belki ilginizi çeker
  1. · msn nicklerinde hayatın manasını vermek
  2. · otu boku msn e nick olarak girenler
  3. · ruh halini msn nickine yansıtan eşek
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · author gibi erkekler
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · 100 opera
  7. · aylin aslım
  8. · sergio leone
  9. · there goes my baby

msn de icq da paso nick değiştirmek  

1. (bkz. kendini bulamamak)
    (deccal, 15.08.2004 01:24)
  2. dalgalı denizde yol alan bir geminin ya da bıyıkları kesilmiş bir kedinin sağa sola yalpalanması gibi, hayatını gönlünün götürdüğü yere demesinden korkmayanların, hayat düzeninin değişmesinden korkmayanların * * işi; ancak bazen depresyondayım kendimi kaybettim diyenlerde böyle davranabilir; olmadı kendi kişisel sorunlarını aşamamış, ifade edemeyecek kadar zavallı olanlar da bu yola başvurabilir.
    (stocky2001, 15.08.2004 11:01)
  3. ruh haline bağlı olarak yapılan eylem. *
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 04.11.2004 18:13)
  4. son yıllarda her bilmemkaç kişiden bilmemkaçının antidepresan kullandığı istatistiğini doğrular bazı msn listeleri.
    şu an listedeki insanların bazılarının nickleri:

*gerçekten bıktım artık gerçekten...

*bıktım bıktım bıktım yaşamaktan...

*this time there's no tomorrow...

*mutluluk kapımı çalmadı usta...
    (culdesac, 27.03.2005 16:26 ~ 16:28)
  5. karşıdaki kullanıcının her seferinde 'allah allah listeme yeni biri girmiş' dedirten hadise.
    (darkenfact, 14.09.2005 17:38)
  6. bir çeşit günlük tutma aktivitesidir..

* sevgilimden ayrıldım, kimseyle konuşamayacağım (busy)
    ertesi gün ;
    * ikinci bahar yaşıyor gönlüm (busy)
    ertesi gün ;
    * sıçamıyorum yaa, ne yedim ki bugün? (out to lunch)
    bir sonraki gün ;
    * oh be rahatladım (online)
    .
    .
    .
    (bkz: daha gider bu)
    (rafael, 14.09.2005 18:44)
  7. gayet hoş, eğlenilesi bir olaydır..bu işi iyi becerenlerin(bkz: beatrice) nicklerini okumak da gayet geyiktir, çünkü bu insanların paso değiştirmelerindeki amaç paso geyik yapmaktır...nihayetinde bu nickler bize anamız ve babamız tarafından konmaz, değiştirilmesi saçma bir durum değildir..
    (beatrice, 15.09.2005 12:09)
  8. msnde yapıldığında listedeki masum insanları sinir etmek açısından pek bi faydalı olan fakat icqda yapıldığında, değişen nickin anında görünmemesi nedeniyle kimsenin sizi sallamamasıyla sonuçlanan, yapan için belli ki pek bi eğlenceli olan eylem.
    (bozuk süt, 15.09.2005 17:15 ~ 18:05)
  9. içinde bulunulan güne göre de nickimiz şekil alabilir. örneğin: 29/10/1923'den atamızın ve yoldaşlarının bize bırakmış olduğu cumhuriyetimizin 83ü yılına girerken kendilerini saygı ile anıyoruz
    (trouble everyday, 29.10.2005 00:14)
  10. (bkz: tutunamayanlar)
    (layalem, 08.11.2005 14:42)
  11. liseli hatunların sevgilileri ile aralarında sorun olduğu zaman yaptıkları eylemdir. sadece nick'e değil, kişisel iletiye de yansır. bensiz ne yapacaksın, umarım sende karanlıklarda olursun, mutlu olduğunu biliyorum bu bana yeter, seni seveceğim, aşk yalanmış, umarım sende yalnızlıklar içine mahkum olursun vs... gibi örnekleri vardır. özlü sözlerdir ve daha da çoğaltılabilir, ancak bu o hatun kişisinin yeteneğine kalmıştır. genelde sevgiliye sitem vardır.
    (jamesdean, 14.05.2006 12:39)
  12. (bkz: msn nicklerinde hayatın manasını vermek)
    (atalante, 14.05.2006 13:23)
  13. kişisel iletinin icadı çok şükür, bu eylemi bir derece engellenmiş ve artık bizi ya "'bugün çok mutsuzum' kimdi? dünkü 'havalarda uçuyorum' ile aynı kişi mi?" gibi düşüncelerden kurtarmıştır. ha bi de eğer nick değişikliklerini gösteren bir plugin sahibi olup bunu açarsanız sizi çıldırtabilen bir eylemdir.
    (nighttimebird, 27.06.2006 09:54)
  14. birisi oturum açtığında (örn. nickini sürekli değiştiren adam oturum açtı) şeklinde bir uyarı ile karşılaşınca kim olduğunu anlayabilmek için mail adresine bakma ihtiyacı hissetmeme neden olan hadise. iyi ki mail adresi değişmiyor yoksa kim kiminle konuşuyor belli olmayacak.
    (karizmatik, 27.06.2006 10:52)
  15. tamamen mesaj verme kaygısı taşır; tribünlere oynamaktır bir yerde.
    (maia, 27.06.2006 12:11)
  16. nickinin bir kısmını sabit tutup varyasyonlar deneyenler vardır benim gibi. dışardaki insan için çok anlam ifade etmeyebilir, hatta sık nick değiştiriyo sanılabilir ancak gerçek öyle değildir. örnek vermek gerekirse:
    mona azman --> mona lisa
    azman drago --> ivan drago
    roronoa azman --> roronoa zoro
    azman jr. (çocukluk fotosunu koyar bu)
    katmadeğer azman --> katmadeğer şaban
    azman victor (bkz: underworld) (bkz: victor)
    azman altıntop --> burhan altıntop
    azman martin --> aston martin (büyüyünce bundan alacak)

tüm bunları avatarla da destekler bu manyaklar.
    (bkz: ben)
    (azman, 28.03.2007 13:44)
  17. amacın birilerine mesaj yollamak olduğu eylemdir.. oldukça saçmadır, fakat bazen kararsızlık belirtisidir de.. yani milletin yanlış anlayabilme olasılığının mümkün olabildiği durumdur.
    (posforanj, 16.01.2008 19:44)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil