belki ilginizi çeker
  1. · msn in bokunu çıkarmak
  2. · cumaya gittim geleceğim
  3. · üzgünüm arkadaşlar be
  4. · msn
  5. · persona non grata
  6. · st tropez
  7. · laf olsun torba dolsun
  8. · aq
  9. · deli şirin
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  3. · banu güven
  4. · onur öymen
  5. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · author gibi erkekler
  8. · benidekapatin com
  9. · sigint

msn de nickin yanında yazan iletiler  

sayfa  / 12
  1. msn de nickin yanına yazılan, insanların çoğunlukla dışavurum alanı olarak kullandıkları iletiler

bunlar genelde şarkı sözü, film repliği filan olur. özgün cümleler yazanlar da vardır. derdini sıkıntısını buraya yazar msn kullanıcıları.
    (deep thinker, 04.12.2005 21:48)
  2. nickin yanına ileti yazmak oldukça saçmadır...adamlar düşünmüş onu yav alta kişisel ileti için yer bırakmış işte yazacaksanız oraya yazın...
    (obsession7, 04.12.2005 22:10 ~ 10.10.2006 22:03)
  3. bunlar genelde ya futbol takımları için ya da sevgiliye sesleniş için yazılan iletilerdir
    (myqueen, 04.12.2005 22:20 ~ 22:20)
  4. canlı örnekler:

. yakında organikleşecem arkideşler
    . beraber ölmek için beraber yaşamak
    . şimdiki kızlar kucakta hoş olur vay vay
    . hala onu istediğimi, sevdiğimi, beklediğimi git artık söyle
    . yokum
    . molecular schizophrenia
    . deli miyim ulen

(bkz: üzgünüm arkadaşlar be)
    (bkz: allah günahlarımı affetsin)
    (ubiquitous, 04.12.2005 22:25 ~ 22:27)
  5. kişinin hayatındaki her türlü gelişmeyi yayınladığı bir nevi kendi paparazziliğini yaptığı iletiler
    (hariboo, 04.12.2005 22:41)
  6. "laf olsun torba dolsun" amacıyla yazılan yazılar."burası da boş kalmasın bâri" deyip bulduğu her boşluğu doldurmaya çalışan bazılarının "hede hödö","farik furik","cart curt" yazdığıda görülmüştür.
    (stone cold, 06.12.2005 09:44)
  7. "buraya ingilizce bişeyler gelecek" gibi iletilerdir.
    (ben de öyle biliyordum, 06.12.2005 10:26)
  8. "cnbc-e izliyorum"
    (wateringdisease, 06.12.2005 11:02)
  9. (bkz: cumaya gittim geleceğim)
    (stone cold, 06.12.2005 11:05)
  10. msn listenizdeki arkadaslarınızı engelleyip engellememe konusunda kararsız kaldığınızda baya işe yarayan gereksiz söz öbekleri.
    (assyrian, 06.12.2005 13:51)
  11. kişinin hayatını anlattığı iletilerdir.banane sen film izliyorsan,sevgilinden ayrıldıysan dedirtmektedir.bide bu arkadasların sevgilileriyle olan fotoğraflarını koyanları vardır ki zaman geçmeden engellenmeli sonrada silinmelidir.bünyeye zarardır,insanın arkadaş çevresini bir defa daha gözden geçirmesini gerektirir.
    (bulamadım, 06.12.2005 23:22)
  12. /etc/init.d/love start
    /etc/init.d/war stop
    ./make love --with-safe-option
    (exfloresse, 15.12.2005 20:14)
  13. takma ismin yanında görülen genelde mesaj kaygılı kelime öbekleridir. genelde birisine yazılır, ilgili kişi mesajı alır. ancak sorarsa çok kolay bir şekilde 'seninle alakası yok' yazbilirsiniz. hem üste çıkıp 'neden üstüne alınıyorsun ki' de diyebilirsiniz. kullanışlıdır yani.
    (youaremywonderwall, 30.12.2005 21:41)
  14. direk muhattap olmak istemediğiniz kişilere laf sokmak için birebir olan yer.
    (uur, 01.01.2006 14:38)
  15. "uykum faaaaaaaaar şoooook :( :) yupppiiiii!"
    "zıpçık"
    "yokum boşuna yazmayın"
    "yokum dediysem yokum"
    "o kadar yokum dedim annnamadınıs"
    "yokum dedim annatamadım ben sağa daha ne diim"
    "tanrıms ne kadar güselim:p"
    "| | 531ı3ı_312"
    "atkı örüorm raaatsız etmeyinis :( ip bitti öremiorum"
    "bugün sefişemedim, seferim ayaanı denk al"
    "devenin bale papuçu"
    (bkz: msn'in bokunu çıkarmak)
    (daydreamer, 01.01.2006 17:18)
  16. kişinin kendini nickiyle ve messenger durumlarıyla ifade edemediği zamanlarda kullandığı boş alan. genellikle listedeki birine mesaj amaçlı olmasına karşın saçma anlatımlar için de kullanılabilir. mesela;

- "portakal bahçesinin kokusunu özledim" gibi...
    (broadband, 01.01.2006 17:40)
  17. genelde "sıçmaya gittim gelicem" yada " seni seviyorum hülyaa!!! " tarzı ünlemler içeren cümleler.bazıları ise özdeyişler yazar.kimiside kendi bile anlamadığı latince zırvalar pompalar..sonuç sıfırdır.msn'deki kızlar artık yemiyolar bu numaraları.
    (advoscotch, 01.01.2006 18:07)
  18. "x sana küsüm" -burda x olan şahsiyet sevgilidir- diyen kendini bilmezlerde mevcuttur.banane yani senin küslüğünden...
    (toshiba, 01.01.2006 19:25 ~ 19:31)
  19. an itibariyle
    "bu yıl kişisel ileti falan yok"
    (right lane must exist, 01.01.2006 21:25)
  20. (bkz: @493368)
    (ben de öyle biliyordum, 13.01.2006 20:41)
  21. kişisel sensin iletide sana girsin gibi...
    (rüzgarakarşı13metreişeyenadam, 13.01.2006 20:57)
  22. öncelikle;
    (bkz: beyzt on e tru sıtori)

ortaokuldan kalma bir arkadaşın msn listesine hatır için eklenmesinden sonra olaylar şöyle gelişti..
    msn pencereme kallavi boyutlarda* ve beyin damarı tıkacı niteliğinde bir ileti tecavüz eder;

///contact listim 500,telefon rehberim 400 kişi oldu.çok mu sosyalim ne?

bu sol kroşe ayarındaki iletiden bir süre sonra kendime gelirim.ama adam aynı adamdır ve birkaç hafta sonra başka bir ileti hoşgelir:

///mühendisin not defteri 1-asla sınavdan çıkıp partiye gitme(çok dağıtıyon) 2- marmara üniv. partisine asla gitme(10 ytl ye türk birası)

şimdi sorarım sizlere;bu arkadaş kazara sözlüğe yazar olduktan sonra "prezervatif" başlığı altına şunu yazmaz mı?

///prezervatif
    "dün sevişirken 23 cm lik cinsel organıma taktığım enstruman.ama hatun bana oral seks yaparken hissiyat kaybına sebep olduğu için dezavantajları var.yine de illa takmak lazım.çünkü mesela 2 sene önce antalyada kaldırdığım rus hatundan hastalık kapmıştım bu yüzden.lakin geçen yıl izmirde yattığım hatunda kullmadığım halde bişey olmadı.bezan şanslı olunabiliyor.ama şu anki 3 sevgilimde de kullanıyorum,bilinçliyim."

yok lan yazmaz korkmayın.ortaokuldaki gibi,halâ abazanın tekidir kesin.
    (jugis nomen, 18.03.2006 16:28)
  23. günün anlam ve önemini , şahsın meşguliyetini veya bak ben bu müziği dinliyorum yaa yı, gösteren bişiler anlatmak ve msn de yapılan geyiğe farklı bi açından renk vermek baabında kullanılması gereken ve karakter sıkıntısı yaşatıp özgürce dolduramadığın mekan.
    örnek:
    doğum günüm kutlu olsun
    @caddee
    ben insan deiiil miyiiim - ibrahim tatlıses
    yokum
    rahat bırahhın
    şşş uyuyooo
    etc
    (leader, 18.03.2006 17:53)
  24. ayrılınmış sevgili hala listedeyse ona söylenemeyen şeyleri msn yoluyla ifade etmektir.yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayı.örneğin " aşk yoktur,boktur"yazanlar(bu ayrıldık ama seni sallamıyorum modudur,bu tarz insanlar ayrıca away modundadır ), "psikolojim hızla gelişti"gibi iletiler yazanlar(bunlarda hemen başkasını buldum havasına giren sürekli meşgul modunda olan insanlardır),"yerine sevemem"yazanlar(bunlar hep online olan ve iletilerini dolaylı yoldan ithaf ettikleri insanı saatlerce bekleyen tiplerdir)","bu gece evde parti var"bilmem ne yazanlar(bunlar da hemen dönücem modunda olan,kendi çapında parti yapan ama bir gözleri hep msnde olan tiplerdir.
    (tuesflagellumdei, 18.03.2006 18:55)
  25. an itibariyle;
    onlar da terkederdi beni bu kadar param olmasaydı
    dünyada dost denilen kelime yalanmış

gizli şair bunlar.
    (right lane must exist, 21.05.2006 12:23)
 sayfa  / 12

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil