gündem
  1. · aklidengegorecelibikavramdir
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · aşk
  4. · itü sözlük yazarlarından şiirler
  5. · okan bayülgen
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · still loving you
  9. · intihar ederken dinlenecek şarkılar

msn de nickin sonuna şemsiye koymak  

1. anlam vermediğim tavır, yalnız "ben çok narinim, şefkate ve sevgiye ihtiyacım var bakın yağmur bile incitiyor beni" bazında bir emo tribi olduğu yönünde bir teorim var.*
    (kısaveacısız, 13.08.2007 08:53 ~ 08:54)
  2. "kokteyl gibi bilinmez ama bir o kadar tadım güzel, hem bak msnim de hazır var e ne duruyorsun" anlamına gelebilir
    sınav sonrası "yeteri kadar istersen açılabiliyormuş" demeye çalışılıyordur belki? hazır nikin de sonunda (hem... hem hangimizin içinde bir şemsiye yok ki?)
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 13.08.2007 10:26)
  3. ülkemizde yaşanan su sıkıntısı ve kuraklığa bir gönderme olup 'yağdır mevlam su' anlamı içeren bir trip de olabilir.ama böyle sosyal mesaj kaygısı taşıyan sevgili msn-severlere şimşek çakan bulut motifini öneririm.daha şık durur.
    (nükleer danacık, 13.08.2007 10:31)
  4. pek muhtemel başlangıcı müftü tarafından caiz kılınan faaliyettir. buyrun burdan yakalım:

"sevgili mütminler*.. bugün ikindi namazını takriben msnden hep birlikte yağmur duası yapacaaz. kendimize olan inancımızı belli etmek için de hepimiz şemsiyelerle geleceez dua buluşmamıza.. allah parmaklarımıza zeval vermesin sevgili cemaat.. görüşmek üzere kib*"
    (alçaköfte, 13.08.2007 10:52 ~ 10:53)
  5. why does it always rain on me tarzı bir anlam da ifade edebilir. su sıkıntısı da göz önünde alınırsa şemsiyenin ters tutulup su dolması beklenmesi daha bir hayırlı olacaktır.
    (hothead, 13.08.2007 11:02)
  6. birisine laf geşirmek amaçlı yazıldıysa ünlü çin atasözünü hatırlatmak için konur.

(bkz: göte giren şemsiye açılmaz)
    (alpilan, 13.08.2007 11:26)
  7. zoser genelde nickinin sonunda şapka kullanır, tabi o şemsiyenin duruma göre değiştiği anlar da olmuştur.
    (bkz: seviyorum ulan)
    sonradan gelen edit: arkadaşım yorum yok ki burda neyini kötülüyorsunuz? aha zoser'de burda, kullanmıyorsa kullanmıyorum desin.
    (mitican, 13.08.2007 13:04 ~ 15.08.2007 10:10)
  8. severek yaptığım, bi' anlamı da görsel tatmin olabileceği narin gözlerden kaçmış olması melhuz eylem. *
    (zoser, 03.02.2008 09:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil