|
|
- msn'in sağladığı standart gülücüklerle yoluna devam eden, webcamsiz insanların sıkıntısıdır.
bu gülücüklerin arasında iki tanesi gerçekten gülmeye yarıyor; birincisi karizma gülücük (sırıtma gibi olan, ilk gülücük), ikincisi yavşak gülücük(ağzına çarpasım geliyor her görüşte). karşı taraf manyak bir espri yaptığında, ona ne kadar güldüğünüzü anlatma gereksinimi duyarsınız(henüz ilacı yok). şimdi ilk gülücüğü kullansanız, "güzeldi ama ben daha ne espriler duydum" manasına gelir; soğuktur. o zaman elde tek bir gülücük; yavşak olan.
yavşak olanın tek sıkıntısı aşırı derecede yavşak olması; onun dışında, çok güldüğünüzü gayet güzel betimliyor. çok zorda kalınmadıkça, kullanılmamalı. bu gülücüğe gönülden bağlılar var ama, üç beş taneyi bir arada yollayanlar. evet, yanyana 5 tane yavşak sana gülüyor! çok ağır!
ikinci gülücüğü de kullanmak istemeyenler, çözümü üretmede gecikmemiş, devrim niteliğindeki "ahahahah", "eheheh", "asdadas"ı bulmuş; sene 2001.
ama bunlar da kesmiyor bazen insanları! şimdi "ahahaha" yazılsa, "bir kahkaha attım ama sonrası boş" manasına gelecek. böyle düşündüğü an kendini kaybediyor insan, bütün bir msn diyalog kutusunu "ahahahahahahahahah"larla dolduruyor; "huauahahaha"lar da dahil. hoş değil.
bir de gülüşünü betimlemeye çalışanlar var, daha vahim bir tablo. "aahahah, sandalyeden düştüm, her yerim ağrıyor valla!" ya da "olum şu an yerdeyim, ordan yazıyorum, ahaahuaha" şeklinde kendi içinde gruplara ayrılıyorlar. bunun yerine ikinci gülücük kullanılmalı, daha sempatik.
eveet, görüldüğü gibi, bu olayın tek çözümü bir webcam. şimdi allah muhafaza, benim gibi birine denk gelirsiniz, yeterince gülemediğinizi hissedersiniz, yazık.
|