msn de silinip silinmediğimi kontrol etmemle şok oldum. keşke silinip silinmediğimi anlamasaydım dedim.
geçen haftaya kadar listemde dokuzu hatun (hepsi yonja ve siberalemden), yirmi iki erkek (dayı oğulları, arkadaşlar falan) ekliydi ve hiç biri listesinden beni silmemişti. bugün merak edip kontrol etmemle dokuz hatunun ve on üç erkeğin beni listesinden sildiğini farkettim.
düşündüm nerde hata yaptım diye. bir hafta önce, haberlerde gördüğüm ve tepkimi koymam gereken olaylar nedeniyle "çocuk tacizcilerini kınıyoruz" yazmıştım. bir sonraki gün
dtp'nin ileri geri açıklamaları sinirlerimi bozdu "dtp haddini bil, yoksa biz bildiriz!!" yazdım. daha sonra,
rum kesimi'nin tavırları hoşuma gitmedi
nickimin önüne 1453(rumlar anladı mesajı) yazdım, dayı oğullarına baskı yaptım onlarda yazsınlar diye, beni dikkate almayanlara capslock'ı açıp bağırdım bile
*.
burdan anlaşıldığı kadarıyla listemde bir sürü
rum,
dtpli ve
pedofil tipler varmış ki, kılıçtan keskin msn iletilerim onları sinirlendirip beni sildiler.
çıkarılan ders: siz siz olun, ikide bir kim beni sildi diye kontrol edip moralinizi boşuna bozmayın.ayrıca, akrabalar bile hayırsız olabiliyorlarmış.
listemde kimse kalmamışken, bu moral bozukluğunda nickimin önüne
soluk gül koysam neye yarar.