belki ilginizi çeker
  1. · messenger discovery
  2. · amsn
  3. · silerken engellemek
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · prison brake
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · ugg
  4. · google wave
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · disko kralı
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · o hep bana
  9. · baba ben bu gece erkek arkadaşımda kalacağım

msn de silinip silinmediğini anlamak  

1. (bkz: amsn)
    (sulfur, 03.02.2007 01:53)
  2. - selam naber hulki
    + iyidir be cemşit senden naber
    - iyidir aslanım nolsun işte idare ediyoruz
    + duydun mu hatçegül'ün başına geleni
    - hıı duydum ya vah vah çok üzüldüm
    + ben de daha şimdi ayşe'den öğrendim
    - nasıl yani ? ayşe çevrimiçi mi şu anda ?
    + evet.. noldu ki
    - hımm
    (autumnsblack, 03.02.2007 02:01)
  3. araçlar==>seçenekler==>gizlilik==>izin verilenler listesi==>sağ tık==>sil yazısını tıklayıp o kişiyi silebiliyorsanız hiç durmayın sizde silin boşa yer kaplamasın.
    (çakıl, 22.06.2007 14:44)
  4. aşağıdaki sitenin hizmeti;

www.blockstatus.com
    (karışan, 22.06.2007 14:46)
  5. msn discovery tokat gibi çarpıp , "..... sizi sildi" deyip senin de onu silmek isteyip istemediğinizi sorar, beklenmedik şahıs ise noluyor lan edalarında cep telefonuna sarılınır sonra cevap verilmezse yapılacak bellidir;

(bkz: silerken engellemek)
    (thisrock, 22.06.2007 14:54)
  6. yıkıcı bir etkisi olabilir kimi bünyeler üzerinde. şöyle ki; bir gün msn'i açarsınız, otomatik bir mesaj gelir sizi msn'de kimlerin sildiğini/engellediğini öğrenmek istiyorsanız tıklayın diye. dayanamaz girer öğrenirsiniz ve bir bakarsınız ki, uzun zamandır aranızda birşeyler olmasını beklediğiniz ve yine işe bakın ki uzun zamandır msn'de görünmeyen hatun kişisi sizi silmiştir. yıkılırsınız,bunu niye yaptı ki şimdi bana diye düşünürsünüz,aslında hoşsohbet bi adamım fena bi herif değilim yani diye içinizden geçirirsiniz, niye sildi ki şimdi beni, o kadar yapışkan bi adam da değilim, konuşmak istemediğini bir şekilde gösterseydi konuşmazdım ama silmeseydi keşke vb. şeyler kafanızda dolaşır durur. sonuçta özgüveniniz zedelenir, geleceğe dair o hatun kişisiyle ilgili tüm hayalleriniz yerle yeksan olur. o sinirle siz de onu silersiniz msn'den bişey farkedecekmiş gibi. sonra kesmez sizi bu, kırılan gururunuzun etkisiyle hemen akabinde cep telefonunundan numarasını da silersiniz. sonra oturup hayat üzerine düşünür, kendi çapınızda felsefe yaparsınız. iyi ki gerçek hayatta karşımızdaki kişilerin içinden geçenleri ya da zihinlerini okuyamıyoruz diye düşünürsünüz. sosyal hayat içinde münasebet kurduğunuz bazı kişilerin kafalarında ya da gönüllerinde engellenmiş olduğunu hissetmenin ne büyük bir hayal kırıklığı olabileceğini anlarsınız. alem buysa, sokiyim sanal aleme dersiniz ve sonra da msn'e girip arkadaşlarla geyiğe devam edersiniz.
    (moonman08, 31.12.2007 00:46)
  7. eğer o kişiye dair özel bir durumunuz yoksa;

(bkz: çok da tın)
    (spaindustrial, 31.12.2007 00:50)
  8. üzerine virüsler yazılan merak konusu.
    sizi sileni yada engelliyeni öğrenmek için şunu yapın, bunu indirip bilgisayara kurun, şu siteye gidip şu bilgileri girin gibi ifadelerle kandırılıyor gençler. üzülüyorum... aslında üzülmüyorumda, sonra sana bana cacık oluyorlar abi şu bilgisayarı bi adam et gözünü sevim diye.
    (nickime kadar, 31.12.2007 01:05)
  9. mahallenin dedikoducu teyzelerinin günümüze evrilip postmodernize olmuş versiyonlarının eylemi.

- kız hayriye, osman beni mesene'den silmiş.
    + dediydim ben sana ondan hayır gelmez diye.
    (thedewil, 31.12.2007 01:15 ~ 01:17)
  10. msn de silinip silinmediğimi kontrol etmemle şok oldum. keşke silinip silinmediğimi anlamasaydım dedim.

geçen haftaya kadar listemde dokuzu hatun (hepsi yonja ve siberalemden), yirmi iki erkek (dayı oğulları, arkadaşlar falan) ekliydi ve hiç biri listesinden beni silmemişti. bugün merak edip kontrol etmemle dokuz hatunun ve on üç erkeğin beni listesinden sildiğini farkettim.
    düşündüm nerde hata yaptım diye. bir hafta önce, haberlerde gördüğüm ve tepkimi koymam gereken olaylar nedeniyle "çocuk tacizcilerini kınıyoruz" yazmıştım. bir sonraki gün dtp'nin ileri geri açıklamaları sinirlerimi bozdu "dtp haddini bil, yoksa biz bildiriz!!" yazdım. daha sonra, rum kesimi'nin tavırları hoşuma gitmedi nickimin önüne 1453(rumlar anladı mesajı) yazdım, dayı oğullarına baskı yaptım onlarda yazsınlar diye, beni dikkate almayanlara capslock'ı açıp bağırdım bile*.
    burdan anlaşıldığı kadarıyla listemde bir sürü rum, dtpli ve pedofil tipler varmış ki, kılıçtan keskin msn iletilerim onları sinirlendirip beni sildiler.

çıkarılan ders: siz siz olun, ikide bir kim beni sildi diye kontrol edip moralinizi boşuna bozmayın.ayrıca, akrabalar bile hayırsız olabiliyorlarmış.

listemde kimse kalmamışken, bu moral bozukluğunda nickimin önüne soluk gül koysam neye yarar.
    (genetic superior cell, 19.01.2008 01:15 ~ 01:40)
  11. (onbinnira, 19.01.2008 01:27)
  12. sanal alemden tanımadığınız kişileri eklemez ve msn listesinde sosyal mesaj vermeye çalışmazsanız (bence yeri msn kesinlikle değil) sizi msn'den sileninden niye sildiğini az çok anlarsınız.ama az önceki durumdaki gibi msn'i hayatın merkezine koymussanız sizi her silen canınızdan birşeyler koparmış demektir kolay değil tabi sabır dilemek lazım ne de olsa o kadar site site dolaşıp edinilen zor arkadaşlıklar.
    (des, 19.01.2008 01:27)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil