' demesiyle dumur olduğum durum.
- bi arkadaşım kendimin online mı ofline mı olduğunu unutuyorum o yüzden ekledim demişti.
(bkz: zihni sinir)
- başkaları tarafından nickinin nasıl göründüğü endişesine kapılan insan davranışı
(ketin, 09.05.2008 23:06)
|